Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Man superiniai sunys juodieji rusu terjierai.Kazkokie nerealus,tiek isvaizda,tiek elegancija,tiek charakteriu.

Oi, ir apsakyt sunku. Fantastiški. Bet tokį tik užmiestyje laikyt, kur daug ploto išsidūkimui.

Atsakyti

Priedas  05.JPG   82,46KB   1 Parsiųsta kartų

Priedas  06.JPG   68,54KB   1 Parsiųsta kartų

Priedas  04.JPG   54,52KB   2 Parsiųsta kartų

Priedas  03.JPG   97,1KB   3 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 30 liepos 2019 - 20:25

Tere, vieną gal paredaguok.

Atsakyti

Tere, vieną gal paredaguok.

Ačiū, apsižioplinau  :D​ 

Atsakyti

Tu mamze duok ir kitiems pasireiksti.

Atsakyti

Oi, ir apsakyt sunku. Fantastiški. Bet tokį tik užmiestyje laikyt, kur daug ploto išsidūkimui.

Zinok ramekai jie.Labai meilus,o kaip bega ta ju mase tokia lengva atrodo,kad toks vaizdas,kad tuoj nuskris.Mano vienas is bosu tokius du turejo.Vienas buvo mano draugutis.Man sedinciai prie kompo visada snuki ant keliu laikydavo. :wub: 

Atsakyti

Tu mamze duok ir kitiems pasireiksti.

Aš nieko neriboju  :rolleyes:

Zinok ramekai jie.Labai meilus,o kaip bega ta ju mase tokia lengva atrodo,kad toks vaizdas,kad tuoj nuskris.Mano vienas is bosu tokius du turejo.Vienas buvo mano draugutis.Man sedinciai prie kompo visada snuki ant keliu laikydavo. :wub:

Taigi žinau. Turėjau pati. Ilgaplaukis arklys, kuris labai mėgo man ant kelių sėdėt.  :D

O kai bėgo tai ne tik jis lengvas buvo, bet ir labai lengvai mane už parforso besilaikančią sau iš paskos skraidino   :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 30 liepos 2019 - 20:41

Aha, ir grįžus iš darbo eit ieškot pas kokias mergas ar kavalierius išėjo savarankiškas šuo.  :D  

Na tvora išsprendžia šį klausimą 

Atsakyti

Na tvora išsprendžia šį klausimą 

Ha ha ha. Mano kOšmaras per langą į namus pareidavo. Tai kas tokiam tvora?

Kaimynų ožką puldinėt nustojo tik po tom kai jį besivejant tą ožką pobieda nudaužė. Pasipurtė, pasirąžė ir parbidzeno į kiemą. 

Atsakyti

Mat kaip keistai ...kurios vaikai labiau namus suniokojo nei šunys  :hmm: ...negi didesnes šunybes turtui krečia vaikai nei jūsų augintiniai?

Šiaip maži vaikai tikrai būna baisiau nei šunys  :D. Bet nuomininkų tokiu nenori gal dėl problemų iškraustant. Aš nei su vaikais nei su augintiniais nenoriu. Bet realiai tai nekontroliuoju, nevaikštau paslapčia į svečius, tai galėtų ten jie ką nori augint ur nesužinosi 

Atsakyti

Ha ha ha. Mano kOšmaras per langą į namus pareidavo. Tai kas tokiam tvora?

Kaimynų ožką puldinėt nustojo tik po tom kai jį besivejant tą ožką pobieda nudaužė. Pasipurtė, pasirąžė ir parbidzeno į kiemą. 

Tai per žema neturi būti 

Atsakyti

Mane isgi kaip kurie mazi vaikai nervuoja.Tiksliau pasakius,tevu poziuris i ju stebuklus svetimuose namuose.Esa atveju,kad pas mane ateja tevai balevojo,o as ju atzalas priziurejau ir mazus obuoliukus,bei pomidoriukus saugojau.Dar saugojau zuvis,nes akvariumas buvo dauzomas su batais ir vos ne visas maistas i ji supiltas.Dar pyragaiciai ir tortai ant sienu kabojo.Paskui jiems buvo pasakyta-kad vaiku daugiau pas mane nesivestu.

Atsakyti