Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Maja, tau galimai stenozuojancio tenosinovito sindromas. Gaile gal daugiau pasakys tuo klausimu. Ar delna skauda judinant pirstus?

Nea. Delno neskauda tiesiog nuo rieso palei nyksti ta sonine puse

Sekmes naujam darbe. Nori pasakyti penktadieniais nebedarysi manikiuru 😕

Maja, kaimo zmonems pats darbymetis, siena vezti ir pan. Kur ten svesi gimtadieni 😂

Nenumirs 3 val daugiau nenuveze  :B .

Atsakyti

Fate, bet tavo lygintuvas gi neturi tos talpos? Taviskis kaip paprastas lygintuvas 🤔

Tokio stiliaus kaip Terezzos lygintuvas, zinau, visa gimine pries kelis metus pirko. Bet nemazas griozdas. 

As kazkodel galvoju, kad mano dar ipatingesnis :D  Talpa yra paciame lygintuve, kaip sakiau, galetu but didesne, nes daugiau lyginant ja reikia papildyti, o tai reiskia atsargiai atsukineti, nes tai biski, kaip garinis puodas. Lygina tik garu.  Bet maciau, kad Terezos ir slegis barais matuojamas. Tai lyginimas ju, galvoju, toks pats, tik, kad mano neturi tokio didelio boilerio. Is vienos puses tai trukumas, is kitos pliusas - uzima maziau vietos. 

Atsakyti

Man reik lygintuvo kaip teres. Tik kur padėt. Gi ant lyginimo lentos jis netilps turbūt. Kur tu ji laikai, tere?

Maja, gali būt dekurveno sausgyslės uždegimas tiesiog, ypač jei skauda judinant nykštį ar su imant ką stipriau. Man dažnai būna jei sporte pakilnoju sunkiau. Bet tai praeina per pora dienų, tepu poerskindoliu tiesiog ir neduodu krūvio 

Atsakyti

Maja, ten tu kanalu ligu yra daug panasiais simtomais. Dar gali buti  stipininis ylinis tenosinovitas. Mano teciau riesa operavo, buvo panasus simtomai, tik nepamenu kuri is siu ligu. Tu jauciu lipdydama ta grozi dirbi itempus rankas ir pirstus. 

Atsakyti

Fate, bet tavo lygintuvas gi neturi tos talpos? Taviskis kaip paprastas lygintuvas 🤔

Tokio stiliaus kaip Terezzos lygintuvas, zinau, visa gimine pries kelis metus pirko. Bet nemazas griozdas. 

Jo, griozdas, bet neatsidžiaugiu aš juo. Ir lyginant su Fatės privalumas tas, kad talpą vandeniu galima papildyti net neišjungiant lygintuvo.

Man reik lygintuvo kaip teres. Tik kur padėt. Gi ant lyginimo lentos jis netilps turbūt. Kur tu ji laikai, tere?

Maja, gali būt dekurveno sausgyslės uždegimas tiesiog, ypač jei skauda judinant nykštį ar su imant ką stipriau. Man dažnai būna jei sporte pakilnoju sunkiau. Bet tai praeina per pora dienų, tepu poerskindoliu tiesiog ir neduodu krūvio 

Aš jam spintoj lentyną paskyrus. Bet ant lentos jis kuo puikiausiai telpa.

Atsakyti

Jo, griozdas, bet neatsidžiaugiu aš juo. Ir lyginant su Fatės privalumas tas, kad talpą vandeniu galima papildyti net neišjungiant lygintuvo.

Aš jam spintoj lentyną paskyrus. Bet ant lentos jis kuo puikiausiai telpa.

Pas mane visad stovi lenta su lygintuvu paruošta, nes kasdien beveik ką nors prasikyginu. Tai realiai lygintuva jei padėsiu jos kampe, gi nuvirs nuo svorio? Reiks apžiūrėt kur nors gyvai 

Atsakyti

Pas mane visad stovi lenta su lygintuvu paruošta, nes kasdien beveik ką nors prasikyginu. Tai realiai lygintuva jei padėsiu jos kampe, gi nuvirs nuo svorio? Reiks apžiūrėt kur nors gyvai 

As todel su ta sistema ir nepirkau. Pas mane taip pat visada padetas ant lyginimo lentos. Nenuimineju as jo. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fate Fate: 23 liepos 2019 - 21:26

Įdomu kokio ilgio ta vandens žarna?

Atsakyti

Nevirsta, jokų problemų. Tiesa, pas mane lenta ne iš mažųjų.

Žarna 170cm.

Atsakyti

Gailė prikalbėjo, mano auto servise, bo kondišinas nusprogo. Svarbiausia, prieš porą sav. nuvariau pas meistrus, sakau, man freono prašom porą litrų, sako, viskas čia gerai, važiuokice ponia, viskas pučia. Ant rytojaus nebepūtė net šventa dvasia. Tai pas kitus nuvariau. Žadėjo šnd atiduot, bet aš juos žinau - pasimsiu penktadienį. Tai su boltu į darbą pasivėžysiu. Puiku.  :D​ 

Atsakyti

Gailė prikalbėjo, mano auto servise, bo kondišinas nusprogo. Svarbiausia, prieš porą sav. nuvariau pas meistrus, sakau, man freono prašom porą litrų, sako, viskas čia gerai, važiuokice ponia, viskas pučia. Ant rytojaus nebepūtė net šventa dvasia. Tai pas kitus nuvariau. Žadėjo šnd atiduot, bet aš juos žinau - pasimsiu penktadienį. Tai su boltu į darbą pasivėžysiu. Puiku.  :D 

Madam, kiek pinigu tavo tankas uz CO2 kainuos?

Atsakyti

Madam, kiek pinigu tavo tankas uz CO2 kainuos?

Beje, jis nėr labai taršus, berods. Iš kur daba ištraukiau, nežinau, bet iš kažkur. O ir keist reiks neužilgo, tik nežinau į ką, bo nelabai kas patinka.

Direktorius nusipirko naują auto - iš servisų neišeina.

Fate, o tu ką nusipirkai, ar pražiopsojau?

Kiek kainuos, tiek kainuos,  gal ne ką daugiau, nei kitų tėvynainių nesutvarkyti automobiliai. Mano bent tvarkingas, va tą kondišiną išskyrus :D 

Tamystos, kas ten su gpaisu ar excl? Taip ir nesupratau? A jau bėgt reikia?

Atsakyti