Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

QUOTE(Fate Fate @ 2019 07 17, 22:35)
<p>Oi atveret Pandoros skrynia. </p><p>Sunkiausia tai mamai, kuri vaiku su razvratais laukdama nezino ka kiekvienam pagaminti. </p><p>Pvz. - vykstam i kaima 5 vnt zmoniu. </p><p>Zmogus Nr. 1  nevartoja pridetinio cukraus (cia ir yra skirtumas tarp "nevartoju cukraus" ir "valgau vaisius"), gliuteno, jokiu kruopu, iskaitant avizas, grikius ir ryzius, ankstiniu, labai riboja alkoholi ir tik neseniai pradejo vartoti bulves;</p><p></p><p>Zmogus Nr. 2 nevartoja produktu, kuriuose yra laktozes, stipriai riboja kiauliena, gliutena, pridetini cukru, alkoholi, kava tik praejus ne maziau pusvalandziui po valgio doh.gif  doh.gif  doh.gif </p><p>Zmogus Nr. 3 vis bando nevalgyti mesos ir gliuteno. Alko riboja;</p><p>Zmogus Nr. 4 po antro atkritimo vel vegetaras. Silpna valia saldumynams neleidzia buti sveikuoliu. Nu, jauna dar, tai alko minimaliai...</p><p>Zmogus Nr. 5 - mamytes dziaugsmas. Valgo viska, nesnipineja ar zuvis pries ja kepant neapvoliota miltuose, ar padaze ju nera, ar kepame taukuose, ne aliejuje, ar saldytos uogos neapibertos cukrumi, ar viskis is grudu ar kukuruzu, ar kava su kofeinu.</p><p></p><p></p><p>Tai va, as gyvenu tarp tokiu keistuoliu. Beje, esu pati riebiausia is visu 5.</p><p></p><p></p>

Telaimina dievas tuos ,kur atvaziuodavo . viska surydavo ,namus sujaukdavo ,prisigerdavo ///
Kai pagalvoji , tai va koks geris.Palyginus su tuo ,ka fate cia surase. biggrin.gif
Atsakyti

UI, zvengiu is Altos. Bet kokia pazanga ir emociukai, ir citatos :D 

Jo, tokie sveciai kaip sako huze totoria. 

Neparasei kodel si savaitgali ir kita savaite reikia vengti lauko. Vel koks Cernobylis?

Atsakyti
Man be skirtumo , ka jus veiksit.
O jus rimtai taip issipisinejat pries kaip suprantu garbingo amziaus zmones?
Atsakyti

Man mamos maistas ir nelabai patinka, nes daug miltų, džiūvėsėlių ir aliejaus.... O, bet, tačiau, per šventes ji prigamina klaną maisto ir viską valgom, viskas skanu 😁 atvažiuoja pas mus vegetaras, jam būna žuvies, vinagretų ir vaisių. Spec. kažko negamina. O va teta su vyru kai atvažiuoja, tai mamai šokas, nes jie valgo ten nelabai aišku ką, realiai tai praktiškai nieko, daržovių, salotų keletą... Jokių kiaušinių, sūriu, žuvies ir tt. Bet ir tai atrado mama, kad burokėlių mišrainė be padažo jiems tinka 🤣😂

Atsakyti
Kai as buvau jauna, aisku poto dar du tvanai buvo, bet buvo tokia taisykle kad sveciuose susikisi savo nuostatas subinen ir vienintelis garsas kuri isleidi is snukio yra - komplimentai seimininkei.
Aisku lietuviska kulinarija gali but su siaubo elementais , bet gi ne visa. Man siaubo elementai yra gruzdinta duona su cesnaku ,simtalapiai ir skruzdelynai bei tortas napoleonas. Kasdienio kaimo maisto kaip kugelis ir cepelinai net neminesiu.
Ir dar noriu paklaust , visu gliuteinu - ar jums visiems diagnozuota celiakija ir paskirtas gydymas ar patys cia sugalvojot ,kad but madingi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 18 liepos 2019 - 08:26

Tai, Alta, gal jeigu pasakei A (nebūkite lauke) - tai pasakyk ir B ( kodėl?) 🤔

Atsakyti
As is jusu ko nors kada nors reikalauju. Atstokit.
Ne vienos niekada nieko neklausinejau ir nereikalavau nieko irodyt. Ko pristojot. Darykit ka norit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 18 liepos 2019 - 08:41

Limcamca, įsigrūdau knygą į rankinę ir tiesiai prie vienos darbuotojos nulėkusi klestelėjau į ką tik atsilaisvinusią kėdę, kol ji buvo nespėjusi paspausti kito eilės numerio. Pakišau savo lapelį ir pasakiau tai ką parašiau ir čia, kad jos čia taip greitai dirba, net nesitikėjau taip greit sulauksianti savo eilės ir todėl pražiopsojau. Į pagyrimus ji sureagavo šypsena (kažin ar jos ten gero žodžio kada sulaukia iš tos masės piktų, skubančių, tokia tvarka nepatenkintų) ir mane aptarnavo.

O skaitau aš šiuo metu detektyvus  :)​ 

Atsakyti

As is jusu ko nors kada nors reikalauju. Atstokit.
Ne vienos niekada nieko neklausinejau ir nereikalavau nieko irodyt. Ko pristojot. Darykit ka norit.

Tai gerai, nuraminai, kad jau nereikalauji tai darysim savaitgalį ką norim  :D 

O tu šį savaitgalį neik į savo daržus  :B​ 

Atsakyti

Man irgi atrodo, kad tos begliutenes dietos siaip del pramogos ant bangos. Vienas vis zirziantus fruktas (Nr. 2 mano sarase), net maisto netoleravimo testa pasidare. Tai tik grybai (baravykiniai) netinka, ir biski virs normos garstycios. Visa kita gsli est ir neverkt. As esu tos nuomones, kad priedai esantys msiste daug baidisu, nei pats produktas. Nors skaiciau jsu natrio glutomata reabilituoja.

Atsakyti

Aš tai irgi daug ko nevalgau. Bet svečiuosna nuėjusi neleidžiu sau sakyti, kad to aš esu to ir to nevalganti. Kažkaip susitvarkau. Jei man pakiša napoleono gabaliuką, tai ir jį suvalgau. Vienintelis dalykas, ko nevalgau, nes žinau, kad bus tikrai blogai,- tai švieži česnakai maiste. Nežinau, kodėl, bet organizmas nepriima. Virtas, troškintas  maiste, - viskas gerai.

Pati buvau patekus į situaciją, kai kadaise gerai pasiruošiau sutikti garbią  viešnią, o ji pasirodė esanti veganė. :)  Bet išsisukau.

Taip kad sveteliai, savo problemas spręskite patys su ta mityba. :D​ 

Atsakyti

Man irgi atrodo, kad tos begliutenes dietos siaip del pramogos ant bangos. Vienas vis zirziantus fruktas (Nr. 2 mano sarase), net maisto netoleravimo testa pasidare. Tai tik grybai (baravykiniai) netinka, ir biski virs normos garstycios. Visa kita gsli est ir neverkt. As esu tos nuomones, kad priedai esantys msiste daug baidisu, nei pats produktas. Nors skaiciau jsu natrio glutomata reabilituoja.

Fate, o kodėl pas tave 5 ? Iš kur tas +1? :)​ 

Atsakyti