Iš tiesų, keista. Nepripažino tos homeopatijos ir nepripažįsta, o kas gydėsi, tam ir padėjo. Visaip ant jos varo, atskleidinėja atseit apgavystes. O ji sau tyliai gydo.Man tai nuo migrenos padėjo tik tiek kiek numirėliui švęstas vanduo... Tik tiek, kad iš Limcos parašymo supratau, kad yra painiojama homeopatoja su fitoterapija (gydymas žolėmis). Fitoterapija, tai tikrai padeda, nes augalai turi tam tikras medžiagas. O va homeopatija po savo migrenos "gydymo" už brangiai turbūt nebepatikėsiu. Netgi pats principas homeopatijos, kad skiestas iki begalybės produktas perduoda "gydomąją energiją", neįtikino manęs. Antra vertus gal todėl ir nepadėjo, kad netikėjau. Gal tai tiesiog placebo efektas.
Limcamca, fitoterapija yra gydymas vaistažolėmis, o ne homeopatija
Dar labai pritariu Upjorai dėl kvepalų. Nesuvokiu kaip jūs tuos pavadinimus atsimenat? Aš net tuos tris kur turiu, tik vienų pavadinimą žinau, kuriuos myliu ir mylėsiu iki grabo lentos. Kitus bandžiau išmokt. Sąžiningai. Pastatytumėt sušaudymui, vis tiek nepasakyčiau.
Dar labai pritariu Upjorai dėl kvepalų. Nesuvokiu kaip jūs tuos pavadinimus atsimenat? Aš net tuos tris kur turiu, tik vienų pavadinimą žinau, kuriuos myliu ir mylėsiu iki grabo lentos. Kitus bandžiau išmokt. Sąžiningai. Pastatytumėt sušaudymui, vis tiek nepasakyčiau.
Parduotuvėj užsirašau, jeigu to nepadarau, vsio pamiršiu ir aš. Su vienais taip buvo, patiko, pamiršau kurie, tai paskui ėjau ir bandžiau atgaminti ir pavyko, radau.
Atsimenu tk turimus arba ypatingai patikusius.
Limcamca, fitoterapija yra gydymas vaistažolėmis, o ne homeopatija
Žiūriu ir Oragė aukščiau jau praredagavo tą patį, bet man nebeleidžia ištrinti
Turiu iš Nose.fr su pirktais kvepalais dovanų gautų mėginukų. Daba vėl prauosčiau, tai man nieko Rajasthan etro.
Žiūriu ir Oragė aukščiau jau praredagavo tą patį, bet man nebeleidžia ištrinti
Redagavau tik drebančių rankų gramatinę klaidą
Turiu iš Nose.fr su pirktais kvepalais dovanų gautų mėginukų. Daba vėl prauosčiau, tai man nieko Rajasthan etro.
Mėginukų pas mane pilnos rieškučios gautųsi. Reikia ten kada tvarką pasidaryt, nes dabar tai velnias koją nusilaužtų
Aš jau kokius 12 metų tik Versace Crystal Noir kvepalonus naudoju ir į kitus net nebesižvalgau. Tie yra mano. Dar labai patiko Rodriquez sidabriniam butely, bet jų nebegamina, lyg. Čia ir baigiasi mano žinios.
Aš jau kokius 12 metų tik Versace Crystal Noir kvepalonus naudoju ir į kitus net nebesižvalgau. Tie yra mano. Dar labai patiko Rodriquez sidabriniam butely, bet jų nebegamina, lyg. Čia ir baigiasi mano žinios.
Šituos ir aš kažkada esu turėjus, edp.
As homeopatija gydziau. Nezinau ar dar ta klinika egzistuoja, Justiniskese buvo. Gere keliu rusiu zirniukus, kazkokiom formulem jie vadinasi, nebeatsimenu. Vienas is ju - kalcis buvo.