Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

I.Elija, tai tu su paprastai su space tarpa tarp foto padaryk. 

As nusiplukusi. Su drauge ejom i japoniskos arbatos gerimo pamoka, paskui bile ko i parduotuves, tada isalkom ir pradejom ieskot kur pavalgyt. Jezau, mano drauge isranki, galvojau galva as jai nusuksiu. Tai tas negerai, tai tas. Ziurek, sakau, vienas laisvas staliukas tarp graziu medziu, sesk ir nebeburbek. Atnesiu meniu. Atsinesiau meniu, pauksciu kalba surasyta. Finalas: kavine buvo Sri lankos maisto. O dievai kaip astru, beeeet kaip skanu! Dar po kokteili isgerem ir grizom apsipatenkinusios namo. 🎈

Laba!

Neduoda daryti man tarpo ten kur automatiskai pats super mamu webas ideda nuotraukas.Jis viska suplaka i viena.Pas mane nuotraukos tik telefone.

Mat kaip, žiūriu čia kada, kad erba pura yra ir Sospiro ir Xerjoff ir nepagaunu kampo, dabar aišku. O tai kvapai tie patys? Pamenu kažkokius dvejus uosčiau iš Sospiro, tai nelabai patiko, kol kas tik Opera sužavėjo. Xerjoff Allende ir Naxos bandžiau abu geri, pastarieji labiau patiko(jau galvoju apie įsigijimą nedidelio kiekio). Tikrai, kad įklimpau.  :D Tikiuos dar nelabai.  :unsure:​ 

Cia pauksciu kalba ismokot,ar kokio bieso?

Atsakyti

Mat kaip, žiūriu čia kada, kad erba pura yra ir Sospiro ir Xerjoff ir nepagaunu kampo, dabar aišku. O tai kvapai tie patys? Pamenu kažkokius dvejus uosčiau iš Sospiro, tai nelabai patiko, kol kas tik Opera sužavėjo. Xerjoff Allende ir Naxos bandžiau abu geri, pastarieji labiau patiko(jau galvoju apie įsigijimą nedidelio kiekio). Tikrai, kad įklimpau.  :D Tikiuos dar nelabai.  :unsure:​ 

nieko nesu testavusi  naujo dizaino,  bet kiek skaiciau, tai  lyg ir  viskas tas pats. Naxos  mano pirkiniu sarase :) kaip ir  More than words :)116334_xl_1.jpg

o del iklimpimo nieko negaliu paguosti :) pakyli  iki   kol vel pajauti, kad vel  koks nors kvapas i save  stipriai traukia :)

Atsakyti

Cia pauksciu kalba ismokot,ar kokio bieso?

Panašiai.  :D​ 

Atsakyti

Idomu,jeigu butumet gyvenusios pries 50 metu,kuriuos kvepalus rinktumetes-Dzintars,Krasnaja Moskva ar Kuzneckiy Most?

Atsakyti

Idomu,jeigu butumet gyvenusios pries 50 metu,kuriuos kvepalus rinktumetes-Dzintars,Krasnaja Moskva ar Kuzneckiy Most?

Galbūt Dzintars.  :hmm:​ 

Atsakyti

labas,

uzuojautos kam baigiasi atostogos  prasidedant  karsciams :)

oi iklimpai mergyt :) o kur dar Soprano, Muse :) Ouverture :) tik  idomu kaip  bus, nes Sospiro  linija 'pereme' Xerjoff , pakeite dizaina buteliuko, bet tikiuosi, kad  kvapas  bus tas pats.

A nutilsit jūs pagaliau, nelabosios???

Atsakyti

Pfff. Ir tais laikais buvo Climat, Fidji ir panašūs. 

Atsakyti

I.Elija, tai tu su paprastai su space tarpa tarp foto padaryk. 

as  kazkodel galvoju, kad Elija turejo omenyje, kad nori kelias foto sutalpint i viena, kas yra koliazas. o jei be appsu det, tada taip, talpini kiekviena atskirai issamiam atsakyme spausdama  arba Space, arba Enter. bet cia zaidimas gaunasi, i koliaza kelias sukelei ir i issamu atsakyma gaunasi viena foto sutalpint tik.

labas,

uzuojautos kam baigiasi atostogos  prasidedant  karsciams :)

ai as tai ne del karsciu verkiu, o apskritai, kad i darba tuoj :D kai per maziau nei pusmeti tris kartus atostogu eini, tai pradedi iprast prie gero :D

Atsakyti

nu tikrai! nes nieko nesuprantu :lol:

Atsakyti

Labas rytas,

siandien pas mane  kaip I.Elija sako klausymo kaip pinigeliai  kapsi diena,  alia vis  vien  mieliau  likciau lovoje ir po to nerupestingai leisciau  sekamadieni, bet  kur  Tau :) pasizadejau :

...na  kazka issirinktume :)  o gal visus tris paimtume ir  rami galva :)

tylim tylim :) tik o   bet taciau, zinok labai gera kaina  tas More than  words  yra :) uz 50 ml tik £122 kai visada £155 :)  na, bet  laikausi as :)  gi  Nishane tik pirmadieni  sulauksiu  deliverio :)

as  kazkodel galvoju, kad Elija turejo omenyje, kad nori kelias foto sutalpint i viena, kas yra koliazas. o jei be appsu det, tada taip, talpini kiekviena atskirai issamiam atsakyme spausdama  arba Space, arba Enter. bet cia zaidimas gaunasi, i koliaza kelias sukelei ir i issamu atsakyma gaunasi viena foto sutalpint tik.

ai as tai ne del karsciu verkiu, o apskritai, kad i darba tuoj :D kai per maziau nei pusmeti tris kartus atostogu eini, tai pradedi iprast prie gero :D

niu  va o  reikejo pasitaupyti ant karsciu :) nors as  mielai ir ziema sedeciau namuose, kad tik i  darba  nereiketu eiti :)

Atsakyti

nu tikrai! nes nieko nesuprantu :lol:

Tu ziurek, kad  Tau   titulo neatimtume uz ta nesuprantu, na kokia  Tu Frofesore jeigu turi  'silpnu' vietu  zinojime :)

Atsakyti

Vakar pirkau geliu, atejo i parduotuve moteris su dukra. Matesi, kad susiruose i baliu. Dailiai apsiredzius, is rankines kysojo vyno butelis (taip idomiai, bet turbut tik iki auto nusinest), Kristianos krepselis, tai va - rinkosi puokste. Viskas ok, bet tiek prisivarius kvepalu, sakyciau Black oud, kad as ten ziobciojaukaip zuvis, vos ora atgaudama. Nu kazkaip gaila man tu vakaro sveciu pasidare :D 

Taip, kvepalai itraukia. Bet man didzioji dauguma nisiniu kvepalu ir idomus kaip kuriniai, nes vaikantis isskirtinumo parfumeriai juos sukuria, svelniai tariant, keistus, nebent mano nosis ju neperpranta. Sakyciau, as dar ieskau to savo vienintelio kvapo. Nes nusiperku, sunaudoju arba padedu ir nebekartoju anra karta. Vieninteli kvapa, tao Boyredo Baliu Afrikoj esu pirkus antra buteliuka, bet tai jie tokie nepretenzingi. 

Labas rytas, mausiu ir as siandien keliom valandom i ofisa. 

Atsakyti