Vaziavau siandien i Douglas anytai lupu dazo ieskot. Uzprase, kad butu lupu spalvos, ir kad ne matinis. Ne tutelej, o su aplikatorium. Issibandziau su konsultante kelis, jau radau tobula, bam - nebera tos spalvos, tik testeris likes. Tai galop radom irgi nebloga varianta, kito brendo. Uzriso dar pakvepinta banteli ant rankos, dabar nusirisau ir vis tiek uzuodziu, o kvapas visai ne mano, erzina, veee...
Kokie čia tau taip nepatiko?
Rykute, puiku. Bet pailsėk.
Pagaliau nuvažiavau paso pasiimti. Kadangi nusiteikusi ilgai laukti - tai ir knygą pasiėmiau ...gavau lapuką su eilės numeriu, kuriame parašyta, kad prieš mane dar 72 žmonės ...įlindau į kampą ir skaitau sau, nusiteikusi laukti kokias pora valandų ...kažkur po 40 minučių pakeliu akis į švieslentę ...ogi eilę savo pražiopsojau
Va kokiu tempu dirba ...o gal pusė pamačiusių lapuke, kiek prieš juos laukiančių apsisuka ir išeina
Vaziavau siandien i Douglas anytai lupu dazo ieskot. Uzprase, kad butu lupu spalvos, ir kad ne matinis. Ne tutelej, o su aplikatorium. Issibandziau su konsultante kelis, jau radau tobula, bam - nebera tos spalvos, tik testeris likes. Tai galop radom irgi nebloga varianta, kito brendo. Uzriso dar pakvepinta banteli ant rankos, dabar nusirisau ir vis tiek uzuodziu, o kvapas visai ne mano, erzina, veee...
Aš tai Kreminėj ir Kristutėj kelis kvapus vis bandžiau, žodžiu užsikabinau ant Sospiro Opera, Aqua Di Parma Bergamotto Di Calabria(bergamotė patinka) ir dar visai nieko saldėsis Tiziana Terenzi Kirke. Opera tai jau nedidelį kiekį papirkau, lauksiu pareinant(ačiū Limcamca už kvapomanų grupę FB, nors nežinau ar dėkoti, nes vien išlaidos )
Oi atveret Pandoros skrynia.
Sunkiausia tai mamai, kuri vaiku su razvratais laukdama nezino ka kiekvienam pagaminti.
Pvz. - vykstam i kaima 5 vnt zmoniu.
Zmogus Nr. 1 nevartoja pridetinio cukraus (cia ir yra skirtumas tarp "nevartoju cukraus" ir "valgau vaisius"), gliuteno, jokiu kruopu, iskaitant avizas, grikius ir ryzius, ankstiniu, labai riboja alkoholi ir tik neseniai pradejo vartoti bulves;
Zmogus Nr. 2 nevartoja produktu, kuriuose yra laktozes, stipriai riboja kiauliena, gliutena, pridetini cukru, alkoholi, kava tik praejus ne maziau pusvalandziui po valgio
Zmogus Nr. 3 vis bando nevalgyti mesos ir gliuteno. Alko riboja;
Zmogus Nr. 4 po antro atkritimo vel vegetaras. Silpna valia saldumynams neleidzia buti sveikuoliu. Nu, jauna dar, tai alko minimaliai...
Zmogus Nr. 5 - mamytes dziaugsmas. Valgo viska, nesnipineja ar zuvis pries ja kepant neapvoliota miltuose, ar padaze ju nera, ar kepame taukuose, ne aliejuje, ar saldytos uogos neapibertos cukrumi, ar viskis is grudu ar kukuruzu, ar kava su kofeinu.
Tai va, as gyvenu tarp tokiu keistuoliu. Beje, esu pati riebiausia is visu 5.
Fate, ir speju tu nr 5 😀😀
LO, nera uz ka 🎈 yra tokia ir UK, tai jetau, jetau 😳😀
Piene, ir ka darei del paso? Emei vel taloneli? Beje, kokia knyga skaitai?
Ale LO baliu iskele,net nesitikejau.Net vinigretu pripjauste.Kaip cia ta svori mesti dabar.
Oi atveret Pandoros skrynia.
Sunkiausia tai mamai, kuri vaiku su razvratais laukdama nezino ka kiekvienam pagaminti.
Pvz. - vykstam i kaima 5 vnt zmoniu.
Zmogus Nr. 1 nevartoja pridetinio cukraus (cia ir yra skirtumas tarp "nevartoju cukraus" ir "valgau vaisius"), gliuteno, jokiu kruopu, iskaitant avizas, grikius ir ryzius, ankstiniu, labai riboja alkoholi ir tik neseniai pradejo vartoti bulves;
Zmogus Nr. 2 nevartoja produktu, kuriuose yra laktozes, stipriai riboja kiauliena, gliutena, pridetini cukru, alkoholi, kava tik praejus ne maziau pusvalandziui po valgio
Zmogus Nr. 3 vis bando nevalgyti mesos ir gliuteno. Alko riboja;
Zmogus Nr. 4 po antro atkritimo vel vegetaras. Silpna valia saldumynams neleidzia buti sveikuoliu. Nu, jauna dar, tai alko minimaliai...
Zmogus Nr. 5 - mamytes dziaugsmas. Valgo viska, nesnipineja ar zuvis pries ja kepant neapvoliota miltuose, ar padaze ju nera, ar kepame taukuose, ne aliejuje, ar saldytos uogos neapibertos cukrumi, ar viskis is grudu ar kukuruzu, ar kava su kofeinu.
Tai va, as gyvenu tarp tokiu keistuoliu. Beje, esu pati riebiausia is visu 5.
Fate,nieko cia sudetingo su sita mityba.Nuklociau stala net nemirktelejusi.Yra zuvis,kausiniai,misraines,grilintos darzoves,babaganushai,gwakamole ir tt.Is saldumynu-kepti vaisiai,uogos su pavlova,musai,zele su cukraus pakaitalais.
Tai nuvarėt vargšiukę LO nuo kojų su savo kaprizais.... Neturiu daug svečių su ypatingais poreikiais, o ir fantazijos tiems patiekalams nėr.
Jėzau, kaip aš pavargau, tie baliai, festivaliai ir mokykliniai reikalai baigsis ryt. Tada prasidės atostogų rūpestėliai. Ech.
Poryt į Tėvynę trumpam, labai laukiu.
Tai jo, as tas mamytes dziaugsmelis
Elija, nu sugeba kazkaip mama mano itikt visiems, nors puses tavo patiekalu nei macius, nei girdejus. Pats faktas, kad skirtingu patiekalu reikia, veketaras nevalgo mesos, kas maitinasi ketonine dieta, tas nevalgo dar kazko. As pati mielai ribociau pridetini cukru, bet nesigauna. Per daug jo visur prikista.
Mergaiciai, ar bandet tuos purskiamus pleistrus? Pasiteisino?