Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Aš esu išvirus.  :oh:  :karsta:  :wacko: Nu ir ... tokius karščius. :gun_smilie: 

Norėjau siųsti apkabinimą, bet gi būtų dar karščiau 😂😊tai imk lietaus ☔

Atsakyti

Mano ryški nuotaika 😁

Pridėta:

Atsakyti

Aš esu išvirus.  :oh:  :karsta:  :wacko: Nu ir ... tokius karščius. :gun_smilie:​ 

Saulele užjaučiu. Varyk ant LT, čia pas mumis ant saulės niekingi 33-35. Net aš nezyziau šian, kad karšta. Užtat vakare kai papylė lietaus, buvau rimtai sunerimusi, kad užsems kelią namo. 

Labos

Atsakyti

Saulele užjaučiu. Varyk ant LT, čia pas mumis ant saulės niekingi 33-35. Net aš nezyziau šian, kad karšta. Užtat vakare kai papylė lietaus, buvau rimtai sunerimusi, kad užsems kelią namo. 

Labos

Pas mumis nepylė vakar, šnd nukrito du vargani lašai, tai vos nepaskendom. Ir daba +26, ale net jau šalta,man :B Einu kaldra apsiklot.

Atsakyti

Pas mumis nepylė vakar, šnd nukrito du vargani lašai, tai vos nepaskendom. Ir daba +26, ale net jau šalta,man :B Einu kaldra apsiklot.

Pas mumis šiandien pylė, ne vakar. Ir taip nuo dūšios jau.

Atsakyti

Labas rytas.

Šiandien jau turėtų neprišilti daugiau, nei +25. Valio. Nes vakar jau ir man per karšta buvo. 

Atsakyti

Laba. Upjora varyk į Klp geriau, o ne pas Orage, vakar tik +22 buvo, šiandien ant saulės +25, ne karšta, pats tas.   :rolleyes: 

Atsakyti

O aš vakare išdraskiau tas pūsles, dezinfekavau ir miegot. Šiandien iš ryto pribėgę to geltono skysčio visur aplink, prisikristalizavę. Apipurškiau tuo Aseptu, atsargiai išvaliau (nes jau ir skauda ten prisiliesti velniškai) ...dabar darbe žiūriu vis varva ir varva tas geltonas skystis ...atrodo menkniekis, bet jau trys savaitės kaip su šita nesąmone nesusitvarkau ...o dar atostogos ant nosies  :cray: 

Atsakyti

Labas rytas!

Anksti startavau, gal išgyvensiu penktadienį.  :huh2:  Lininiais šviesiais bridžais pasipuošiau, vis vėsiau. Lietaus nėr...  :unsure: 

Piene, ar didelė žaizda? Mane baba streptocidu gydydavo. Net tabletes tabletes sutrintas berdavo, jei tepalo neturėjo.

Terreza, tai jau nebebus darbe mezginių ir manikiūrų penktadieniais?  :hmm: Sveikinu.

Atsakyti

O jetau, Piene, skaudziai skamba. Gal jau kokio rimtesnio antibiokinio tepalo reikia  :hmm: 

Labryt mergytes  :4u:​ 

Atsakyti

Labas rytas!

Anksti startavau, gal išgyvensiu penktadienį.  :huh2:  Lininiais šviesiais bridžais pasipuošiau, vis vėsiau. Lietaus nėr...  :unsure:

Piene, ar didelė žaizda? Mane baba streptocidu gydydavo. Net tabletes tabletes sutrintas berdavo, jei tepalo neturėjo.

Žaizdas iš pūslių padariau, kurios nei traukėsi, nei gijo, o išsipūtę skysčio stovėjo ir kiekvienąsyk netyčia užkliudžius skaudėjo (o užkliudau nuolat, nes gi ant delno ir piršto). Galvojau pradraskius jos sveikti pradės, bet nieko panašaus ...skaityk visą liepą ir vargstu  :oh: 

Atsakyti

O jetau, Piene, skaudziai skamba. Gal jau kokio rimtesnio antibiokinio tepalo reikia  :hmm:

Labryt mergytes  :4u:​ 

O koks tas tepalas? Gal žinai?

Atsakyti