Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

oj Bestija gerule :D

Atsakyti

tai tu atsiusk daugiau, nuuu.... as gi paimsiu, tik kad per mazai duodi :D  popiet ant saules tik vargani +34 buvo :D

Ten, kur aš su vaikais, šiandien 37 pavėsy buvo. Prisiklausiau iš jų, nabagučių, nostalgiškų godų apie sniego džiaugsmus ir Kalėdų dvasią. 

Atsakyti

Super, čia jau kačių viršūnė. :D  :D 

Atsakyti

Šiandien pamačiau parduotuvėj, kad jau mokykliniais reikmenimis prekiauja. Amen, tuoj kalėdos... :huh2:​ 

Atsakyti

Ten, kur aš su vaikais, šiandien 37 pavėsy buvo. Prisiklausiau iš jų, nabagučių, nostalgiškų godų apie sniego džiaugsmus ir Kalėdų dvasią. 

Aš pamenu kai vaikas buvau, vasarą(kada į pabaigą) jau laukdavau žiemos, o žiemą vasaros. Dabar visada noriu tik vasaros.  :D​ 

Atsakyti

Baseinas paruostas, isbandytas, viskas good. Rytoj 39 🏝🏖 liuuuuks!

Laukine Orchideja, kaip lygintuvas? 

Official, pasidalink kur taip silta? 🥰

Atsakyti

Aš visada į sezono pabaigą laukiu naujo, nes pasiilgstu senų/naujų rūbų.  :D  

Paskutinės dvi dienos yra kankynė darbe. Ryt turiu pilną dieną, nežinau kaip ir vėdintis. 

Atsakyti

Aš visada į sezono pabaigą laukiu naujo, nes pasiilgstu senų/naujų rūbų.  :D  

Paskutinės dvi dienos yra kankynė darbe. Ryt turiu pilną dieną, nežinau kaip ir vėdintis. 

Tas karštis gal priprantamas. Grįžau po darbo, žiū lauke 27, nei karšta nei ką. :D 

Atsakyti

Šiandien pamačiau parduotuvėj, kad jau mokykliniais reikmenimis prekiauja. Amen, tuoj kalėdos... :huh2:​ 

Nesikeik.

Atsakyti

Baseinas paruostas, isbandytas, viskas good. Rytoj 39 🏝🏖 liuuuuks!

Laukine Orchideja, kaip lygintuvas? 

Omg kaip karšta bus jums.  :karsta: 

Gerai lygintuvas, išbandžiau, lygina su garais puikiai, talpa vandens nemaža, laidas ilgas.  :didis:​ 

Atsakyti

Omg kaip karšta bus jums.  :karsta:

Gerai lygintuvas, išbandžiau, lygina su garais puikiai, talpa vandens nemaža, laidas ilgas.  :didis:​ 

Kokį įsigijai?

Atsakyti

Official, pasidalink kur taip silta? 🥰

Vokietijos Serengetyje lankėmės. Užėjo karščio šuoras šiomis dienomis. Kaip tokiai tematikai - visai į temą. Tik tiek, kad vienų pažįstamų fotkėse FB buvau prisižiūrėjus, kaip visokie lemūrai jiems ant pečių lipa, tai irgi to paties tikėjaus. Nuėjom į atitinkamą aptvarą - miega absoliučiai visi. Po du, po tris susiglaudę. Vienas ant nugaros atsigulęs ir rankas aukštyn iškėlęs parpia. Ir ką su tokiais veikt? 

Atsakyti