Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Labas rytas,

siandien pas mane  kaip I.Elija sako klausymo kaip pinigeliai  kapsi diena,  alia vis  vien  mieliau  likciau lovoje ir po to nerupestingai leisciau  sekamadieni, bet  kur  Tau :) pasizadejau :

...na  kazka issirinktume :)  o gal visus tris paimtume ir  rami galva :)

tylim tylim :) tik o   bet taciau, zinok labai gera kaina  tas More than  words  yra :) uz 50 ml tik £122 kai visada £155 :)  na, bet  laikausi as :)  gi  Nishane tik pirmadieni  sulauksiu  deliverio :)

niu  va o  reikejo pasitaupyti ant karsciu :) nors as  mielai ir ziema sedeciau namuose, kad tik i  darba  nereiketu eiti :)

Pas mus jie 300€ rodos, draugė kaip tik taupo jiems 😁

Atsakyti

Laba, nu ką dar vis kvepiu Opera, kliuvo ant plaukų ir maikutės, tai puikiai dar šiandien kvepia, užteko vieno pšyko. 

A nutilsit jūs pagaliau, nelabosios???

:liezuvis: 

Pas mus jie 300€ rodos, draugė kaip tik taupo jiems 😁

Nu kad pigiau, Kristianoj 50 ml. 189eur, 100ml jo 300eur, o čia pigiau, 50 ml 155.89 eur, tik kad nėra šiuo metu. 

https://kvepalusala....dp-unisex-86753

Atsakyti

Kvepalistės :D ...turiu kelis kvapus ir man gana.

LO net maikutę tą pačią apsirengė ir po dušu nelenda, kad tik kvepėti savo mėgstamu kvapu  :D 

Mes tai prie ežero savaitgaliui išlėkėm  :vacation1: . Ką jūs?

Atsakyti

Kvepalistės :D ...turiu kelis kvapus ir man gana.

LO net maikutę tą pačią apsirengė ir po dušu nelenda, kad tik kvepėti savo mėgstamu kvapu  :D

Kaip tu puikiai viską žinai kada prausiuosi, kada ne, smirdžiu visa, tai kvepalais maskuojuos.  :) 

Atsakyti

Kaip tu puikiai viską žinai kada prausiuosi, kada ne, smirdžiu visa, tai kvepalais maskuojuos.  :)

8282 žinutę tiesiog paskaičiau ir tiek ...o ką dar norėjai - tai dabar pati pridėjai  :)​ 

Atsakyti

8282 žinutę tiesiog paskaičiau ir tiek ...o ką dar norėjai - tai dabar pati pridėjai  :)​ 

Na nejaugi turiu smulkiai aiškinti, dėl tokių kaip kaip tu, kad paskui neišvartytų, ką? Galvos neplaunu kasdien, todėl ir kvepia plaukai(tiksliau nedidelė sruoga), maikutė taip, kvepia, negaliu jos pauostyti ryte, turiu užsikimšusi nosį nešti į skalbimo mašiną(neparašyta, kad ją apsivilkusi sėdžiu) ir negaliu parašyti, kad užtenka vieno pšyko pvz visai dienai, nuo galvos iki kojų apsipurkšti nereikia, nužudysi save ir aplinkinius, ir į dušą einu, nepateikus čia ataskaitų tau, kad va nusiprausiau, gali nesityčioti, dabar gerai toks postas?  :hmm:​ 

Atsakyti

Vakar pirkau geliu, atejo i parduotuve moteris su dukra. Matesi, kad susiruose i baliu. Dailiai apsiredzius, is rankines kysojo vyno butelis (taip idomiai, bet turbut tik iki auto nusinest), Kristianos krepselis, tai va - rinkosi puokste. Viskas ok, bet tiek prisivarius kvepalu, sakyciau Black oud, kad as ten ziobciojaukaip zuvis, vos ora atgaudama. Nu kazkaip gaila man tu vakaro sveciu pasidare :D

Taip, kvepalai itraukia. Bet man didzioji dauguma nisiniu kvepalu ir idomus kaip kuriniai, nes vaikantis isskirtinumo parfumeriai juos sukuria, svelniai tariant, keistus, nebent mano nosis ju neperpranta. Sakyciau, as dar ieskau to savo vienintelio kvapo. Nes nusiperku, sunaudoju arba padedu ir nebekartoju anra karta. Vieninteli kvapa, tao Boyredo Baliu Afrikoj esu pirkus antra buteliuka, bet tai jie tokie nepretenzingi. 

Labas rytas, mausiu ir as siandien keliom valandom i ofisa. 

Jooooo, pasitaiko tokių asabų be supratimo. Keista. kad joms pačioms netrūksta deguonies.  :D 

Labas rytas

Atsakyti

Dubliuojasi  :)  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pienė_: 21 liepos 2019 - 10:39

Na nejaugi turiu smulkiai aiškinti, dėl tokių kaip kaip tu, kad paskui neišvartytų, ką? Galvos neplaunu kasdien, todėl ir kvepia plaukai(tiksliau nedidelė sruoga), maikutė taip, kvepia, negaliu jos pauostyti ryte, turiu užsikimšusi nosį nešti į skalbimo mašiną(neparašyta, kad ją apsivilkusi sėdžiu) ir negaliu parašyti, kad užtenka vieno pšyko pvz visai dienai, nuo galvos iki kojų apsipurkšti nereikia, nužudysi save ir aplinkinius, ir į dušą einu, nepateikus čia ataskaitų tau, kad va nusiprausiau, gali nesityčioti, dabar gerai toks postas?  :hmm:​ 

Parašei kvepiu ir paaiškinai dėl kokių priežasčių. Jeigu kažkas kitas kvepia mano kambaryje (pvz. vyro marškiniai) - tai nerašau, kad kvepiu aš ...todėl ir leidau sau pajuokauti, manau kitos suprato, kad tai buvo juokas ...ar gerai dėl tokių kaip tu dabar pasiaiškinau?

Atsakyti

Kad jau apie kvepalus kelinta diena nenutylat, išsitraukiau savuosius. Ir nusprendžiau, kad man nieko netrūksta.

67550613_2125622984213036_26130374870433

Atsakyti

Parašei kvepiu ir paaiškinai dėl kokių priežasčių. Jeigu kažkas kitas kvepia mano kambaryje (pvz. vyro marškiniai) - tai nerašau, kad kvepiu aš ...todėl ir leidau sau pajuokauti, manau kitos suprato, kad tai buvo juokas ...ar gerai dėl tokių kaip tu dabar pasiaiškinau?

Kvepiu, NES PLAUKAI KVEPIA AR AIŠKU DABAR? 

Atsakyti

Kvepiu, NES PLAUKAI KVEPIA AR AIŠKU DABAR? 

Dar sykį kartoju, kad rašydama rėmiausi tuo ką parašei 8282 žinutėje. Ar jau aišku? Ir atstok pagaliau.

Atsakyti