as panasiai norejau pasakyt nu ne tropiku karstis, bet nu ir saule, ir siluma
Na puiku, jeigu 29 ne tik Orage, bet ir tu turi.
O aš va su Upjora susitarsiu, kad man ir pavėsy tiek būtų, bent jau savaitgaliui atsiųs
Gal gali modelį parasyti. Brolis daug metu turi Tefal su ta didele talpa garinį, bet jis man perdau gremėzdiškas.
Mane irgi domina Terezzos lygintuvas, įdėk nuorodą, kąąąą...
Mano su talpa. Parašysiu modelį vėliau. Dabar atsigaudinėju po pirmos dienos naujam darbe. Smegenai išvarvėjo, tai net modelio neprisimenu.
Jeigu tu turi - tai kam tau antra?
O aš tai noriu, kad saulė pažadintų ryte ir džiugintų per visą dieną. Taigi sandorį, Upjora, sudarinėk su manimi
nu zinai, lygiai kaip tu sugebi prisikabint lygioj vietoj, tai ir as galiu juk turim saule siandien, gal ne nuo ryto, bet turim ryto as nemaciau, nes nubudau tik 12, tai man dzin, as atsibudau su saule man visa diena sauleta
Na puiku, jeigu 29 ne tik Orage, bet ir tu turi.
O aš va su Upjora susitarsiu, kad man ir pavėsy tiek būtų, bent jau savaitgaliui atsiųs
ka tu cia kliedi? kur as rasiau, kad 29 siandien? as isvis i termometra siandien net neziurejau ir net nezinau kiek buvo as sakau, kad buvo (beje, vis dar ir yra) saule ir visa diena yra labai silta. tikrai silta. pasikartosiu, ne tropiku karstis, bet jau net as nesiskundziu. karscio niekada neatsisakysiu, todel nebalamutink Upjoros, karsti ji man atiduos
nu zinai, lygiai kaip tu sugebi prisikabint lygioj vietoj, tai ir as galiu juk turim saule siandien, gal ne nuo ryto, bet turim ryto as nemaciau, nes nubudau tik 12, tai man dzin, as atsibudau su saule man visa diena sauleta
Tai valio, turėkis ar atimu tau tavo visą saulėtą dieną ir tuos 29 - turėkis ...ir kabinėkis, net ir tau to neparašius matau, kad tai darai
ka tu cia kliedi? kur as rasiau, kad 29 siandien? as isvis i termometra siandien net neziurejau ir net nezinau kiek buvo as sakau, kad buvo (beje, vis dar ir yra) saule ir visa diena yra labai silta. tikrai silta. pasikartosiu, ne tropiku karstis, bet jau net as nesiskundziu. karscio niekada neatsisakysiu, todel nebalamutink Upjoros, karsti ji man atiduos
Klausyk, nekliedėk pati. Mes apie 29 ir karščius su Orage diskutavom, manau skaityt moki ...o kad šiandien nešilta niekur nerašiau. 21 (ar 23 kaip Fate rašė) - tai ir yra šiluma, šilta.
Tu kaip kramtoškė prie pado
o tu kaip muse prie sudo...rimtai. kramtoske dar nugramdysi, o vat muse nuo sudo atbaidyt sudetingiau. tu visada is bet kokio posto istrauki kazkoki savo pamastyma ir vaidini protinga. kad ir va neseniai su LO postu. parase posta tiesiog, o vat tu butinai turi isvartyt, kad nesiprause ir panasiai.
o tu kaip muse prie sudo...rimtai. kramtoske dar nugramdysi, o vat muse nuo sudo atbaidyt sudetingiau. tu visada is bet kokio posto istrauki kazkoki savo pamastyma ir vaidini protinga. kad ir va neseniai su LO postu. parase posta tiesiog, o vat tu butinai turi isvartyt, kad nesiprause ir panasiai.
Kokiu tikslu įžeidinėji??
Pasiūlė Upjora karštį, pritariau kad imk. ...Na ir pradėjai ..vartei, voliojai, išvedžiojai ....koks tikslas? Ko prilipai? Neturi ką veikt? Ar vemdama ant kito geriau jautiesi?