Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Baisu ka ir rasyti, kad nuo tetutes Altos galvon negautume  :D

Piene, nelabai ismanau, bet kaip ir Upjora is vaikystes pamenu streptocida. 

Dar pamenu Panthenol. Zinai ka, nuejus i vaistine ir parodzius, tau gal pasiulytu kazka, kuom jie prekiauja. 

Tai vaistinėje pūsles parodžius ir davė man tą dezinfekuojantı purškalą ir putas nuo nudegimų (jos berods ir yra su pantenoliu) ...savaitę ramiai sau gydžiau, antrą jau pyktis ėmė, kad nesveiksta, o po trijų savaičių jau beviltiškumas apėmė - tai va čia ir parašiau. 

Atsakyti

Piene, yra toks baneocin antibiotiku tepalas arba milteliai. Nueik į kokią ne tinkline maža vaistinę, duos ir be recepto. Dar su sidabru tepalai neblogai gydo nudegimus 

Atsakyti

Dar zinau, kad sermuksniai gerai gydo nudegimus. 

Atsakyti

Dar zinau, kad sermuksniai gerai gydo nudegimus. 

Gal šaltalankiai, o ne šermukšniai?

Atsakyti

Gal šaltalankiai, o ne šermukšniai?

Taip, Gaile. 

Sumaisiau pavadinimus. 

Atsakyti
Piene, barstyciau miltukais ir klijuociau pleistrus su sidabru.
Palikau savo suni uzmigdyta operacijai. Trys dariniai ant sprando ir vienas ant pilvo. Su vyru liudnai juokaujam, kad jis kaip bulve su daug akuciu, visas israkinetas bus.
Atsakyti

Piene, tu gi šuniuką lyg turi? Ar painioju. Man Fucidiną veterinaras išrašo  :D​  Pas jį greičiau ir paprasčiau prasisukt nei su poliklinika.

Atsakyti

Fucidino tepalas su receptu, daba juk el receptai, galima gydytojos ir tlf paprašyti, bet aš pusę Kauno apvažiavau kol jo gavau kai reikėjo mažei. Įdomu kokia chemija nudegino taip,    :hmm:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 26 liepos 2019 - 12:08
Labu 4u.gif Musu siandien nakti daug vairavimo laukia, kaip nenoret miego? biggrin.gif biggrin.gif

Darbe bandau atsedet kazkaip, o taip salta, sujunge kondicionierius, tai sedziu su karsto vandens pusle nes jau nosis pasileidus unsure.gif rolleyes.gif blink.gif
Atsakyti

Terreza, tai jau nebebus darbe mezginių ir manikiūrų penktadieniais?  :hmm: Sveikinu.

Greičiausiai nebenus. Bet bus daug fotošopo ir iliustratoriaus. Ko seniai norėjau.

Ačiū.

Palikau savo suni uzmigdyta operacijai. Trys dariniai ant sprando ir vienas ant pilvo. Su vyru liudnai juokaujam, kad jis kaip bulve su daug akuciu, visas israkinetas bus.

Vargšas ciucikas. Kad viskas tuo ir pasibaigtų. :4u:​ 

Atsakyti

Aš jau kada linamog žinutę skaityt pradėjau, akis išverčiau "palikau savo šunį užmigdytą...". Po to daskaičiau...

Atsakyti

Linamog, kaip ciucikas po operacijos, viskas gerai?  :hmm:​ 

Atsakyti