Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

:)

Sveikos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veu bleu: 12 kovo 2019 - 12:37

Mano tyrimai visi neigiami, žnyplių nesinešioju  :bis  :yahoo:​ 

Atsakyti

Mano tyrimai visi neigiami, žnyplių nesinešioju  :bis  :yahoo:​ 

smagu girdeti :4u:  

blyn, man irgi reikia pas mamologa uzsirasyt...jau sikna sau spardyt reikia, nes turejau rudeni eit  :unsure: 

Atsakyti

smagu girdeti :4u:  

blyn, man irgi reikia pas mamologa uzsirasyt...jau sikna sau spardyt reikia, nes turejau rudeni eit  :unsure:

Eik būtinai, nes va kai randa pakitimų ir reikia lakstyti po tyrimus papildomus, nervų nenormaliai kainuoja  :4u:​ 

Atsakyti

Eik būtinai, nes va kai randa pakitimų ir reikia lakstyti po tyrimus papildomus, nervų nenormaliai kainuoja  :4u:​ 

zinau.. nu man tik profilaktiniai tyrimai karta per metus. bet jau ir tuos veluoju daryt. reikia butinai registruotis

Atsakyti

Mes Marsa Alame buvom tik nardyti su vezliais.

Netikra tie beduinai.Kaip tau atrodo?-ar zmones nores buriu turistu istisai.Beduinai tai uzdaros bendruomenes.Jie net krikscionio arti neprisileis link savo stovyklos.Jie laukiniai.Tu paskaityk apie ju gyvenima pati.

Su tuo baisumu,tai cia kaip ir visur.Va mes parplaukia is nardymo safario suzinojom,kad dvi vokietes pleze nudobe.Bet kitais metais Maljorkoj suzinojom kad sprogus vamzdziui zuvo penki zmones.As pati per teroro aktus vos neislekiau i ora Londone.Siaip tai niekur nemaciau tiek apsaugos ir kariuomenes kaip Egipte.O durniu visur yra.

tai va tas ir yra man tai viskas dzin, nes norisi kuo daugiau pamatyti, bet kai vežiesi didžiausią savo turtą, vaikus, tai jauti atsakomybę :P 

šiandien perskaičiau, kad moteris įlipusi į lėktuvą pasigedo savo kūdikio, nu jopapa, kur anos galva buvo :hmm:​ 

Atsakyti
Sveikos, nu neįsivaizduoju kaip kūdikį galima pamiršti orouoste... evuxiene, kiek vaikams amžiaus? Egiptiečiai labai myli vaikus, tikrai nieko blogo nepadaris, o teroro atvejų visur gali būti, daug kartų buvom egpite, niekad nesusirgom, aišku tie priekabiavimai nemalonūs, bet klimatas, jūra, gamta viską atperka. Man ten tokia egzotika...
Atsakyti
O siaip siandien jau 30 metu ,kaip Tim Berners Lee isrado interneta.
Dalyka , kurio deka esam familiarios vienos su kitom.
Proga sakyciau verta ir isgerti kazko tauraus.
Kartu su rykutes tyrimais. biggrin.gif
Veu bleu ,as tavo pasirodymo proga net serija fotkiu ir minciu suredziau. FB aisku.
Taip man reiksmingi tie zodziai. biggrin.gif
Hilou naj naj, kaip gyveni? Gal partarimu senbernio sunaus klausimais reikia?
Bulves pasodinau.
Jau keturis kartus sodinau.
eISIU TUOJ TU ISDYGUSIU APKAST , BO SIANAKT GALI NUSALT.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 12 kovo 2019 - 13:57
a mana pasirodymą proga, fig, jokiu fotkių ane huh.gif
Papildyta:
a tu nublūdai 26 metai senbernis?
Papildyta:
bet patarimus išklausysiu
Papildyta:
kas čia įvyko, ko atskilot
Papildyta:
Girdi cioce Alta, pati pasiūlai patarimų, pati dingsti. Keturis kartus smile.gif kur tu tiek bulvių dėsi, turguj prekiausi?
tikra AKSOMINĖ REVOLIUCIJA biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nainai: 12 kovo 2019 - 14:14

Sveikos.

O mano tulpės prasikalę turbūt nušalo, nes buvo gerai įšalus žemė šįryt. Gaila, kokių 50 svogūnėlių buvau sukišus, dar narciai ir dar kažkokie, net nežinau.

Tai sninga, tai kruopos iš dangaus krenta, koks čia pavasaris. :unsure: 

Dar šuo apšlapino ožekšnį,  paršas. Nespėjau patraukt šunėko, pakeliui į pasivaikščiojimą. Nudžius.  

Bet užtai keliauja mano kvepalai išmylėti, kurių ant LT negavau. O pas vokiečius yra pardėse. :)​ 

Atsakyti
QUOTE(Pinot noir @ 2019 03 12, 14:22)
<p>Sveikos.</p><p>O mano tulpės prasikalę turbūt nušalo, nes buvo gerai įšalus žemė šįryt. Gaila, kokių 50 svogūnėlių buvau sukišus, dar narciai ir dar kažkokie, net nežinau.</p><p>Tai sninga, tai kruopos iš dangaus krenta, koks čia pavasaris. unsure.gif </p><p>Dar šuo apšlapino ožekšnį,  paršas. Nespėjau patraukt šunėko, pakeliui į pasivaikščiojimą. Nudžius.  </p><p>Bet užtai keliauja mano kvepalai išmylėti, kurių ant LT negavau. O pas vokiečius yra pardėse. smile.gif​ </p><p></p><p></p>

a tai labai blogai, kad apšlapino, patręšė smile.gif koookie kvepalai ? 4u.gif
Atsakyti

Laba,

Rytas, pas mus 5 valandom i prieki, geriu kava terasoj su naktinukais :)

Blueta, is foto atrodo, kad saule teka. Namie gi tu megeja pamiegoti, o per atostogas taip anksti keliesi? 

Pinot Noir, esu turejusi taviskiu Rodriguez, nelabai man tokios saldybes. 

Atsakyti