Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Nu Briuge man nereali.Pernai per Bank Holiday buvom.Kaip ir Amsterdamas-toks labai kitoks.Su savo dvasia.Nuostabus visais metu laikais.Dar is cia artimu,man labai patiko Liuksemburgas.Nerealus.Sita musu vakaru Prancuzija,mane biski nervuoja kad viskas labai toli.Ruenas superinis,bet vaziuoji vaziuoji ir galo nesimato.Kaip vaziavom i Bretane,tai per diena nenuvaziavom.Dar vaziavom i ta Mont St Michel ir St.Malo.vietos nuostabios,bet ziauriai toli belstis autostradom.

Labas rytas mamzes.

Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2019 07 30, 12:52)
Nu Briuge man nereali.Pernai per Bank Holiday buvom.Kaip ir Amsterdamas-toks labai kitoks.Su savo dvasia.Nuostabus visais metu laikais.Dar is cia artimu,man labai patiko Liuksemburgas.Nerealus.Sita musu vakaru Prancuzija,mane biski nervuoja kad viskas labai toli.Ruenas superinis,bet vaziuoji vaziuoji ir galo nesimato.Kaip vaziavom i Bretane,tai per diena nenuvaziavom.Dar vaziavom i ta Mont St Michel ir St.Malo.vietos nuostabios,bet ziauriai toli belstis autostradom.

Kiek laiko uztrukot kol nuvaziavt i Briuge? As kiek ziurejau tai visai netoli atrodo ax.gif
As liuksemburge buvus, tai man patiko ir gi labai bigsmile.gif
Atsakyti

Kiek laiko uztrukot kol nuvaziavt i Briuge? As kiek ziurejau tai visai netoli atrodo ax.gif

nuo kelto apie 1val-1,5val kelio.

Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2019 07 30, 14:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Tresnia" data-cid="72476025" data-time="1564479026"><div><p>Kiek laiko uztrukot kol nuvaziavt i Briuge? As kiek ziurejau tai visai netoli atrodo vartotojo įkelta nuotrauka
As liuksemburge buvus, tai man patiko ir gi labai vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>nuo kelto apie 1val-1,5val kelio.</p>

Kaip kainos ten? Kur apsistoje buvot? 4u.gif
Atsakyti

Kaip kainos ten? Kur apsistoje buvot? 4u.gif

Mes apsistoja buvom prancuzijoj.https://www.booking....fs=1

Normaliai ten su tom kainom,kaip keliauji-turi buti nusiteikias kad islaidu bus daugiau.O Prancuzija ir taip pigesne negu UK.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 30 liepos 2019 - 12:51

Laba,

Upjora neturi įkvėpimo dirbti, o man lietus visus reikalus gadina. Nu kokia neteisybė lietus per vaikų atostogas. 

Be to, ką buvau suplanavusi šią savaitę, planai sugriuvo, bac... mano vyriškis šiandien, tavo mašinai technikinė rytoj baigiasi  :frusty:  :frusty: Labai laiku pranešta  :aggressive: 

Bruge yra visai netoli nuo Calais. Daug kartų esam buvę. Nakvoti, ten palyginus nepigu. Pas mane 4 asmenų šeima, tai minimum 120-150 svarų kainos vienai nakčiai. Be to, kur nakvojom nerekomenduočiau, buvo nefainai. Nors, šeimininkė labai faina, daug apie Bruges papasakojo. 

Aš net pasakyčiau, kad nebūtina ten nakvoti. Ten užtenka ryte nuvažiuoti, o nakvynei važiuoti kažkur kitur. Pvz maždaug valanda kelio nuo Bruges yra Ghent miestelis. Panaši Bruges dvasia, labai gražus, mažas, jaukus miestelis. Jeigu nakvynė kažkur tarp jų dviejų, tai visai pigiai gali rasti. O jeigu dar pigiau yra Ostend miestelis, ant jūros kranto, bet čia į kitą pusę. Apskritai į jūros pusę pigiau nakvoti. 

Mes kai važiuojam visada imam eurotunelį, kad sutaupyti laiko. Pvz jeigu grįžti tą pačią dieną, ar kitą dieną max 60 svarų kainuoja. Pigiau grybo.  :4u: 

Atsakyti

Va cia mes gyvenam: https://www.tripadvi...s_Province.html

Bet, nezinau ar rekomenduociau, foto ten labai padailintos. Realiai palikciau neigiama atsiliepima, nes viskas pagrazinta, bet labai faini seimininkai, labai malonus, paslaugus, tai ir ranka nekyla. Ten visiska senove kambariuose, seni baldai be jokios liekamosios vertes, piguma. Musu kambario san mazgas isvis faniera buvo atskirtas. Pusryciams visko padeta labai mazai, kai visi suejo valgyti, nu ant stalo 4 kiausiniai, visiems po viena ir vsio. Antro nebegausi. Kazkokia biski nesamone. 

Vieta gera, pesciomis eiti ne 10 minuciu kaip raso, bet apie 20. Bet, oras fainas, mums tas nekliude, faina pasivaikscioti tomis gatvemis. 

Atsakyti

Na šunų žinovės gal parašysite nuomonę kas geriau bute buldogas ar vižlas? Mano kolegė su vyru sprendžia dilemą (panašu jau ir visas jų pažįstamų ratas  :D ) ...kažin ar nesusipyks kol nuspręs, nes mano akimis žiūrint tai jų norai labai skirtingi  :hmm: ...o ir butas ne namas - tai kolegė sako, kad vižlas labai didelis, suniokos jų buto grindis ir visa kita ...bet mano akimis - tai kažin ar ne jos išsvajotas buldogas labiau sugrauš ir apseilės viską aplinkui  :mastau: 

Atsakyti

Na tai labą dieną  :4u:  

Atostogos Dzūkijoj, ach, buvo fantastika... :wub:  :lietuva: 

Net bambeklis, pirmą kartą, nebenorėjo grįžti į Norgę. Liūdesiukas  :( 

O manęs čia nieks net nepasigedo, ot pavyduolės  :cray:  :D 

Jetus, kiek praleidau, bet, kaip sakoma, traukinys šikančių nelaukia  :frusty:  :lol:​ 

Atsakyti

Limcamca, o pas jus priminimų nesiunčia apie tuoj besibaigsiančią automobilio technikinę?

Atsakyti

Na tai labą dieną  :4u:  

Atostogos Dzūkijoj, ach, buvo fantastika... :wub:  :lietuva: 

Net bambeklis, pirmą kartą, nebenorėjo grįžti į Norgę. Liūdesiukas  :(

O manęs čia nieks net nepasigedo, ot pavyduolės  :cray:  :D

Jetus, kiek praleidau, bet, kaip sakoma, traukinys šikančių nelaukia  :frusty:  :lol:​ 

Pasigedau ...bet tyliai  :rolleyes: 

Pasakok kaip Lietuva "norvegų" akimis  :D​ 

Atsakyti

Pasigedau ...bet tyliai  :rolleyes:

Pasakok kaip Lietuva "norvegų" akimis  :D​ 

Oi kaip malonu  :4u: 

Man kaip visada, gražiausias ir mieliausias gimtas kraštas  :wub:  

Tik buvau pamiršus tą mašinų signalizacijų kaukimą dieną naktį, vos vėjui papūtus ar lietui barbenant  :oh: 

Atsakyti