Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

tai va tas ir yra man tai viskas dzin, nes norisi kuo daugiau pamatyti, bet kai vežiesi didžiausią savo turtą, vaikus, tai jauti atsakomybę :P šiandien perskaičiau, kad moteris įlipusi į lėktuvą pasigedo savo kūdikio, nu jopapa, kur anos galva buvo :hmm: 
Zinok isivaizduoju, kad galima kudiki pamirsti,su salyga kad pas ja aplinkui dar kokie 4-5 striksi panasaus amziaus.Kur dar dauktai,bilietai,vezimukai ir tt. O del tu priekabiavimu tai kaip save pastatysi taip jie ir elgsis.Nereikia pamirsti kad tai konservatyvi musulmoniska salis.Kur smerkiamos nuogybes,laisvas budas ir tt.Bet tuo savo ikirumu jie zmones paprasciausiai nori uzdirbti pinigeliu,nes gyvenimas ten labai sunkus ir ziaurus,vyrauja kysininkavimo sistemos ir tt.Visumoj jie labai draugiski zmones.

Ir dar,tu nepamirsk kad pas juos sklndo legendos,kad visos europietes prostitutes.Tokiuose kurortuose pries 10-15 metu net viezbucio valytojas turedavo po ruse savaitei.Ir taip buvo istikruju.Todel jiems ir atrodo kad visos tokios.Pas juos su Egiptietem sexo nera be vestuviu.Taip kad pilna salis 30-35-40 metu nekaltu vyru,kurie negali zenytis nes neturi uz ka,o kitu sansu jiems nera.Info is tikro ,nepagrazinto Egipto. :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 12 kovo 2019 - 14:38
Rodriguez tikrai yra LT
Atsakyti

a tai labai blogai, kad apšlapino, patręšė smile.gifkoookie kvepalai ? 4u.gif

Šuns šlapimas nudžiovina, paruduoja augalas ir džiūsta.

Kvepalai Chanel cristalle eau vert. Kai aš jų neturiu, tai prisiperku visokių pakaitalų.

Atsakyti

Pinot Noir, esu turejusi taviskiu Rodriguez, nelabai man tokios saldybes. 

Ne, bus ne Rodrigues. jau parašiau.

Atsakyti
QUOTE(Pinot noir @ 2019 03 12, 14:44)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72380388" data-time="1552393603"><div><p>a tai labai blogai, kad apšlapino, patręšė vartotojo įkelta nuotraukakoookie kvepalai ? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Šuns šlapimas nudžiovina, paruduoja augalas ir džiūsta.</p><p>Kvepalai <em> eau vert</em>. Kai aš jų neturiu, tai prisiperku visokių pakaitalų.</p>

nežinojau... apie nudžiuvimą mirksiukas.gif cristalle de chanel turėtų būti panašūs
Atsakyti

nežinojau... apie nudžiuvimą mirksiukas.gifcristalle de chanel turėtų būti panašūs

Absoliučiai nepanašūs. Man cristalle yra cheminis, šaltas kažkokių netikrų pakalnučių kvapas. Aš jo pakęsti negaliu.

O Eau verte citrusai, žaluma, ir ne šaltas, o jaukus ir šiltas. Toks prislopintas, prie odos, nerėkiantis.

Atsakyti
susidubliavo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nainai: 12 kovo 2019 - 15:00
Nieko nebus nei ozeksniui nei svoguninems gelems.
Tiek kad nyderlandieciai isigudrino juos genetiskai modifikuot ir jie pasidare vienkartiniai.
Kad butu daugiameciai kaip anksciau ,juos reikia pries zydejima labai pritresti , paskui nuimti seklojus ,kad nebrestu ir iskasti visus ponaicius. Paskui vel sodint. Zodziu dirbk kai datskaja princesa ,kad jie tau zydetu .

O jei ozeksnis jautrus tai nuplauk ta kruma .
Atsakyti
QUOTE(Pinot noir @ 2019 03 12, 14:58)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72380419" data-time="1552395301"><div><p>nežinojau... apie nudžiuvimą vartotojo įkelta nuotraukacristalle de chanel turėtų būti panašūs</p></div></blockquote><p>Absoliučiai nepanašūs. Man cristalle yra cheminis, šaltas kažkokių netikrų pakalnučių kvapas. Aš jo pakęsti negaliu.</p><p>O <strong>Eau verte</strong> citrusai, žaluma, ir ne šaltas, o jaukus ir šiltas. Toks prislopintas, prie odos, nerėkiantis.</p>

hm, įdomu būtų "paragauti", jūs man pasakykit, ar čia man kažkas pasikeitė, chanel 5 senai besikvepinau (pirkau bile turėt biggrin.gif ) dabar pasipurškiu, nu blyn gryn bobučių kvepalai, pasent dar negalėjo, stovi ir tvarkingai kvapams, ar jie tikrai tokie, ar čia man taip susišvietė ax.gif
Atsakyti

hm, įdomu būtų "paragauti", jūs man pasakykit, ar čia man kažkas pasikeitė, chanel 5 senai besikvepinau (pirkau bile turėt biggrin.gif) dabar pasipurškiu, nu blyn gryn bobučių kvepalai, pasent dar negalėjo, stovi ir tvarkingai kvapams, ar jie tikrai tokie, ar čia man taip susišvietė ax.gif

Tikrai tokie.Beveik Krasnoja Moskva.Man irgi jie baisus,bet tai klasika.Tokiais kvepinosi pries 100 metu.

Atsakyti

hm, įdomu būtų "paragauti", jūs man pasakykit, ar čia man kažkas pasikeitė, chanel 5 senai besikvepinau (pirkau bile turėt biggrin.gif) dabar pasipurškiu, nu blyn gryn bobučių kvepalai, pasent dar negalėjo, stovi ir tvarkingai kvapams, ar jie tikrai tokie, ar čia man taip susišvietė ax.gif

Pasent negalėjo, kvapo suvokimas pasikeitė turbūt. Man jie irgi bobučių bobučiausi. Bet man jie tokie buvo visada.

Atsakyti
jau maniau, kad man su uosle kažkas negerai, nu gaila....
Atsakyti