Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Laba damos

sian ryte taip netiketai suskaudo desines rankos plastaka per viduri nuo rieso ir nykscio. Nei nykstelejau nei ka. Bet pskrlti ka nors lb skunku ir skauda 😕. Db pritepe gelio man. Ivilko i silta kojine ir sedziu kaip braske.

Ryt mamos gimtadienis. Tai vesimes juos vakarieniauti. Liepiau tik buti pasiruosusiens tokia ir tokia val. Nu ok.. po val skambina ir sako nu xinai reik siena vezti, negaliu o kur vaziuosim ant kiek vaziuosim  :wacko: . Nu pyp nesikeikus. 

Dar nupirkau kupona i atostogu parka. 

Sesuo atvazuuos su vyru sest. Taip tipo tada ir svesim. O taip norejau tiesiog istempti ja pasizmoneti. Bet isvesim.

penkt dar i nida vaziuosim. Sestadieni link sveksnos. Man amen 😂

Maja, tau galimai stenozuojancio tenosinovito sindromas. Gaile gal daugiau pasakys tuo klausimu. Ar delna skauda judinant pirstus?

Atsakyti

Mano su talpa. Parašysiu modelį vėliau. Dabar atsigaudinėju po pirmos dienos naujam darbe. Smegenai išvarvėjo, tai net modelio neprisimenu.

Sekmes naujam darbe. Nori pasakyti penktadieniais nebedarysi manikiuru 😕

Maja, kaimo zmonems pats darbymetis, siena vezti ir pan. Kur ten svesi gimtadieni 😂

Atsakyti

Sekmes naujam darbe. Nori pasakyti penktadieniais nebedarysi manikiuru 😕

nu bet tikrai... :lol: bet gal ir gera, nebeerzins dirbanciu, kad jai jau savaitgalis :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frofesorė: 23 liepos 2019 - 20:26

Mano lygintuvas toks: https://www.tefal.co...60/p/1830004531

Atsakyti

Nu Nezinau kaip ten ja rafinuotai rukyt  :D gal kai rukai pora kartu i metus visa tai labai rafinuotai ir elegantiskai atrodo, o kai kelis kartus i diena kasdiena tai dingsta tas elegantiskumas ir galvoji kaip gerai kad nekrenta pelenai visur, rankos nesmirda ir visa pati nesmirdi rukalais o parukai normalia cigarete  :rolleyes:

Tyliu tyliu :aciuks: 

Atsakyti

:B​ 

Priedas  Cpe.JPG   60,42KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 23 liepos 2019 - 20:43

O kiek uz ji mokejai. Didelis privalumas didele vandens talpa.

Atsakyti

O kiek uz ji mokejai. Didelis privalumas didele vandens talpa.

Žinok nebeatsimenu kiek. 100+.

Atsakyti

jau ir man dabar knieti ta elektronine isbandyt parukyt :hmm: sakot jokio kvapo? o tai kokios tada ten buna, kur vysniom, ir t.t. kvepia, kai ruko? nes tikrai esu ejusi paskui  zmones, kurie ruke kazkokias su kvapais, ir labai sintetiniais, kad net pykina.

Atsakyti

jau ir man dabar knieti ta elektronine isbandyt parukyt :hmm: sakot jokio kvapo? o tai kokios tada ten buna, kur vysniom, ir t.t. kvepia, kai ruko? nes tikrai esu ejusi paskui  zmones, kurie ruke kazkokias su kvapais, ir labai sintetiniais, kad net pykina.

Su paprastos cigaretės smarve net negali būti lyginama.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 23 liepos 2019 - 20:52

Fate, bet tavo lygintuvas gi neturi tos talpos? Taviskis kaip paprastas lygintuvas 🤔

Tokio stiliaus kaip Terezzos lygintuvas, zinau, visa gimine pries kelis metus pirko. Bet nemazas griozdas. 

Atsakyti

Su paprastos cigaretės smarve net negali būti lyginama.

Man ir situ kvapas labai nemalonus. Kazkokiais pasarais. 

Atsakyti