Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Aga, man tai turimų tikrai iki gyvenimo galo užteks. Tai labai apsimetu nematanti, kai apie naujus kvapus kalba eina.

Man vasarai labai tinka Guerlain Aqua Allegorija Pamplelune ir Dior Cruise collection Escale a Parati. 

O jeigu kalbėt apie didžiąsias meiles, tai TF Amber Absolute ir Tobacco Vanille.

Būtinų pirkinių sąrašo pirmoje vietoje Silvaine Delacourte Vangelis. 

Pamlelune man irgi labai patinka, bet tik pasipurškiu ir nebejaučiu aš jų. Ar čia taip tinkami, ar išsigaruoja greit, nesuprantu.

Atsakyti

Aš iš dalies pritariu, pasakymui dėl maisto. Bet... o jeigu iš tiesų žmogus jaučiasi geriau  :unsure: 

Čia ta pati situacija kaip su homeopatiniu gydymu ar vaistais. Buvo laikas visi tikėjo, o paskui atėjo laikas visi šaipėsi. Pvz. aš pilnai suprantu, kad žolytės neišgydo, bet... mano vaikui kovoti su AD tie žirniukai stebuklingai padėjo. Gali mokslininkai rašyti milijonus straipsnių, tikrai nesiginčysiu. Bet, homeopatinio gydymo rezultatas irgi buvo man prieš akis - mano vaikas. 

Upjora, kada jūs baigiat? Mes tik antradienį. Jau užkniso, nebegaliu. Vakar buvo sporto diena, mums eiti nebereikia, - valio  :4u: Vaikas parsinešė medalį. Gavom pakvietimą į šiandienos apdovanojimų vakarą. Kadangi šiandien apdovanojimai sporto srityje tai jau aišku kuris vaikas gaus prizų. Gaila, mokytojas nesiteikė įteikti medalio mano mechanikui, kuris per pertrauką mokytojos auto sutvarkė. 

Atsakyti
Terezza, radau lapuka su tu smirduku pavadinimu - Shiseido Zen.
Siandien uzlipau ant svarstykliu, akys issipute, nulipau ir ismyniau sparciu zingsniu i pasta, biski pajudint pomidorus. Iherb per savaite atejo, like.
Atsakyti

Limcamca, aš nesišaipau iš kitaip valgančių, jei tokių turiu svečiuose, stengsiuosi pagaminti tinkamai. Yra kaimynų berniukas, vegetarai jie. Pernai darėm lėlės gimtadieniu BBQ, nes turėjom kalną mėsos po brolio neatvykimo. Tam vaikui pirkau žuvies ir vegetarišką burger. Kaip jis tą žuvį minkė ir burger paliko.... Tokiom akim žiūrėjo į kitą berniuką, kuris trigubą jaučio mėsainį ritino... 

Vaikutis šiandien baigia mokslus. Diedas ryt. Tai man ją su savimi į darbą reiks imt...

Atsakyti

Pamlelune man irgi labai patinka, bet tik pasipurškiu ir nebejaučiu aš jų. Ar čia taip tinkami, ar išsigaruoja greit, nesuprantu.

Visi citrusiniai greitai išgaruoja.

Atsakyti

Patinka man kvepalai, bet aš neturiu uoslės ir nieko neužuodžiu 🙄😇😁

Atsakyti

Patinka man kvepalai, bet aš neturiu uoslės ir nieko neužuodžiu 🙄😇😁

Tai iš kur žinai, kad patinka? Ar tu čia apie buteliukų dizainą?  :D 

https://www.youtube....h?v=REk6SAlanuQ

Atsakyti

Tai iš kur žinai, kad patinka? Ar tu čia apie buteliukų dizainą?  :D [url="https://www.youtube.com/watch?v=REk6SAlanuQ"]https://www.youtube.com/watch?v=REk6SAlanuQ[/url]
Tai kai tik purkštelėjus pauostai, dar jaučiu, o vėliau pfff 🤣😂 taip, kad to malonumo apie atsiskleidžiančias natas man nesuvokiama, nes vėliau nebejaučiu kvapo. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 18 liepos 2019 - 14:18

Tai kai tik purkštelėjus pauostai, dar jaučiu, o vėliau pfff 🤣😂 taip, kad to malonumo apie atsiskleidžiančias natas man nesuvokiama, nes vėliau nebejaučiu kvapo. 

Bet tai kaip įdomiai....

Atsakyti

Neradau pas mus Erba Pura, :hmm:  užtat šitie  labai patiko.  :wub:

Xerjoff XJ 1861 Naxos

Priedas  375x500.30529.jpg   19,66KB   4 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Aš iš dalies pritariu, pasakymui dėl maisto. Bet... o jeigu iš tiesų žmogus jaučiasi geriau  :unsure:

Čia ta pati situacija kaip su homeopatiniu gydymu ar vaistais. Buvo laikas visi tikėjo, o paskui atėjo laikas visi šaipėsi. Pvz. aš pilnai suprantu, kad žolytės neišgydo, bet... mano vaikui kovoti su AD tie žirniukai stebuklingai padėjo. Gali mokslininkai rašyti milijonus straipsnių, tikrai nesiginčysiu. Bet, homeopatinio gydymo rezultatas irgi buvo man prieš akis - mano vaikas. 

Iš tiesų, keista. Nepripažino tos homeopatijos ir nepripažįsta, o kas gydėsi, tam ir padėjo.

Visaip ant jos varo, atskleidinėja atseit apgavystes. O ji sau tyliai gydo.

Atsakyti

Terezza, radau lapuka su tu smirduku pavadinimu - Shiseido Zen.

tai čia ne nauji, o gana seniai pradėti gaminti. Turėjau, toks kvadratinis butelis. Patiko.

Gal kokia variacija jų nauja, nes šiaip jie nėra įkyrūs.

Atsakyti