Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Aš sau kvepalų iš vis nepirkdavau  :D  bet dabar 300 man per daug. Bet niekas nedraudžia uostyti ir babandyti. Gal man pramuš uoslę ir užuosiu juos ir po 15 min. O tai paskiau nudusinsiu kokią Fate  :lol: 

Su Sospiro ir Xerjoff tai tikrai taip. Puikios natos, ilgai laikosi, nu bet taip ne mano uoslei, nors tu ka. 

Atsakyti

Laba.

LO, savo kuklia nuomone rekomenduociau tik garini. 

Aš žiūriu tokius, kur būtų funkcija pastovus garas, tik nežinau kokios firmos rinktis, tas funkcijas ir navarotus daugmaž išsiaiškinau, tik dėl firmos neapsisprendžiu.  :hmm: 

Atsakyti

Laba.

Aš žiūriu tokius, kur būtų funkcija pastovus garas, tik nežinau kokios firmos rinktis, tas funkcijas ir navarotus daugmaž išsiaiškinau, tik dėl firmos neapsisprendžiu.  :hmm:

o ką reiškia pastovus garas? Aš kalbu apie tokio tipo:

https://krinona.lt/e...inis-padas.html

Atsakyti

o ką reiškia pastovus garas? Aš kalbu apie tokio tipo:

https://krinona.lt/e...inis-padas.html

Lyginti su garais arba galima garų funkciją išjungti ir dar galima įjungti momentinį garų srautą. Kur įkėlei man jau per brangus, žiūriu pigesnius ir kažkaip galingumas mažas.  :hmm:​ 

Atsakyti

Laba, 

Skubos tvarka pirkau baseiną, mat šią savaitę pas mus praneša 36 laipsnius šilumos. Reikia kažkur vaikams galvas sukišti  :unsure: Dar liko pusantros dienos ir viskas  :yahoo: 

Pakalbėjot apie kvepalus, tai peržiūrėjau savo lentynas, kad reikia kažką daryti. Pas mane kvepalai sudėti į miegamojo komodą, kuri atsidaro, bet išsiimti kvepalus reikia pasilenkti. Tai aišku, kiekvieną kartą lankstytis tingisi, tai imi tuos, kur prie krašto stovi. Reikia kažkaip į stalčių perdėti. 

Beje, šiandien parfumerių diena... labai gražus Minervos blogo postas ta tema  :wub: Tai, sveikinu  :4u:  Kvepėkit  :4u: 

Mano sesuo labai mėgo tą populiarųjį Baccaratą, bet dabar jau net nebesiūlyk jai. Po to, kai viena abiturientė į egzaminą atėjo nuo galvos iki kojų juo išsipurškusi.  :unsure: Prisiminiau, po Fatės pasakojimo  :unsure: 

Laukine Orchideja, pats geriausias iš mano turėtų lygintuvų yra Philips Azur lygintuvai. Dabar turiu 4444, bet jo nebėra tokio pat pirkti. Tai pirkčiau kažkurį iš Azur. Jie plius minus visi geri. Yra ir pas jus: https://www.kaina24....zur-lygintuvas/

Atsakyti

Laba, 

Skubos tvarka pirkau baseiną, mat šią savaitę pas mus praneša 36 laipsnius šilumos. Reikia kažkur vaikams galvas sukišti  :unsure: Dar liko pusantros dienos ir viskas  :yahoo:

Beje, šiandien parfumerių diena... labai gražus Minervos blogo postas ta tema  :wub: Tai, sveikinu  :4u:  Kvepėkit  :4u:

Laukine Orchideja, pats geriausias iš mano turėtų lygintuvų yra Philips Azur lygintuvai. Dabar turiu 4444, bet jo nebėra tokio pat pirkti. Tai pirkčiau kažkurį iš Azur. Jie plius minus visi geri. Yra ir pas jus: https://www.kaina24....zur-lygintuvas/

Tai jau kepsit. :karsta: Savaitgalis Klp šiltas buvo, o šiandien apsiniaukę ir vos +20. 

Oi kokia diena kvapni šiandien, nežinojau.  :wub: 

Va šitą pirmą ir aš nužiūrėjau.  :hmm:  :4u: 

Atsakyti

O mano auto kondicionierius vėl sugedo. Jau 3 k šią vasarą  😡. Kaip tyčia ant karščiu 😭. 

Atsakyti

Lyginti su garais arba galima garų funkciją išjungti ir dar galima įjungti momentinį garų srautą. Kur įkėlei man jau per brangus, žiūriu pigesnius ir kažkaip galingumas mažas.  :hmm: 

Cia ne i galia reikia ziuret, o i barus. Lygina ne karstas pavirsius, o butent garas. Tokio principo sistemos naudojamos valyklose. Islygina tobulai, gali det ant visu pavirsiu - kasmyru, silko, sintetikos. Nera pigus, bet verta. Tai tik kvepalu buteliukas  :) 

Atsakyti

Laba, 

Pakalbėjot apie kvepalus, tai peržiūrėjau savo lentynas, kad reikia kažką daryti. Pas mane kvepalai sudėti į miegamojo komodą, kuri atsidaro, bet išsiimti kvepalus reikia pasilenkti. Tai aišku, kiekvieną kartą lankstytis tingisi, tai imi tuos, kur prie krašto stovi. Reikia kažkaip į stalčių perdėti. 

Mano sesuo labai mėgo tą populiarųjį Baccaratą, bet dabar jau net nebesiūlyk jai. Po to, kai viena abiturientė į egzaminą atėjo nuo galvos iki kojų juo išsipurškusi.  :unsure: Prisiminiau, po Fatės pasakojimo  :unsure:

aha, kazkada jau senokai as ta Azur tevams nupirkau. Nedidelis, landus, tikrai smagus lygintuvas. 

Atsakyti

O mano auto kondicionierius vėl sugedo. Jau 3 k šią vasarą  😡. Kaip tyčia ant karščiu 😭. 

Sugedo ar kiauras ir isteka freonas?

Atsakyti
As tai nesuprantu, kodel visiems mano lygintuvams turetiems apkepa tas padas, kaip smala, sakai juodi.
Atsakyti

Cia ne i galia reikia ziuret, o i barus. Lygina ne karstas pavirsius, o butent garas. Tokio principo sistemos naudojamos valyklose. Islygina tobulai, gali det ant visu pavirsiu - kasmyru, silko, sintetikos. Nera pigus, bet verta. Tai tik kvepalu buteliukas  :)

Na ne, aš ir kvepalų už tokią kainą neperku.  :D  Užteks man ir Philips azur pro. 

Atsakyti