oj Bestija gerule
Super, čia jau kačių viršūnė.
Šiandien pamačiau parduotuvėj, kad jau mokykliniais reikmenimis prekiauja. Amen, tuoj kalėdos...
Ten, kur aš su vaikais, šiandien 37 pavėsy buvo. Prisiklausiau iš jų, nabagučių, nostalgiškų godų apie sniego džiaugsmus ir Kalėdų dvasią.
Aš pamenu kai vaikas buvau, vasarą(kada į pabaigą) jau laukdavau žiemos, o žiemą vasaros. Dabar visada noriu tik vasaros.
Baseinas paruostas, isbandytas, viskas good. Rytoj 39 🏝🏖 liuuuuks!
Laukine Orchideja, kaip lygintuvas?
Official, pasidalink kur taip silta? 🥰
Aš visada į sezono pabaigą laukiu naujo, nes pasiilgstu senų/naujų rūbų.
Paskutinės dvi dienos yra kankynė darbe. Ryt turiu pilną dieną, nežinau kaip ir vėdintis.
Aš visada į sezono pabaigą laukiu naujo, nes pasiilgstu senų/naujų rūbų.
Paskutinės dvi dienos yra kankynė darbe. Ryt turiu pilną dieną, nežinau kaip ir vėdintis.
Tas karštis gal priprantamas. Grįžau po darbo, žiū lauke 27, nei karšta nei ką.
Šiandien pamačiau parduotuvėj, kad jau mokykliniais reikmenimis prekiauja. Amen, tuoj kalėdos...
Nesikeik.
Baseinas paruostas, isbandytas, viskas good. Rytoj 39 🏝🏖 liuuuuks!
Laukine Orchideja, kaip lygintuvas?
Omg kaip karšta bus jums.
Gerai lygintuvas, išbandžiau, lygina su garais puikiai, talpa vandens nemaža, laidas ilgas.
Omg kaip karšta bus jums.
Gerai lygintuvas, išbandžiau, lygina su garais puikiai, talpa vandens nemaža, laidas ilgas.
Kokį įsigijai?
Official, pasidalink kur taip silta? 🥰
Vokietijos Serengetyje lankėmės. Užėjo karščio šuoras šiomis dienomis. Kaip tokiai tematikai - visai į temą. Tik tiek, kad vienų pažįstamų fotkėse FB buvau prisižiūrėjus, kaip visokie lemūrai jiems ant pečių lipa, tai irgi to paties tikėjaus. Nuėjom į atitinkamą aptvarą - miega absoliučiai visi. Po du, po tris susiglaudę. Vienas ant nugaros atsigulęs ir rankas aukštyn iškėlęs parpia. Ir ką su tokiais veikt?