Laba.
Sveikinu su pirkiniu, paskaičiau, kad ir man turėtų patikti pagal natas, reikės išbandyti jei yra jų pas mus. Kaip nekeista erbos puros neuosčius, aš tik neseniai tais nišiniais pradėjau domėtis(toks ir domėjimasis, buteliukai gražūs traukia ). Kažkuriuos papurškiau ant lapuko, nepamenu pavadinimo, iš pradžių visai nieko kvapas buvo, paskui kad išlindo tabakas, grynai lyg būčiau į tabako pakelį nosį įkišus ir taip keletą valandų, kol jis blėso ir liko kitos natos, visai neblogos, nemoku aš apibūdinti kvapų, nebent jeigu konkrečiai kvepia kokia nata. Ką dar žinau , Montale nepatiko Starry Night ir Intense cafe. Amouage Sunshine lyg neblogas, dar bandžiau Xerjoff Allende, patiko, tik gal šiek tiek saldokas. Dar noriu išbandyti Parfums de Marly Delina, Meliora.
aciu kuo daugiau turi kvepalu tuo labiau neturi kuo kvepintis ir vis norisi kazka isbandyti o tada tureti na kazkokia priklausomybe vienok
Man kvepalonų gerbėjų postai kaip kokia japonų kalba surašyti. Nesiskundžiu, tik pasakiau.
Labai pritariu Fatei ir AA dėl madų vaikymosi...
Ainu toliau dirbti, reik skubintis, išleistuvės iš pradinės mokyklos šiandien. Vienas etapas baigtas.
Alta, nepyk ant keptos duonos, juk kokį kartą į pusmetį tevalgom.
anokia cia Japonija daug viskas paprasciau
Aš tai nesuprantu kur jūs tuos kvepalus kišat Tokius kiekius užsipirkę, tai jau į testamentą turėsit įrašyt ir kaip palikimą palikt.
Na kam kisti gera daikta nors sdalies esi teisi, visus kvepalus laikau originaliose dezutes kad sviesa nepasiektu ir kad nebutu temperaturos svyravimu tik tokiu atveju jie gali buti verti testamento rasymo
Neturiu aš didelių kiekių. Vienus pabodusius pardaviau. Va iš naujų kur pirkau didelį, tai jau ir pasidalinau po 5ml. keletą atomaizerių. Dar vienų laukiu tai tik 10ml. ėmiau, užteks. Mano kuklus kvepalynas, dauguma ant pabaigos(foto daryta tik gavus Molinard Patchouli Intense, dabar jau jis nepilnas po pasidalinimo).
12.jpg
kazkodel kai jau perku, tai nesidalinu man reikia viso sau
Sunshine mano didžiosios meilė. Amouage kokybiški, labai gerai besilaikantys kvepalai. Jų reikia mažo lašelio ir šleifas visai dienai garantuotas. Nr, bet ne mano kvepalai, nors užmušk. Nemyliu nei vienų, nors mėginių kokius 10 rūšių turiu. Iš vis dabar įkritau į Jo Malone odekolonus. Vasarai man jie pats tas. Gali juos miksuot, kas irgi suteikia unikalų, tik tavo kvapą.
Amouage esu kelis kvapus testavusi, tikrai neblogi, bet neturiu nieko is ju i Jo Malone kelis kartus buvau uzsukusi, bet ten tiek ju daug, kad net nezinau nuo ko ir pradeti
Aga, man tai turimų tikrai iki gyvenimo galo užteks. Tai labai apsimetu nematanti, kai apie naujus kvapus kalba eina.
Man vasarai labai tinka Guerlain Aqua Allegorija Pamplelune ir Dior Cruise collection Escale a Parati.
O jeigu kalbėt apie didžiąsias meiles, tai TF Amber Absolute ir Tobacco Vanille.
Būtinų pirkinių sąrašo pirmoje vietoje Silvaine Delacourte Vangelis.
Sylvaines buvau discovery box buvau parsisiuntusi, bet labai jie manes nesuzavejo. ta proga riesa Helicriss pasipurskiau
Pas mane eilė neišpakuotų 8-e jour. Seniai nebegaminami, tai ebay prisigaudžiau. Bendroj sumoj 180ml yra.
nezinau kodel, bet nieko neperku is ebay, nepasitikiu originalumu, nesakau, kad visi pardavineja padirbinius, bet ai uztenka man ir naujoviu
Patinka man kvepalai, bet aš neturiu uoslės ir nieko neužuodžiu 🙄😇😁
Neradau pas mus Erba Pura, užtat šitie labai patiko.
Xerjoff XJ 1861 Naxos
375x500.30529.jpg
Xerjoff man vienas is mylimiausiu