Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Tai per žema neturi būti 

Voljeras buvo su medinėm lubom. Jis su galva jas daužydavo tol, kol išlauždavo (čia ant voljero sienų skersinių pasilipęs), įsibėgėjęs šokdavo visu svoriu į priekį taip nutraukdamas grandinę, išlipęs kelis kartus aplink namą apibėgdavo, tada kakta atidarydavo langą (stiklo niekada neišdaužė, tiksliai smūgis eidavo į suvėrimą) ir įlipdavo į namus. Tada inkšdamas iš pasitenkinimo prakosais aplakstydavo visus kambarius kol galiausiai išsitiesdavo visu ųgiu po pietų stalu ir dūsaudavo iš laimės.

:lol: 

Atsakyti

Voljeras buvo su medinėm lubom. Jis su galva jas daužydavo tol, kol išlauždavo (čia ant voljero sienų skersinių pasilipęs), įsibėgėjęs šokdavo visu svoriu į priekį taip nutraukdamas grandinę, išlipęs kelis kartus aplink namą apibėgdavo, tada kakta atidarydavo langą (stiklo niekada neišdaužė, tiksliai smūgis eidavo į suvėrimą) ir įlipdavo į namus. Tada inkšdamas iš pasitenkinimo prakosais aplakstydavo visus kambarius kol galiausiai išsitiesdavo visu ųgiu po pietų stalu ir dūsaudavo iš laimės.

:lol:

Na čia manau išskirtinis atvejis 😂

Atsakyti

Na čia manau išskirtinis atvejis 😂

Jo motina Maskvos kalėjime sargybą ėjo. Tai į vatufkes jis reaguodavo kaip bulius į raudoną skudurą. Mama vieną žiemą kažką panašaus apsirengė ir išėjo šunis pašert. Girdim rėkia. Išeinam į kiemą - veršis į jos striukę iš nugaros ties mentimis dantim įsikirtęs ir purto į šonus. O žiema, slidu, mama kaip skudurinė lėlė plaikstosi. O maža, stora, nepasiekia atbula ranka jo snukio. Tai atsisegė sagas, tas striukę nuvilko, kelis kartus purtydamas aplink namą apibėgo, paskui nusinešė į būdą ir pasiklojo sau miegui  :lol:

Aš turbūt iki ryto čia galėčiau istorijas pasakot. Jau toks čiuda juda buvo, kad trūksta žodžių. Labai stiprus, labai drąsus, labai išdykęs, bet tuo pačiu labai meilus ir prisirišęs. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 30 liepos 2019 - 21:06

Na tvora išsprendžia šį klausimą 

Tavo šuniui gal. Nors toks kaip tavo kaimynų šuo pro tvoros strypus stačiom praeina pro tarpus. Kitiems ne. Išknisa po tvorom, išlaužo jas. Pvz. šalia gyvena azijatas. Jį dažnai va taip leidžia kieme pasibūti. Jis dantim išdrąskė tvorą. Aš su savo šuniu pro tą kiemą net neinu. Azijatų grupėj mačiau išlaužytus metalinius voljerus. Juokas ta tvora. Nesuskaičiuosiu kiek įsitikinau, kad be priežiūros kieme palikti šunys eina kaip uogos kur jiems reikia.

Atsakyti

Tavo šuniui gal. Nors toks kaip tavo kaimynų šuo pro tvoros strypus stačiom praeina pro tarpus. Kitiems ne. Išknisa po tvorom, išlaužo jas. Pvz. šalia gyvena azijatas. Jį dažnai va taip leidžia kieme pasibūti. Jis dantim išdrąskė tvorą. Aš su savo šuniu pro tą kiemą net neinu. Azijatų grupėj mačiau išlaužytus metalinius voljerus. Juokas ta tvora. Nesuskaičiuosiu kiek įsitikinau, kad be priežiūros kieme palikti šunys eina kaip uogos kur jiems reikia.

Pirmą kartą palikom čiudą judą voljere. Parėjo mama, už minutės čiuda juda parvaro iš paskos. Mama sako, gal neuždariau durų normaliai? Vėl išveda. Durys uždarytos. Atdaro, įveda šunį, uždaro. Patikrina sklendę. Apsisuka ir pareina namo. Šuva irgi.  :lol:

Išveda vėl. Uždaro. Atsistoja už kampo ir žiūri. Ogi tas jau spėjo po voljeru pasikast (jau prietema buvo, todėl iš karto nepastebėjo). Mama sako, galvoju, reikia ten plytų keletą užkraut, Sako dedu aš plytą į duobę - šunytis ištiesia leteną ir plytą patraukia į voljero vidurį. Ji deda - jis traukia. Kas greičiau.  :lol:​ 

Tada jam berods 6 mėnesiai tebuvo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 30 liepos 2019 - 21:15

Kitos kaimynės šuo vaikščiojo už grandinės iš paskos būdą vilkdamas.

Atsakyti

Pirmą kartą palikom čiudą judą voljere. Parėjo mama, už minutės čiuda juda parvaro iš paskos. Mama sako, gal neuždariau durų normaliai? Vėl išveda. Durys uždarytos. Atdaro, įveda šunį, uždaro. Patikrina sklendę. Apsisuka ir pareina namo. Šuva irgi.  :lol:

Išveda vėl. Uždaro. Atsistoja už kampo ir žiūri. Ogi tas jau spėjo po voljeru pasikast (jau prietema buvo, todėl iš karto nepastebėjo). Mama sako, galvoju, reikia ten plytų keletą užkraut, Sako dedu aš plytą į duobę - šunytis ištiesia leteną ir plytą patraukia į voljero vidurį. Ji deda - jis traukia. Kas greičiau.  :lol:​ 

Mano mažučio tėvas nusižiūrėjo kaip atsidaro el. užraktas kiemo, paskui šeimininkės mašiną į darbą nuvarė. Mano kiaurai per visas duris eina, jei neužrakintos, atsidaro į bet kurią pusę.

Atsakyti

Žvengiu iš visų istorijų.  :lol:  :lol:  :lol: 

Laba.

Atsakyti

Mat kaip keistai ...kurios vaikai labiau namus suniokojo nei šunys  :hmm: ...negi didesnes šunybes turtui krečia vaikai nei jūsų augintiniai?

Žinoma, prieš išleidžiant gyventi aš pabendravau su ja, žmogus labai atsakingai auginantis šunį man tikrai patikimiau 😁 o ir užstatas yra nenumatytiems reikalams. Mano vaikai tiek namie šunybių prikrėte, kad nei vienas šuo tiek nepridarė. Sūnus sienas su mano ciklomeniniais pigmentais išspalvinęs, bombioškes per langą primėtes kaimynams ir tt. Mažoji sau vardinę kėdę pasidarė kai išmoko savo vardą rašyti 😅 roletus nutempus, spintelių duris nulaužus ir tt...

Atsakyti

Iki ašarų prisijuokiau iš Terrezos šuniuko ir kitų nuotykių. Ypač iš to, kur savo būdą išsivedė pasivaikščioti.

Atsakyti

Žinoma, prieš išleidžiant gyventi aš pabendravau su ja, žmogus labai atsakingai auginantis šunį man tikrai patikimiau 😁 o ir užstatas yra nenumatytiems reikalams. Mano vaikai tiek namie šunybių prikrėte, kad nei vienas šuo tiek nepridarė. Sūnus sienas su mano ciklomeniniais pigmentais išspalvinęs, bombioškes per langą primėtes kaimynams ir tt. Mažoji sau vardinę kėdę pasidarė kai išmoko savo vardą rašyti 😅 roletus nutempus, spintelių duris nulaužus ir tt...
Mano mažius tai jokių  blogybių nepridirbo, apart to kad ką nors pripila, neisvalo  ir Laminatas ar baldine plokštė išsipučia. 

O va vyresnelis tai tik nusisuk ir jau isdekoruodavo ką nors 😀. O ir lovą savo, stalą, duris apalaužė. Tai neduok dieve tokie nuomininkai, kai pagalvoji 🤣

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 30 liepos 2019 - 21:38

Iki ašarų prisijuokiau iš Terrezos šuniuko ir kitų nuotykių. Ypač iš to, kur savo būdą išsivedė pasivaikščioti.

Mb turėjo doga, pririšavo jį kieme prie geležinkelio bėgio kartais. Tai kartą jis išėjo su visu geležinių bėgiu. Na bet sakė lengva rast užtai buvo 🤣, pėdsakai ryškus nuvedė 

Atsakyti