Sistina, meldžiausi ir aukojau visiems.
O aš o aš vis tik nusipirkau “More Whan words” 😊Niu kaina labai jau gera buvo 🤗😊
Sistina, meldžiausi ir aukojau visiems.
Tai ką teks man dabar visiems aukoti, kad šilumą susigrąžinti o maniau užteks kokiam tik vienam paaukoti 😊
Upjora manau turėtum pasiiaiskinti kokiems dievams meldeisi, kad šiaurę užnešė į salą, vos +17 šiandien ir lietus visą ateinančią savaitę 🤣😂😊
Eina svilpt kokia neteisybe per vaiku atostogas.
sveikos
pas mus apsiniauke, lietu prognozavo
linamog vos asaros nenubraukiau, kai perskaiciau, kad suniuka paliko uzmigdyt
Panos patarkit prasau, kaip pasielgti, zodziu esu uzsibookinus kelione I Turkija, avansa sumokejus, skrisim su vezeju Onurair, paskutiniu metu ju lektuvai labai veluoji, nuo 1iki15 val. ar pavyktu atgauti is agenturos avansa motyvuojant, kad galimi nesklandumai su skrydziais, gal kas susiduret
Labas rytas. Lyjant lietui pagaliau išsimiegojau kaip žmogus, bet dabar jau galėtų ir saulė pasirodyt.
Iš vabaliukų gyvenimo.
BA8A2964-1.jpg 51,82KB 0 Parsiųsta kartų
Už šitą gavau 3 x Best of the day.
Ir šiek tiek muzikos gerai dienos pradžiai. (Klausytis labai garsiai).: https://www.youtube....h?v=vT4-ApOUpMc
O aš o aš vis tik nusipirkau “More Whan words” 😊Niu kaina labai jau gera buvo 🤗😊
Sveikinu su pirkiniu, bandžiau juos, deja ne mano kvapas. Aš dar vis baldielinu nuo Operos.
Eina svilpt kokia neteisybe per vaiku atostogas.
Aš labai tikiuosi, kad dar pavyks mums vasarą prisikviesti, nes iki vakar orųprognozes visai neblogos buvo, tad tikiu, kad pasikeis dar į gerąją pusę 😊Nors dukterėčiai jau vakar striukę nupirkau 😊
Terezza a kada Tau premijas pradės mokėti už tas the best of the day, week, month?
sveikos
Panos patarkit prasau, kaip pasielgti, zodziu esu uzsibookinus kelione I Turkija, avansa sumokejus, skrisim su vezeju Onurair, paskutiniu metu ju lektuvai labai veluoji, nuo 1iki15 val. ar pavyktu atgauti is agenturos avansa motyvuojant, kad galimi nesklandumai su skrydziais, gal kas susiduret
Aš labai abejoju, kad gali atšaukti, motyvuojant galimais nesklandumais.
Jeigu jie turės nesklandumų ir jūsų skrydis vėluos tai arba iš jų arba iš draudimo gausit kompensaciją.
Pažiūrėk sutartyje, sąlygose kas parašyta.
sveikos
Neatgausi dėl galimų nesklandumų
Aš labai abejoju, kad gali atšaukti, motyvuojant galimais nesklandumais.
Jeigu jie turės nesklandumų ir jūsų skrydis vėluos tai arba iš jų arba iš draudimo gausit kompensaciją.
Pažiūrėk sutartyje, sąlygose kas parašyta.
tai ivertinus situcija, gal koki papildoma draudima pasiimti, ar padengtu draudimas jei skrydis veluotu?
tai ivertinus situcija, gal koki papildoma draudima pasiimti, ar padengtu draudimas jei skrydis veluotu?
Aš visas keliones papildomai draudžiu. Dar būna kai kurie bankai, kartu su sąskaitomis duoda kelionių draudimus.
Pasižiūrėk, gal taviškis siūlo.
Jeigu vėluotų - taip, gautum draudimo išmoką.