Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Laba. Na va, tuoj kurjeris atveš man garų lygintuvą Philips, reiks išbandyti.  :ax: 

Tere, sveikinu su nauju darbu. 

Reikia ir pasisveikinti, laba ryta 4u.gifvakar gavom savo masiniuka is draudimo kol taisys musiski, dzipukas toks mazius, tai labai patogiai jis mums pasitarnaus kelionei ilgai. Penktadieni isvaziuojam, pirmadieni grysim, mini atostogos bus wub.gifMB buvo dviem porom pasiules vaziuot kazkuriai su mumis is ju, tai taip dziaugiausi, kad atsisake visi del darbu, norisi man dviese, kad nereiktu prie nieko taikytis bigsmile.gifkartu pabusim wub.gif
Reik eitii googlint ka pamatyt, ka aplankyt bigsmile.gifax.gif

Kur važiuosit? 

Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja* @ 2019 07 24, 12:03)
<p>Laba. Na va, tuoj kurjeris atveš man garų lygintuvą Philips, reiks išbandyti.  ax.gif </p><p></p><p><strong>Tere, </strong>sveikinu su nauju darbu. </p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Tresnia" data-cid="72473386" data-time="1563954713"><div><p>Reikia ir pasisveikinti, laba ryta vartotojo įkelta nuotraukavakar gavom savo masiniuka is draudimo kol taisys musiski, dzipukas toks mazius, tai labai patogiai jis mums pasitarnaus kelionei ilgai. Penktadieni isvaziuojam, pirmadieni grysim, mini atostogos bus vartotojo įkelta nuotraukaMB buvo dviem porom pasiules vaziuot kazkuriai su mumis is ju, tai taip dziaugiausi, kad atsisake visi del darbu, norisi man dviese, kad nereiktu prie nieko taikytis vartotojo įkelta nuotraukakartu pabusim vartotojo įkelta nuotrauka
Reik eitii googlint ka pamatyt, ka aplankyt vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Kur važiuosit? </p>

Edinburgh aplankysim, ir dar kazkur aplink gal uzsuksim, tikslaus plano neturim 4u.gif
Atsakyti

Edinburgh aplankysim, ir dar kazkur aplink gal uzsuksim, tikslaus plano neturim 4u.gif

Graži Škotija, dukra irgi su draugu išsinuomoja mašiną ir traukia kur nors, nuo Glazgo pavažiavus visokių grožių yra.  Škotijoj gamta graži.  :wub: Pati buvus Edinburge, Glazge šiek tiek, Aberdyne, šalia jo keletą pilių aplankėm. Tai kai dukra kur važiuoja, visad foto siunčia. Nepamenu kaip vadinasi šios vietos, bet labai gražu. 

Čia žymusis Hario Poterio tiltas.

[url=https://radikal.ru]333a8435e43f.jpg[/url]
Gamta nuostabi.
[url=https://radikal.ru]86f3866ebde7.jpg[/url
Čia galėčiau sėdėt ir mėgautis.  :wub:

[url=https://radikal.ru]f0fb3669e120.jpg[/url]

Visko ir neprirodysi, kiek grožybių yra. 

Atsakyti
LO O kur tas poterio tiltas? labai idomu butu pamatyt wub.gif
Atsakyti

https://glenfinnanstationmuseum.co.uk/

https://westcoastrai...D34F6EBD1146FAF

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 24 liepos 2019 - 11:02

Paguglinau, Glenfinnan viadukas vadinasi. 

Atsakyti
Pas mus office air con nebeveikia, baigiu iskepti biggrin.gif
Atsakyti

Laba,

Labryt,

Terre, su nauju startu! Kodėl keitei? Geriau pasiūlė ar tiesiog pabodo senasis?

Jez kokia aš aCilikusi lyginimo klausimais. Vis dar naudoju savo senuką, gautą vestuvių proga iš brolio, philips. Jam kitą savaitę stuktels 20 metų  :unsure: O jis net nesiruošia užsilenkti  :hmm:​ 

Mano anyta lygina su tuo kur dar angliu uzkaitinti ir ideti reikia. I joki kita nesutinka keisti, nes tas pats geriausias. Turiu pasakyti islygina tobulai. Tik, as ji sunkiai pakeliu  :D  :D 

Anksciau daug lyginau, bet MM cia vis snekedavo, koks geras daiktas yra dziovykle. Tai po jos isigijimo man lygintuvas ir uzkalkejo. Nes retai benaudojamas. 

Triesnia, aplink Skotija yra labai idomus, labai adrenalino daug duodantis NC500 kelias. Pasiguglink  :D​ 

Atsakyti
As suku galva, ar Riminy nuomotis masina ir bandyt nuvaziuot i Florencija ir Venecija. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2019 07 24, 16:26)
As suku galva, ar Riminy nuomotis masina ir bandyt nuvaziuot i Florencija ir Venecija. unsure.gif

[CODE]
O kodel suki galva? As tai bandyciau 4u.gif mes va vakar gavom masina, tai ten atsiseedi ir nesimato priekio, as jau prie savo masiniuko ipratus kad matosi man tas priekis, o i skotija teks vairuot ir man mb vienas nepatems tiek myliu. Tai nezinau vakar atsisedau ir vaziavau seip netaip biggrin.gif

einu googlint to NC500 kelio bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti

Florencija bus keptuvė. Nes ten vien akmenys. Venecijon važiuok laisvai. Galima ir traukiniu. Rekomenduoju dar san Marina. Nuo traukiniu  stoties veža autobuskas, apie 5€ bilietas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 24 liepos 2019 - 14:40
QUOTE(GAILE* @ 2019 07 24, 15:40)
Florencija bus keptuvė. Nes ten vien akmenys. Venecijon važiuok laisvai. Galima ir traukiniu. Rekomenduoju dar san Marina. Nuo traukiniu  stoties veža autobuskas, apie 5€ bilietas

I San Marina tai vienareiksmiskai. Ziuriu, kad mokami keliai, parkavimas specifinis.
Atsakyti