Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Gailes  labai smagus atrodo savaitgalis. Smagu keliauti ir patirti vis nauju įspūdžių. O va grįžtant prie kvepalų🤣😆ai gal geriau nereikia 😊 nors LO išnaudok pirma atomaizerį, o buteliuko Tau nereikės 😊Jie iš pirmo karto padaro labai labai gera įspūdį, o paskui supranti, kad viso butelio nereikia. 

Mano jau keli metai favoritas yra Puredistance White ir Black :) 

p.s. Kiek ten sakėte metų reikia, kad prasirgti  kvapomano liga 😊😂 

Atsakyti

O draugė papirko truputį šitų, ir ant jos visai neskaniai kažkaip kvepia, o va anie jos ir jos kvapas. Aš pasipurškiau, nu ant manęs labai skaniai kvepia, kiti labiau  užuodžia nei aš 🤭

https://www.xerjoffu...3488154950.html

Atsakyti

Aš galvoju, ar mes litais 1000 mokėdavom už kvepalus, nes, jei 300 eurų dabar kainuoja, tai litais ir virš 1t gautųsi :hmm: 

Atsakyti

Aš galvoju, ar mes litais 1000 mokėdavom už kvepalus, nes, jei 300 eurų dabar kainuoja, tai litais ir virš 1t gautųsi :hmm:

Aš sau kvepalų iš vis nepirkdavau  :D  bet dabar 300 man per daug. Bet niekas nedraudžia uostyti ir babandyti. Gal man pramuš uoslę ir užuosiu juos ir po 15 min. O tai paskiau nudusinsiu kokią Fate  :lol:​ 

Atsakyti

Sistina, 21 Lie 2019 - 15:42, parašė: O va grįžtant prie kvepalų🤣😆ai gal geriau nereikia 😊 nors LO išnaudok pirma atomaizerį, o buteliuko Tau nereikės 😊Jie iš pirmo karto padaro labai labai gera įspūdį, o paskui supranti, kad viso butelio nereikia. Mano jau keli metai favoritas yra Puredistance White ir Black :) p.s. Kiek ten sakėte metų reikia, kad prasirgti kvapomano liga 😊😂

Tai visko gali būti. Nes yra tik keletas kvapų, kuriuos noriu visada turėti, tai Givenchy Hot Couture edp, CD Midnight Poison, Chanel Coco Noir ir CD Miss Dior Le Parfume. Kaip bus su Opera laikas parodys. :hmm: Va šiandien testavau, patiko Gritti Tutu, kažkuo į Kirke neša.  :hmm: 

https://www.kristian...tas-100-0998997

Atsakyti

Aš sau kvepalų iš vis nepirkdavau  :D  bet dabar 300 man per daug. Bet niekas nedraudžia uostyti ir babandyti. Gal man pramuš uoslę ir užuosiu juos ir po 15 min. O tai paskiau nudusinsiu kokią Fate  :lol:​ 

Tai čia kaip aš daba, turiu dvejus kvepalus, kur nu nieko nejaučiu po pusvalandžio, o bendradarbė ateina į darbą po manęs neužilgo ir sako, žinau, kad tu liftu važiavai arba laiptais lipai. :D 

Atsakyti

Šuniukas gretinasi prie šašlykų  :D

Priedas  20190721_191039.jpg   392,89KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Laba damos. Savaite beprotiskai sunki buvo. Tai sian ryte lekem i Platelius. Oras fantastiskas. Pasilpaukiojom valtim. Biski smegenis pravetrinau. Priedas  IMG_20190721_201939.jpg   240,63KB   0 Parsiųsta kartų Vanduo skaidrus lb Gundzuausi i skaidrias valtis eit bet 20eur/val man biski daug. zmoniu nemazai cia. Zodziu uzskaitau. Vakar po darbu i palanga vaziavom. O zmoniu zmoniu. Gerai kad turim kur auto statyt tai kitaip galetum ieskot ilgai. Oras irgi fantastiskad. Ant tilto jokio vejo. kita savaite irgi bus itempta. Vestuves. Krikstynos i nida. Mamos gimtadienis ir dar juros svente. Vakarykstis mano darbas Priedas  IMG_20190721_202017.jpg   243,97KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maja32: 21 liepos 2019 - 19:28

Jau Majos saldumynai pramuša visus mano silkės norėjimus. Pagarba ir pagyra. Didžiuojuosi Maja :wub:​ 

Atsakyti

Šiandien susiruošiau į naktinį riedėjimą riedučiais, tai lyti pradėjo  :aggressive:  rytoj su maže reikės Panemunėje pasidaryti pikniką ir pasivažinėjimą  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Jau Majos saldumynai pramuša visus mano silkės norėjimus. Pagarba ir pagyra. Didžiuojuosi Maja :wub:​ 

Maja tobula 🥰

Atsakyti

nedaznas atvejis, kada man spalvota grazesne. 

LO, savo kuklia nuomone rekomenduociau tik garini. 

Atsakyti