Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Beje, jis nėr labai taršus, berods. Iš kur daba ištraukiau, nežinau, bet iš kažkur. O ir keist reiks neužilgo, tik nežinau į ką, bo nelabai kas patinka.

Direktorius nusipirko naują auto - iš servisų neišeina.

Fate, o tu ką nusipirkai, ar pražiopsojau?

Kiek kainuos, tiek kainuos,  gal ne ką daugiau, nei kitų tėvynainių nesutvarkyti automobiliai. Mano bent tvarkingas, va tą kondišiną išskyrus :D

Tamystos, kas ten su gpaisu ar excl? Taip ir nesupratau? A jau bėgt reikia?

vokieciai dar dazo :D 

Begt jau reikia :lol: 

Atsakyti

vokieciai dar dazo :D

Begt jau reikia :lol:

Jūs čia mįslę man užminėte...Vokiečiai gabūs, tai gali daug ką dažyt, mažu, ateities Audi Q10, ar vw amaroką kokį, ar bmw gt...

Atsakyti

jau ir man dabar knieti ta elektronine isbandyt parukyt :hmm: sakot jokio kvapo? o tai kokios tada ten buna, kur vysniom, ir t.t. kvepia, kai ruko? nes tikrai esu ejusi paskui  zmones, kurie ruke kazkokias su kvapais, ir labai sintetiniais, kad net pykina.

Nu tai yra elektronines cigaretes, ten tai nesuprasi ko rukyt tuos vaisinius liquidus.

tada yra cigaretes

ir dabar yra IQOS, tai ten dedai cigarete is supresuoto tabako kurio neprisidegi, bet ikisi i ta sticka ir tabaka kaitina, ir rukai cigarete normalia su tuo aparatu  :rolleyes: 

Atsakyti

Mano su talpa. Parašysiu modelį vėliau. Dabar atsigaudinėju po pirmos dienos naujam darbe. Smegenai išvarvėjo, tai net modelio neprisimenu.

sveikinimai su  nauju darbu, nesigyrei :)

o lygintuva, tai viena  is tokiu modeliu  brolis ir turi , esu lyginus, viskas puiku  tik garsus, bet gal, kad senesnis  modelis  ir jau aptartas dydis :( Na  teks dar  su senuoju  draugauti,  nes dideliu priekaistu neturiu :) bet  tyliai  ieskosiu  naujo :)

Atsakyti

sveikinimai su  nauju darbu, nesigyrei :)

Pasigyriau dabar  :) 

Ačiū  :4u:​ 

Atsakyti

va koki ziasliuka  radau :) https://www.johnlewi...-board/p4257076

Atsakyti

va koki ziasliuka  radau :) https://www.johnlewi...-board/p4257076

Atrodo fainai. Bet man tai vis tiek reikėtų didesnės lentos. O vietos užims ne mažiau, nei manasis, tik kainuoja brangiau.

Bet aš niekam neįkalbinėju.

Labas rytas.

Atsakyti
O pas mane lygintuvas tai isvis paprastas philips nors lygina gerai labai, bet retai as ji naudoju, man jei ruba daznai reik lygint tai as galiu mest ta ruba iskart lauk biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Labryt,

Terre, su nauju startu! Kodėl keitei? Geriau pasiūlė ar tiesiog pabodo senasis?

Jez kokia aš aCilikusi lyginimo klausimais. Vis dar naudoju savo senuką, gautą vestuvių proga iš brolio, philips. Jam kitą savaitę stuktels 20 metų  :unsure: O jis net nesiruošia užsilenkti  :hmm:​ 

Atsakyti

Labryt,

Jez kokia aš aCilikusi lyginimo klausimais. Vis dar naudoju savo senuką, gautą vestuvių proga iš brolio, philips. Jam kitą savaitę stuktels 20 metų  :unsure: O jis net nesiruošia užsilenkti  :hmm:​ 

Ai, senas darbas toks truputį probleminis buvo. O čia daugiau laisvės, daugiau kūrybos ir daugiau pinigų.

Atsakyti

Labryt,

Jez kokia aš aCilikusi lyginimo klausimais. Vis dar naudoju savo senuką, gautą vestuvių proga iš brolio, philips. Jam kitą savaitę stuktels 20 metų  :unsure: O jis net nesiruošia užsilenkti  :hmm: 

Aš irgi naudoju jau 22 m lygintuva. Pirkau kai sūnus gimė iš tos vienkartinės pašalpos :D

Atsakyti
Reikia ir pasisveikinti, laba ryta 4u.gif vakar gavom savo masiniuka is draudimo kol taisys musiski, dzipukas toks mazius, tai labai patogiai jis mums pasitarnaus kelionei ilgai. Penktadieni isvaziuojam, pirmadieni grysim, mini atostogos bus wub.gif MB buvo dviem porom pasiules vaziuot kazkuriai su mumis is ju, tai taip dziaugiausi, kad atsisake visi del darbu, norisi man dviese, kad nereiktu prie nieko taikytis bigsmile.gif kartu pabusim wub.gif
Reik eitii googlint ka pamatyt, ka aplankyt bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti