Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Ebay pirkau.

Tame ir reikalas, kad tiems gariniams nėra netinkamos temperatūros. Nepridega nič niekas. 

Siaip tai man ir dabar niekas nepridega, bet kadangi viską ir visada lyginu tai noriu sau pasilengvinti darbą 😊 reikes pasiieškoti per eBay😊

Atsakyti

Nera ebay, ir visoje UK juo neprekiauja 🤔 nebent UK pavadinimas kitoks 🤔 

Gaile, o tu nesusergi nuo kondicionieriaus, nuo didelio temperaturu skirtumo?

Atsakyti

Jei per daug neatsaldau, besysergu. 6 laipsnių skirtumas yra absoliučiai saugus

Atsakyti

Na bet  Terezza, tai nusipirko eBay.  Tereziukai gal turi nuoroda iš ko pirkai 😊😘

Atsakyti

Man vienas bicas sake, kad kalkinis vanduo padeda gamintis garui. Nezinau nezinau. Yra tik vaznios su tuo lygintuvu, kad reikia po kiekvieno lyginimo ispilti vandens likuti. Bet as naudoju distiliuota ir bedu nematau. Vandens rezervuaras galetu buti didesnis (yra su sistema, bet tokiam ir vietos reikia daugiau). Ir dar labai jam svarbu lyginimo lenta. Kokybiska, nedeformuota, gerai praleidzianti gara. Galima visa komplekta patalynes sulankstyti ir lyginti kelis sluoksnius. Mano iprastas nervingai ruko kamputyje, nors dar laikau, o gal reikes. Nereikes. Beje, kada ji nusipirkau (irgi prisiklausius pagyru), kokius 4 men. net neispakavau.

Paskutini karta susirgau, kada per karscius CityBee neveike kondiske, o lauke buvo +35. 

Lekiu kvietku, turim grazia proga.

Atsakyti

Sistina, citrusai su arbata, gal naujas MEMO kvapas?

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2019 07 22, 20:57)
Tas juodumas lengvai nusivalo su soda. </p><p>O pas mane visi lygintuvai sugenda nuo chloruoto Londono vandens. Vieną sugadinau bandydama nukalkinti.  unsure.gif​ </p>

Man tai nenusivalo su soda, nei lengvai, nei sunkiai.
Atsakyti

Na bet  Terezza, tai nusipirko eBay.  Tereziukai gal turi nuoroda iš ko pirkai 😊😘

Pas mane ne identiškas, tik tiek, kad garinis. Tefal.

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Gryzom is kempingo, fainai silta labai buvo, ir nelijo visai bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti

Man tai nenusivalo su soda, nei lengvai, nei sunkiai.

As lyg ir su actu valydavau :hmm: 

Atsakyti

Labas rytas😊

Man vienas bicas sake, kad kalkinis vanduo padeda gamintis garui. Nezinau nezinau. Yra tik vaznios su tuo lygintuvu, kad reikia po kiekvieno lyginimo ispilti vandens likuti. Bet as naudoju distiliuota ir bedu nematau. Vandens rezervuaras galetu buti didesnis (yra su sistema, bet tokiam ir vietos reikia daugiau). Ir dar labai jam svarbu lyginimo lenta. Kokybiska, nedeformuota, gerai praleidzianti gara. Galima visa komplekta patalynes sulankstyti ir lyginti kelis sluoksnius. Mano iprastas nervingai ruko kamputyje, nors dar laikau, o gal reikes. Nereikes. Beje, kada ji nusipirkau (irgi prisiklausius pagyru), kokius 4 men. net neispakavau.

Paskutini karta susirgau, kada per karscius CityBee neveike kondiske, o lauke buvo +35. 

Lekiu kvietku, turim grazia proga.

O lygintuvas labai sunkus, galvoju gal pirkti lt ir rankiniame bagaže parvivezti. 

Sistina, citrusai su arbata, gal naujas MEMO kvapas?

Bandžiau ir Memo oro uosto Cremineje, visai nieko toks. 

Bet vakar išbandžiau šiuos Nishane Wulong.  Kaip nekeista gana ilgai išliekantis kvapas, kol kas nors neprisigalvojo ko :),  tai būtent po duso dar jautėsi kvapas ant rankos per miegus, bet ryte tai nei pėdsako :) https://www.fragrant...-Cha-30567.html 

Pas mane ne identiškas, tik tiek, kad garinis. Tefal.

Gal gali modelį parasyti. Brolis daug metu turi Tefal su ta didele talpa garinį, bet jis man perdau gremėzdiškas. 

Atsakyti

Nu ką, mano mašiniukui fsio 😔 pridaviau į servisą ir jaučiu reiks laidoti 🥺

Atsakyti