Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Termometras rodo 23, bet tikrai temperarura kardinaliai skiriasi su priespiecio 21. Atsilo, nors pokytis tik 2 laipsniai.

Atsakyti

Nesikeik. Ryt tau parasysiu laiska.

Rašyk tik iš ryto. Po pietų  vėl moksluose. O dar geriau skambink. Apie GPAIS kažin ar ką pasakysiu, bet vis tiek skambink.  :D​ 

Atsakyti

Norejau klaust, kas tas iqos, bet guglas visagalis. Fui, kokia negrazi man ta elektroniniu cigareciu mada. Jei dar iprasta cigarete gali uztraukt elegantiskai ir rafinuotai, tu dezuciu mada kazkokia jokia.

Atsakyti

Norejau klaust, kas tas iqos, bet guglas visagalis. Fui, kokia negrazi man ta elektroniniu cigareciu mada. Jei dar iprasta cigarete gali uztraukt elegantiskai ir rafinuotai, tu dezuciu mada kazkokia jokia.

Bet šitos nesmirdi  :D​ 

Atsakyti

Rašyk tik iš ryto. Po pietų  vėl moksluose. O dar geriau skambink. Apie GPAIS kažin ar ką pasakysiu, bet vis tiek skambink.  :D 

Turim viena byla, tai skaitant teismo isvada, man siokiu tokiu klausimu kilo. Paskambinsiu. 

Atsakyti

Turim viena byla, tai skaitant teismo isvada, man siokiu tokiu klausimu kilo. Paskambinsiu. 

Ok, paskambink, bo nieko nesupratau. Tipo AM tikrino?

Atsakyti

Bet šitos nesmirdi  :D 

Ir ta pati kaifa gauni, ka su iprasta cigarete,

Atsakyti

Tai daug neplepėk, o imk kol duoda ...gi patys net saulės šiandien neturim.

neturim? tu tikrai Vilniuj gyveni?

Atsakyti

Laba damos

sian ryte taip netiketai suskaudo desines rankos plastaka per viduri nuo rieso ir nykscio. Nei nykstelejau nei ka. Bet pskrlti ka nors lb skunku ir skauda 😕. Db pritepe gelio man. Ivilko i silta kojine ir sedziu kaip braske.

Ryt mamos gimtadienis. Tai vesimes juos vakarieniauti. Liepiau tik buti pasiruosusiens tokia ir tokia val. Nu ok.. po val skambina ir sako nu xinai reik siena vezti, negaliu o kur vaziuosim ant kiek vaziuosim  :wacko: . Nu pyp nesikeikus. 

Dar nupirkau kupona i atostogu parka. 

Sesuo atvazuuos su vyru sest. Taip tipo tada ir svesim. O taip norejau tiesiog istempti ja pasizmoneti. Bet isvesim.

penkt dar i nida vaziuosim. Sestadieni link sveksnos. Man amen 😂

Atsakyti

O gal tu tiesiog pabandyk laukan išeit, o ne meteo.lt duomenimis tikėk. :laugh:​ 

as panasiai norejau pasakyt :D nu ne tropiku karstis, bet nu ir saule, ir siluma :)

Atsakyti

Nu Nezinau kaip ten ja rafinuotai rukyt  :D gal kai rukai pora kartu i metus visa tai labai rafinuotai ir elegantiskai atrodo, o kai kelis kartus i diena kasdiena tai dingsta tas elegantiskumas ir galvoji kaip gerai kad nekrenta pelenai visur, rankos nesmirda ir visa pati nesmirdi rukalais o parukai normalia cigarete  :rolleyes:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tresnia: 23 liepos 2019 - 18:50

neturim? tu tikrai Vilniuj gyveni?

Jeigu tu turi - tai kam tau antra?

O aš tai noriu, kad saulė pažadintų ryte ir džiugintų per visą dieną. Taigi sandorį, Upjora, sudarinėk su manimi  :D​ 

Atsakyti