I.Elija, tai tu su paprastai su space tarpa tarp foto padaryk.
As nusiplukusi. Su drauge ejom i japoniskos arbatos gerimo pamoka, paskui bile ko i parduotuves, tada isalkom ir pradejom ieskot kur pavalgyt. Jezau, mano drauge isranki, galvojau galva as jai nusuksiu. Tai tas negerai, tai tas. Ziurek, sakau, vienas laisvas staliukas tarp graziu medziu, sesk ir nebeburbek. Atnesiu meniu. Atsinesiau meniu, pauksciu kalba surasyta. Finalas: kavine buvo Sri lankos maisto. O dievai kaip astru, beeeet kaip skanu! Dar po kokteili isgerem ir grizom apsipatenkinusios namo. 🎈
Laba!
Neduoda daryti man tarpo ten kur automatiskai pats super mamu webas ideda nuotraukas.Jis viska suplaka i viena.Pas mane nuotraukos tik telefone.
Mat kaip, žiūriu čia kada, kad erba pura yra ir Sospiro ir Xerjoff ir nepagaunu kampo, dabar aišku. O tai kvapai tie patys? Pamenu kažkokius dvejus uosčiau iš Sospiro, tai nelabai patiko, kol kas tik Opera sužavėjo. Xerjoff Allende ir Naxos bandžiau abu geri, pastarieji labiau patiko(jau galvoju apie įsigijimą nedidelio kiekio). Tikrai, kad įklimpau. Tikiuos dar nelabai.
Cia pauksciu kalba ismokot,ar kokio bieso?