Sudorojo juodos bledynos padedama. O aš gi tik išėjau kavos atsinešt.
Aš, turbūt, jei ir šiferio lėkštėj palikčiau, vistiek kur nuneštų, jau nekalbu apie sūrius. Visi žiaurūs gurmanai, o jei dar smirda labiau, tai visai lafa.
O man mažoji parašė "atvirutę" 😁
Cin Cin 🥰
Buvom Jūros šventės mugėj, nusipirkom prieskonių, rūkytos paprikos ir dar kažkokių pamiršau pavadinimą, gruziniški, sakė labai žuviai tinka. Dar pirkom alyvuogių marinuotų su medumi, Stefutės varškės sūrio su česnakais.
Tikrai pakaks, nes jo reikia tik puse pyks, nes nuo dviejų papurskimų visas rajonas kvepia 😊🤣
O spinteles reikia akylai saugoti maža kas jiems ten dar gali patikti, o paskui dalinkis su jais 😊😆 Taip mano Kiliano Black phantom buvo nusavintas 😊O is pigiukų tai labai nustebino kvapas Lalique Encre Noire vyriškas prie progos pabandyk atsiliepimai labai geri
Man patinka, kai užtenka tik vieno pšyko.
Va, va, paskui tik suvers viską beieškodamas, tai aš pati pasiūliau atomiką, kad nesiknistų
Reikės pabandyti tuos Lalique.
Aš, turbūt, jei ir šiferio lėkštėj palikčiau, vistiek kur nuneštų, jau nekalbu apie sūrius. Visi žiaurūs gurmanai, o jei dar smirda labiau, tai visai lafa.
Manoji net marinuotą agurkėlį ėda, o sūriai išvis mėgstamiausias valgis.
O as ,o as sedziu su sulauzytais visais penkiais desines kojos pirstais. .Vakar su dukra perdazem kambari ir vyras rinko spinta.Visa spinta islydus jos dugnui uzvirto man ant pirstu.Visi pirstu galai nutrupejo.
Evuksiene,kodel tu dar vis naudojiesi agenturu paslaugom?Taigi puikiausiai i Turkija skraido normalus lektuvai.Butu ir pigiau ir patikimiau.Dabar imk draudima,bet del 2-3 val neaisku ar apsimoka.
Per tuos jusu kombikormus jusu gyvunai ir vagys ir agurku valgytojai pasidare.
Tiesa-Linamog Aciu .
Labas rytas.
Laba.
O as ,o as sedziu su sulauzytais visais penkiais desines kojos pirstais. .Vakar su dukra perdazem kambari ir vyras rinko spinta.Visa spinta islydus jos dugnui uzvirto man ant pirstu.Visi pirstu galai nutrupejo.
Per tuos jusu kombikormus jusu gyvunai ir vagys ir agurku valgytojai pasidare.
Labas rytas.
Vaje, kaip skaudžiai susiskaitė.
Manoji viską ėda, šuo besotis, neturintis saiko jausmo,nors ir RAW šėriau, vistiek viską ėsdavo ką beduosi, išskyrus bananus, va šitų, tai nemėgsta. O šiaip gerą maistą dabar valgo, 85 proc. mėsos.Alpha Spirit.
Evuxe, bet keliones organizatirius yra itaka gi? Tai zinok jie praktisksi visad veluoja 1-2 val. Ir joks draudimas to nekompensuos, nes tai nesudaro finansiniu nuostoliu pirkejui
organizatorius TT Baltics SIA veikiantis pagal prancize, kuriai priklauso prekinis zenklas TUI, atstovaujamas pardavimo agento Inditravela
teks imti papildoma draudima, del poros valandu nenumirsim, bet jei daugiau bus nekazka, skaitau atsiliepimus zmoniu visi su siuo organizatoriumi turejo problemu, buvo atvejis kai atveze i viebuti kuriame nebuvo vietu, tada vezi i kita, gavosi, kad vos ne kasnakt tekdavo kitame viezbutyje nakvoti