Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Sveikinu su pirkiniu, bandžiau juos, deja ne mano kvapas. Aš dar vis baldielinu nuo Operos.  :wub: 

Ačiū, tik aš jį turiu pasiimti iš pašto iki 1 val :) o nepavyks tad teks laukti iki pirmadienio😭 Kvapas na jis toks, kad turiu tureti pilną buteliuką nors per 2 metus net 10 ml nesugebėjau  sunaudoti 😊tai 50ml užteks 10 -iai metų :)

Atsakyti

Terezza a kada Tau premijas pradės mokėti už tas the best of the day, week, month?

Deja deja... Čia greičiau atskaitos taškas, kažkoks supratimas, kur esu bendram kontekste.

Atsakyti

Ačiū, tik aš jį turiu pasiimti iš pašto iki 1 val :) o nepavyks tad teks laukti iki pirmadienio😭 Kvapas na jis toks, kad turiu tureti pilną buteliuką nors per 2 metus net 10 ml nesugebėjau  sunaudoti 😊tai 50ml užteks 10 -iai metų :)

Nu jo, jeigu tik tiek tenaudosi, tai jaučiu visam gyvenimui pakaks.  :D  MB, manaisiais Molinard Patchouli Intense kvėpinasi, labai jam jie patinka, pripurškiau į atomiką, kad nelandžiotų po mano spintelę.  :D 

Atsakyti

Evuxe, bet keliones organizatirius yra itaka gi? Tai zinok jie praktisksi visad veluoja 1-2 val. Ir joks draudimas to nekompensuos, nes tai nesudaro finansiniu nuostoliu pirkejui

Atsakyti

Nu jo, jeigu tik tiek tenaudosi, tai jaučiu visam gyvenimui pakaks.  :D  MB, manaisiais Molinard Patchouli Intense kvėpinasi, labai jam jie patinka, pripurškiau į atomiką, kad nelandžiotų po mano spintelę.  :D

Tikrai pakaks, nes jo reikia tik puse pyks, nes nuo dviejų papurskimų visas rajonas kvepia 😊🤣

O spinteles reikia akylai saugoti maža kas jiems ten dar gali patikti, o paskui dalinkis su jais 😊😆 Taip mano Kiliano Black  phantom buvo nusavintas 😊O is pigiukų tai labai nustebino kvapas Lalique Encre Noire vyriškas prie progos pabandyk atsiliepimai labai geri :) 

Atsakyti

Upjora aš Tavęs kaip žmogus prašau    pasiimk lietų, lyja taip, kad nieko nesimato, jeigu taip lis ilgai kaip žada, tai potvynis neišvengiamas. 

Atsakyti

Tikrai pakaks, nes jo reikia tik puse pyks, nes nuo dviejų papurskimų visas rajonas kvepia 😊🤣

O spinteles reikia akylai saugoti maža kas jiems ten dar gali patikti, o paskui dalinkis su jais 😊😆 Taip mano Kiliano Black  phantom buvo nusavintas 😊O is pigiukų tai labai nustebino kvapas Lalique Encre Noire vyriškas prie progos pabandyk atsiliepimai labai geri :)

Nieko nematau, nieko negirdžiu. Ir nebesistenk.  :spam:​ 

Atsakyti

Nieko nematau, nieko negirdžiu. Ir nebesistenk.  :spam: 

O kurios dalies negirdi 😊galiu ir pakartoti 😊Tiesa sakant aš irgi būsiu aklai kurčia po dar dviejų buteliukų arba trijų, čia jau pažadu 😂😭

Atsakyti

O kurios dalies negirdi 😊galiu ir pakartoti 😊Tiesa sakant aš irgi būsiu aklai kurčia po dar dviejų buteliukų arba trijų, čia jau pažadu 😂😭

Tu labai rimtai prašaisi būti užblokuojama.

Atsakyti

Mano balta bledyna pavogė gabalą manchego ir nusinešė po radiatorium. Gurmė, blyn.  :oh:  :lol:​ 

Atsakyti

Mano balta bledyna pavogė gabalą manchego ir nusinešė po radiatorium. Gurmė, blyn.  :oh:  :lol:​ 

Balta bledyna žino ką daro. :wub:​   O tai tik nusinešė ar ir suėdė?

Atsakyti

Balta bledyna žino ką daro. :wub:​   O tai tik nusinešė ar ir suėdė?

Sudorojo juodos bledynos padedama. O aš gi tik išėjau kavos atsinešt.

Atsakyti