Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Laba. Na va, uždengė kapą plokštėmis, kaip mama ir norėjo, o tai su tais akmenukais vargas, tai jų mažėja, dapilinėk, tai žolė išlenda, dabar bus ramu ir tvarkinga.

Kokį įsigijai?

Šitokį.

https://www.philips....garu-lygintuvas

Atsakyti

Labas rytas, mašina pas mane, variklis pfiu pfiu pfiu dar gyvas 😅 mano senutė galėtų dar porą metų man pabūti, tada jau galėsiu galvoti apie keitimą 🥰

Atsakyti

Gal kuri žinote koks vaistas panaikintų pūslę ant rankos? Jau užkniso, kelinta savaitė, o ji niekaip nedingsta. Pirma gydžiau putomis nuo nudegimo. Viena pūslė susitraukė ir jau sveiksta oda, o kita be šansų. Jau pradėjau pati tą skystį spausti, kad išbėgtų, praduriu, dezinfekuoju, išbėga ir vėl iš naujo prisirenka  :oh:​ 

Atsakyti
Tai gal paimk adata ir nuplesk ta pusle. Granuliacijoms reikalingas oksigenas ,jei jau visai biologija pamirsom. O jei zaizdos negyja ,gal susimastyk apie imuniteta ir kaip ji startuot.
Atsakyti

Tai gal paimk adata ir nuplesk ta pusle. Granuliacijoms reikalingas oksigenas ,jei jau visai biologija pamirsom. O jei zaizdos negyja ,gal susimastyk apie imuniteta ir kaip ji startuot.

Su adata ir praduriu, tik paskui vėl ji susidaro. Ar visai ją nuplėšti?

O imunitetas ...nemoku jo pakeist.

Atsakyti

Aš visada praduriu ir tą laisvą odą gražiai apkarpau. 

Atsakyti

Man silpna pasidaro kol praduriu ...kažin ar nenualpsiu dar ir karpydama  :wacko:  ...vakare reikės kažkaip bandyti, kai jau lova bus šalia  :huh2:​ 

Atsakyti

Laba. Na va, uždengė kapą plokštėmis, kaip mama ir norėjo, o tai su tais akmenukais vargas, tai jų mažėja, dapilinėk, tai žolė išlenda, dabar bus ramu ir tvarkinga.

Mano mama atvirškčiai nenori tų plokščių, nes jai atrodo, kad žmogui sunku po jomis gulėti  :hmm:  :hmm:​ Vis kalbinam tėčio kapą taip uždengti, nesutinka. 

Atsakyti

Labas 😊

niu ka mano masina sio skaiciaus nera dar jautusi😊🥵

Atsakyti

Jo, mes su mazium diena palikom auto sauleje, 5 minutem. Isedom, rode 41. Negalejau net ranku ant vairo padeti. 

Upjora, vaikyti, kaip tu?

Sistina patiko Liutas Karalius? Sestadieni visus, didelius ir mazus vaikus veduosi. 

Atsakyti

Jo, mes su mazium diena palikom auto sauleje, 5 minutem. Isedom, rode 41. Negalejau net ranku ant vairo padeti. 

Upjora, vaikyti, kaip tu?

Sistina patiko Liutas Karalius? Sestadieni visus, didelius ir mazus vaikus veduosi. 

As jau bijau Upjoros varda mineti 😊tikekimes, kad neistiko saules smugis.

Taip, patiko Liutas karalius ir vaikams ir man. Net jauciau, kad susigraudinau pora kartu 😊

Atsakyti

Aš esu išvirus.  :oh:  :karsta:  :wacko: Nu ir ... tokius karščius. :gun_smilie:​ 

Atsakyti