Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

ne visad gali nurašyti amžiui.

Mano mama pastoviai prideda man į kalėdinės dovanas šokoladu ir saldaus šampano. Nors aš nuo vaikystės nemėgstu saldumynų. Ir ji tikrai ta žino. Nesuvokiu kodėl taip daro ir nebesigilinu jau :D

Gal vis tikisi, kad pagaliau ateisi į protą ir pradėsi valgyt saldumynus bei įvertinsi nuostabų saldaus šampano skonį  :D ...nes gi mamos žino kas skaniausia  :D​ 

Atsakyti

Gal vis tikisi, kad pagaliau ateisi į protą ir pradėsi valgyt saldumynus bei įvertinsi nuostabų saldaus šampano skonį  :D ...nes gi mamos žino kas skaniausia  :D 

Turbūt :D

Atsakyti

Mamos, močiutės yra atskira kategorija. Neišauklėsi jų ir neišaiškinsi, kas ir kaip. O ir neverta. Svarbu dar yra pas ką važiuoti ir lauktuves gauti. 

Atsakyti

Mamos, močiutės yra atskira kategorija. Neišauklėsi jų ir neišaiškinsi, kas ir kaip. O ir neverta. Svarbu dar yra pas ką važiuoti ir lauktuves gauti. 

Pabendrauti, o ne lauktuves gauti 😉

Atsakyti

Idomiai kalbat, teskit..

Lo gimtadienis jau daugiadienes beveik gaunasi  :D  :D

Jo, taip ir prasiėst ir prasigert galima.  :D

.Tai man ir reikejo sudeti pomidorus,petruskas ir suri.Fsio.

Antras dublis.  :D

Priedas  9ed387f25dad248f43d2f55a79c8de63.jpg   106,96KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  f6febdeecebd8a7a8381d676467b543b.jpg   106,24KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  59db862390633.jpg   89,59KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Kai pamačiau pomidorus su bazilikais, tai net kvapą beveik pajutau. :wub:​ Ir sūūris.

Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2019 07 17, 07:57)
<p>Linamong, jūs dirbate ar atostogaujate? </p>

Linamog atostogauja iki rugsejo.
Atsakyti

Labdien

LO, ir aš ir aš skubu pavėlavusi į balių. Būk!!! :birthday2:  :oro_buckis:​  Ar galiu ir aš tikėtis atskiro stalo be visokių jūros bjaurybių?  :B  :D 

Atsakyti

Labdien

LO, ir aš ir aš skubu pavėlavusi į balių. Būk!!! :birthday2:  :oro_buckis:​  Ar galiu ir aš tikėtis atskiro stalo be visokių jūros bjaurybių?  :B  :D

Ačiū, aišku, ko pageidaujate tamsta?  :hmm:  :D​ 

Atsakyti

Tai ką, šiandien antras zachodas? Balius tęsiasi. 

LO aš irgi pavėluotai prisijungiu ir sveikinu tave su gimtadieniu :4u:  :birthday2: 

Atsakyti

Ačiū, aišku, ko pageidaujate tamsta?  :hmm:  :D​ 

Oi, per monitorių, tai noriu tortų, bandelių, saldainių, šokoladų, želė su grietinėle  :wub:  :essen:​ 

Atsakyti

Oi, per monitorių, tai noriu tortų, bandelių, saldainių, šokoladų, želė su grietinėle  :wub:  :essen:​ 

Ale tai naglumas, pamiršo gimtadienį, pasirodė kitą dieną, pakštelėjo į žandą ir vaišių stalo užsiprašė  :blink:​ 

Atsakyti