Sveikos.
Mes Marsa Alame buvom tik nardyti su vezliais.
Netikra tie beduinai.Kaip tau atrodo?-ar zmones nores buriu turistu istisai.Beduinai tai uzdaros bendruomenes.Jie net krikscionio arti neprisileis link savo stovyklos.Jie laukiniai.Tu paskaityk apie ju gyvenima pati.
Su tuo baisumu,tai cia kaip ir visur.Va mes parplaukia is nardymo safario suzinojom,kad dvi vokietes pleze nudobe.Bet kitais metais Maljorkoj suzinojom kad sprogus vamzdziui zuvo penki zmones.As pati per teroro aktus vos neislekiau i ora Londone.Siaip tai niekur nemaciau tiek apsaugos ir kariuomenes kaip Egipte.O durniu visur yra.
tai va tas ir yra man tai viskas dzin, nes norisi kuo daugiau pamatyti, bet kai vežiesi didžiausią savo turtą, vaikus, tai jauti atsakomybę
šiandien perskaičiau, kad moteris įlipusi į lėktuvą pasigedo savo kūdikio, nu jopapa, kur anos galva buvo
Sveikos.
O mano tulpės prasikalę turbūt nušalo, nes buvo gerai įšalus žemė šįryt. Gaila, kokių 50 svogūnėlių buvau sukišus, dar narciai ir dar kažkokie, net nežinau.
Tai sninga, tai kruopos iš dangaus krenta, koks čia pavasaris.
Dar šuo apšlapino ožekšnį, paršas. Nespėjau patraukt šunėko, pakeliui į pasivaikščiojimą. Nudžius.
Bet užtai keliauja mano kvepalai išmylėti, kurių ant LT negavau. O pas vokiečius yra pardėse.