Laba,
Upjora neturi įkvėpimo dirbti, o man lietus visus reikalus gadina. Nu kokia neteisybė lietus per vaikų atostogas.
Be to, ką buvau suplanavusi šią savaitę, planai sugriuvo, bac... mano vyriškis šiandien, tavo mašinai technikinė rytoj baigiasi Labai laiku pranešta
Kiek laiko uztrukot kol nuvaziavt i Briuge? As kiek ziurejau tai visai netoli atrodo
As liuksemburge buvus, tai man patiko ir gi labai
Bruge yra visai netoli nuo Calais. Daug kartų esam buvę. Nakvoti, ten palyginus nepigu. Pas mane 4 asmenų šeima, tai minimum 120-150 svarų kainos vienai nakčiai. Be to, kur nakvojom nerekomenduočiau, buvo nefainai. Nors, šeimininkė labai faina, daug apie Bruges papasakojo.
Aš net pasakyčiau, kad nebūtina ten nakvoti. Ten užtenka ryte nuvažiuoti, o nakvynei važiuoti kažkur kitur. Pvz maždaug valanda kelio nuo Bruges yra Ghent miestelis. Panaši Bruges dvasia, labai gražus, mažas, jaukus miestelis. Jeigu nakvynė kažkur tarp jų dviejų, tai visai pigiai gali rasti. O jeigu dar pigiau yra Ostend miestelis, ant jūros kranto, bet čia į kitą pusę. Apskritai į jūros pusę pigiau nakvoti.
Mes kai važiuojam visada imam eurotunelį, kad sutaupyti laiko. Pvz jeigu grįžti tą pačią dieną, ar kitą dieną max 60 svarų kainuoja. Pigiau grybo.