Laba,
Skubos tvarka pirkau baseiną, mat šią savaitę pas mus praneša 36 laipsnius šilumos. Reikia kažkur vaikams galvas sukišti Dar liko pusantros dienos ir viskas
Pakalbėjot apie kvepalus, tai peržiūrėjau savo lentynas, kad reikia kažką daryti. Pas mane kvepalai sudėti į miegamojo komodą, kuri atsidaro, bet išsiimti kvepalus reikia pasilenkti. Tai aišku, kiekvieną kartą lankstytis tingisi, tai imi tuos, kur prie krašto stovi. Reikia kažkaip į stalčių perdėti.
Beje, šiandien parfumerių diena... labai gražus Minervos blogo postas ta tema Tai, sveikinu Kvepėkit
Mano sesuo labai mėgo tą populiarųjį Baccaratą, bet dabar jau net nebesiūlyk jai. Po to, kai viena abiturientė į egzaminą atėjo nuo galvos iki kojų juo išsipurškusi. Prisiminiau, po Fatės pasakojimo
Laukine Orchideja, pats geriausias iš mano turėtų lygintuvų yra Philips Azur lygintuvai. Dabar turiu 4444, bet jo nebėra tokio pat pirkti. Tai pirkčiau kažkurį iš Azur. Jie plius minus visi geri. Yra ir pas jus: https://www.kaina24....zur-lygintuvas/