As tai nesuprantu, kodel visiems mano lygintuvams turetiems apkepa tas padas, kaip smala, sakai juodi.
Mano dabartinis irgi pajuodavęs, nuvalau ir vėl tas pats po kurio laiko, baisu ką lyginti, nes prikimba, kažkur 10-metį atitarnavo ar daugiau.
Cia ne i galia reikia ziuret, o i barus. Lygina ne karstas pavirsius, o butent garas. Tokio principo sistemos naudojamos valyklose. Islygina tobulai, gali det ant visu pavirsiu - kasmyru, silko, sintetikos. Nera pigus, bet verta. Tai tik kvepalu buteliukas
Pritariu. Labai džiaugiuosi nusipirkusi tavo patarimu
P.s. šitų ir padas niekuo neapsineša.
Sveikos kvapniosios 😊ta proga naujuosius išbandžiau 😊skanus citrusai ar arbata 😊kaip tik atėjusiems karščiams 😊
Su Sospiro ir Xerjoff tai tikrai taip. Puikios natos, ilgai laikosi, nu bet taip ne mano uoslei, nors tu ka.
Tai kuo čia reikes pasikvepinti 🤣🙃
Pritariu. Labai džiaugiuosi nusipirkusi tavo patarimu
P.s. šitų ir padas niekuo neapsineša.
O iš kur Tu pirkau uk si lygintuvą. Aš turiu jau kiek metų Tefal priekaištų kaip ir nėra, bet jau morališkai paseno, truputi didokas ir svorio turi 😊
o padas pajuoduoja manau, kad tiesiog yra prideginamas pasirenkant netinkamą temperatūrą skirtingiems audiniams.
O iš kur Tu pirkau uk si lygintuvą. Aš turiu jau kiek metų Tefal priekaištų kaip ir nėra, bet jau morališkai paseno, truputi didokas ir svorio turi 😊
o padas pajuoduoja manau, kad tiesiog yra prideginamas pasirenkant netinkamą temperatūrą skirtingiems audiniams.
Ebay pirkau.
Tame ir reikalas, kad tiems gariniams nėra netinkamos temperatūros. Nepridega nič niekas.