Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Ko jūs pykstat ant to Napoleono  :D  :essen:​ 

Atsakyti

Fate, o kodėl pas tave 5 ? Iš kur tas +1? :) 

Sesuo. Visad ir ja pasiimam vaziuojant i kaima.

Atsakyti

Laba.

Oi nesijausk vieniša 😊 aš šiandien Nishane Wilong Cha papirkau 😊 . Man Kirke yra Erbos Puros kopija, o Opera labai “skani” bet tik tam tikromis dienomis kazkodel 😊. Tai va kai bus kitas balius jau, kad prisikvepinsim 😊tai kazi ar mus vaisins  tiek gausiais kaip LO 😊😆

Sveikinu su pirkiniu, paskaičiau, kad ir man turėtų patikti pagal natas, reikės išbandyti jei yra jų pas mus. Kaip nekeista erbos puros neuosčius, aš tik neseniai tais nišiniais pradėjau domėtis(toks ir domėjimasis, buteliukai gražūs traukia  :D).  Kažkuriuos papurškiau ant lapuko, nepamenu pavadinimo, iš pradžių visai nieko kvapas buvo, paskui kad išlindo tabakas, grynai lyg būčiau į tabako pakelį nosį įkišus ir taip keletą valandų, kol jis blėso ir liko kitos natos, visai neblogos, nemoku aš apibūdinti kvapų, nebent jeigu konkrečiai kvepia kokia nata.  :D  Ką dar žinau  :hmm: , Montale nepatiko Starry Night ir Intense cafe. Amouage Sunshine lyg neblogas, dar bandžiau Xerjoff Allende, patiko, tik gal šiek tiek saldokas. Dar noriu išbandyti Parfums de Marly Delina, Meliora. 

Atsakyti

Man kvepalonų gerbėjų postai kaip kokia japonų kalba surašyti. Nesiskundžiu, tik pasakiau. 

Labai pritariu Fatei ir AA dėl madų vaikymosi...

Ainu toliau dirbti, reik skubintis, išleistuvės iš pradinės mokyklos šiandien. Vienas etapas baigtas.

Alta, nepyk ant keptos duonos, juk kokį kartą į pusmetį tevalgom.

Atsakyti

Aš tai nesuprantu kur jūs tuos kvepalus kišat :D  Tokius kiekius užsipirkę, tai jau į testamentą turėsit įrašyt ir kaip palikimą palikt. :B​ 

Atsakyti

Aš tai nesuprantu kur jūs tuos kvepalus kišat :D  Tokius kiekius užsipirkę, tai jau į testamentą turėsit įrašyt ir kaip palikimą palikt. :B​ 

Neturiu aš didelių kiekių. Vienus pabodusius pardaviau. Va iš naujų kur pirkau didelį, tai jau ir pasidalinau po 5ml. keletą atomaizerių. Dar vienų laukiu tai tik 10ml. ėmiau, užteks. Mano kuklus kvepalynas, dauguma ant pabaigos(foto daryta tik gavus Molinard Patchouli Intense, dabar jau jis nepilnas po pasidalinimo). 

Priedas  12.jpg   325,82KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Jungiuosi prie nesuprantančių, iš kur tiek maisto produktų netoleruojančių atsirado. 

Kita vertus, jei žmogus kažką suvalgęs blogai jaučiasi, tai ar mano reikalas įrodinėti, kad tai netiesa?

Va, man ir Altai siaubą kelinantys cepelinai, napoleonas bei kepta duona yra net labai valgomi ir jokių virškinimo sunkumų nesukeliantys. 

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif As jau nebeskaiciuoju kvepalu savo, kazkokia jau liga biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Sunshine mano didžiosios meilė. Amouage kokybiški, labai gerai besilaikantys kvepalai. Jų reikia mažo lašelio ir šleifas visai dienai garantuotas. Nr, bet ne mano kvepalai, nors užmušk. Nemyliu nei vienų, nors mėginių kokius 10 rūšių turiu. Iš vis dabar įkritau į Jo Malone odekolonus. Vasarai man jie pats tas. Gali juos miksuot, kas irgi suteikia unikalų, tik tavo kvapą. 

Atsakyti

Labas rytas 4u.gifAs jau nebeskaiciuoju kvepalu savo, kazkokia jau liga biggrin.gifbiggrin.gif

Aga, man tai turimų tikrai iki gyvenimo galo užteks. Tai labai apsimetu nematanti, kai apie naujus kvapus kalba eina.

Sunshine mano didžiosios meilė. Amouage kokybiški, labai gerai besilaikantys kvepalai. Jų reikia mažo lašelio ir šleifas visai dienai garantuotas. Nr, bet ne mano kvepalai, nors užmušk. Nemyliu nei vienų, nors mėginių kokius 10 rūšių turiu. Iš vis dabar įkritau į Jo Malone odekolonus. Vasarai man jie pats tas. Gali juos miksuot, kas irgi suteikia unikalų, tik tavo kvapą. 

Man vasarai labai tinka Guerlain Aqua Allegorija Pamplelune ir Dior Cruise collection Escale a Parati. 

O jeigu kalbėt apie didžiąsias meiles, tai TF Amber Absolute ir Tobacco Vanille.

Būtinų pirkinių sąrašo pirmoje vietoje Silvaine Delacourte Vangelis. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 18 liepos 2019 - 12:25
QUOTE(Terezza @ 2019 07 18, 14:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Tresnia" data-cid="72470583" data-time="1563443042"><div><p>Labas rytas vartotojo įkelta nuotraukaAs jau nebeskaiciuoju kvepalu savo, kazkokia jau liga vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Aga, man tai turimų tikrai iki gyvenimo galo užteks. Tai labai apsimetu nematanti, kai apie naujus kvapus kalba eina.</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fate Fate" data-cid="72470596" data-time="1563444125"><div><p>Sunshine mano didžiosios meilė. Amouage kokybiški, labai gerai besilaikantys kvepalai. Jų reikia mažo lašelio ir šleifas visai dienai garantuotas. Nr, bet ne mano kvepalai, nors užmušk. Nemyliu nei vienų, nors mėginių kokius 10 rūšių turiu. Iš vis dabar įkritau į Jo Malone odekolonus. Vasarai man jie pats tas. Gali juos miksuot, kas irgi suteikia unikalų, tik tavo kvapą. </p></div></blockquote><p></p><p>Man vasarai labai tinka Guerlain Aqua Allegorija Pamplelune ir Dior Cruise collection Escale a Parati. </p>

Manu tai jau ir anukm liks biggrin.gif biggrin.gif o seip tai labai noriu dar keliu ax.gif va gimtadienio proga, kaledu biggrin.gif

As labai myliu Dior Hypnotic Poison nu man jie nerealus wub.gif mama pridovanojus lauktuviu proga, jau ir turiu deze neatidarytu laukianciu biggrin.gif

O seip tai labai man skanus Byredo kvapai wub.gif

O cia ne i tema, kodel pas mane vis tie </p> visada yra unsure.gif
Atsakyti

Manu tai jau ir anukm liks biggrin.gifbiggrin.gifo seip tai labai noriu dar keliu ax.gifva gimtadienio proga, kaledu biggrin.gif

As labai myliu Dior Hypnotic Poison nu man jie nerealus wub.gifmama pridovanojus lauktuviu proga, jau ir turiu deze neatidarytu laukianciu biggrin.gif

O seip tai labai man skanus Byredo kvapai wub.gif

O cia ne i tema, kodel pas mane vis tie </p> visada yra unsure.gif

Pas mane eilė neišpakuotų 8-e jour. Seniai nebegaminami, tai ebay prisigaudžiau. Bendroj sumoj 180ml yra.

Atsakyti