Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

negipsavo tu pirstu.Kiekviena atskirai apsuko pleistru nes sanariai nesutrinti tik odos ant ju neliko.Suknezinti tik patys galiukai.Sake sugis patys.Siule ta bata toki,bet atsisakiau.Vaikstau su basankem,tokiom sportinem,kur su dirzeliais.dar israse antibiotiku.Fignia cia viskas.Bet tikrai pasimokiau,kad dirbant butina bent minimali apsauga,o as basom kojom spinta rinkau,dar tokia ne ikejine,o solidziu ploksciu.Zodziu.

Atsakyti

Tai tu dabar ant biuletenio ar dirbsi? 

Del drauges, jai reikia i councila kreiptis. Jeigu tu duosi kur apsistoti, nesiskaitys homeless, nebus priority. 

Jeigu nueis ir sakys, kad va, mano daiktai, neturiu kur nakvoti, councilas parupins jai emergency accommodation. Bet, sitie tai jau nebus geros bukles. Nebent i viesbuti ileis. 

bukle tai sutvarkysim.Prasem shelterio.Aisku kad nesakom,kad pas mane ateina.Sakem kad iki pirmo ten gali pasilikti,paskui-gatve.

ne nedirbu as .Varau vel per interview.

O del to pasaulio gelbejimo,tai buvo uzbookinta pries men.Negalejau neiti.

Atsakyti

bukle tai sutvarkysim.Prasem shelterio.Aisku kad nesakom,kad pas mane ateina.Sakem kad iki pirmo ten gali pasilikti,paskui-gatve.

ne nedirbu as .Varau vel per interview.

O del to pasaulio gelbejimo,tai buvo uzbookinta pries men.Negalejau neiti.

Tai varom pietu kada.  :4u: Arba as galiu tave ligone aplankyti  :D​ 

Atsakyti

Tai varom pietu kada.  :4u: Arba as galiu tave ligone aplankyti  :D​ 

Super.Treciadieni?Laukiu.

Atsakyti

Super.Treciadieni?Laukiu.

:victory2:​ 

Atsakyti

Vagis.

https://www.youtube....eature=youtu.be

Atsakyti

Tobulas vakaras 🥰

Pridėta:

Atsakyti

Tavo mergos lepūnėlės  :hihihi: 

Nežinau kas katėms dėl sūrio aCitinka, maniškė būdavo dėl sūrio ir kefyro pamišus. Nieko kito nevogdavo. Atsimenu gaminom kažką, sutarkavau sūrį, lėkštėj ant virtuvės spintelės palikau, nusisukau kažką paimti ir girdžiu jau čepsi kai kas  :wub: 

Labryt.

Elija balions.

Atsakyti

Labas rytas, šią savaitę reikia judinti kur mano grindys 🙄 nes jau turėjo būt kaip ir, o kaip aš jų laukiu 🥰 daba nužiūrėjau spinteles prie lovos, bet jos Vilniuje, galvoju reikia ar ne  :hmm:  :rolleyes:  :D​ 

Atsakyti
Labas Rytas 4u.gif As siandien jau gryzau i darba unsure.gif rolleyes.gif

Per savaitgali su MB nuvaziavom 1,300 miles ax.gif tai kaip ir viska ka norejom pamatem bigsmile.gif Ir ta viaduka aplankem, labai grazus. Bet va Edinburgh man nepaliko didelio ispudzio, pora valandu pavaiksciojom ir vaziavom toliau, nors norejom likt nakvot, galvojom fainai bus. Bet visai mum jis nelabai toks pasirode.

Va gamta nerealiai grazi bigsmile.gif tik kad puse viso laiko pyle kaip is kibiro ax.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos, damos.

Trešnia, man Edinburgas labai patiko, mes prieš Kalėdas buvom. Taip gražu. Noriu vasarą ten nuvažiuoti, parkus ir gėlynus apžiūrėti.

Nėr motyvacijos šiandien dirbt....

Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2019 07 30, 12:27)
Trešnia, man Edinburgas labai patiko, mes prieš Kalėdas buvom. Taip gražu. Noriu vasarą ten nuvažiuoti, parkus ir gėlynus apžiūrėti.

na pries kaledas tai ir dvasia kitokia su visom lemputem biggrin.gif as MB vaziuojant namo sakiau, kad sekanti kelione bus i Briuge kaledu laikotarpiu wub.gif va gimtadieniui reikes uzsiprasyt kad nuvaziuotume bigsmile.gif
Atsakyti