Tai būtent prancūzų buldogas tiktų, ten toks mini variantas, įskaitant viską.
Tokius kaip vižlas bute laikyti sunku.
Nors man patys gražiausi tai vižlai.
tai kokie įdomūs vyras ir žmona, renkasi iš dviejų priešingybių.
MB nori dogo. Bet turim toiterjera . Gyvenimo realybė 🤣
Tai ir vyras jos toks žvalus, aktyvus, pasportuojantis išsišiepęs gražuolis, o ji lėta, mėgstanti save palepinti maistu, apvali moteriškė
Na šunų žinovės gal parašysite nuomonę kas geriau bute buldogas ar vižlas? Mano kolegė su vyru sprendžia dilemą (panašu jau ir visas jų pažįstamų ratas ) ...kažin ar nesusipyks kol nuspręs, nes mano akimis žiūrint tai jų norai labai skirtingi ...o ir butas ne namas - tai kolegė sako, kad vižlas labai didelis, suniokos jų buto grindis ir visa kita ...bet mano akimis - tai kažin ar ne jos išsvajotas buldogas labiau sugrauš ir apseilės viską aplinkui
Šiaip veislę patarčiau draugams rinktis pagal tai, ką su šuniu planuoja veikti. Jei gulėti ant sofos - tada buldogas. Jei varyti miškais, laukais ir visaip kaip, tada vižlas. Jei normalios psichikos, sveikatos ir pakankamai fiziškai ir protiškai iškrautas šuo, teoriškai namų turėtų negriauti. Praktiškai, vis tiek jiems būna užtrumpina fazės ir visko būna. Ypač augant. Labai dar priklauso nuo pačio individo.
Gailei: Kiemas šunims yra po barabanų, čia labiau žmogų patogumui, kad gali paleist ir dūkint ar mokyt šunį be dirgiklių. O jei paleidi pačiam kurtis savo taisykles ir bendrauti su vabaliuksis, tai iš kiemo turi katakombas, skyles tvoroje ir po ja ir t.t. Nešneku apie mažus spirgus.
Mano nuomininkė laiko vizlą 😁 kai ji darbe, šuo narve gyvena, o užsiima su juo labai labai ir kai aš svarsčiau apie šunį, ji daug konsultacijos suteikė, jei nori jos FB duosiu, galit rašyti. Ji priklauso veisėjams jų. Tai šuo kuris turi daug lakstyti, žaisti ir sunkiai pasiduoda auklėjimui, labai daug dirbti reikia. Buldogas seilėjasi, kriuksi, knarkia ir visaip kaip erzina mane, nenorėčiau iš vis tokio šunio. Nors prancūzų labai faini atrodo 😁
Bet tai tu drąsi, į savo butuką tookį šunį įsileidai ...ką ji tau paliks kai nuspręs nebesinuomoti?
O šiaip tai aš atstovauju kolegę - tai jos vyro svajonė vižlas ir vižlų augintojų fb grupės jai nereikia, va buldogų kas kita
Šiaip veislę patarčiau draugams rinktis pagal tai, ką su šuniu planuoja veikti. Jei gulėti ant sofos - tada buldogas. Jei varyti miškais, laukais ir visaip kaip, tada vižlas. Jei normalios psichikos, sveikatos ir pakankamai fiziškai ir protiškai iškrautas šuo, teoriškai namų turėtų negriauti. Praktiškai, vis tiek jiems būna užtrumpina fazės ir visko būna. Ypač augant. Labai dar priklauso nuo pačio individo.
Gailei: Kiemas šunims yra po barabanų, čia labiau žmogų patogumui, kad gali paleist ir dūkint ar mokyt šunį be dirgiklių. O jei paleidi pačiam kurtis savo taisykles ir bendrauti su vabaliuksis, tai iš kiemo turi katakombas, skyles tvoroje ir po ja ir t.t. Nešneku apie mažus spirgus.
Na taip aišku šeimininkams patogu. Tikrai daug patogiau kad ir į darbą išeinant palikt kieme, nei kad namie kas katakombas.
Ji ant sofos, jis laukais, miškais ...panašu, kad jiems reikia dviejų šunų 😅