Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Kiek esu ragavus žalią arbatą, tiek man nepatiko. Bet aš ir juodos arbatos negeriu, tik vaisinę. O rytais man būtina juoda kava.

Juodos ir aš negeriu, tik žalią arba baltą. Na dar būna etno visokių ten vaistažolių mišiniai... o vaisines tai mano sūnūs geria.

Atsakyti

Idomiai kalbat, teskit..

Lo gimtadienis jau daugiadienes beveik gaunasi  :D  :D 

Ot išranki viešnia  :lol:

O šiaip tai gera tema diskusijai. Kviečiatės svečių ar organizuojate šventę - tai gaminate atsižvelgdami į kiekvieną galimą akibrokštą? Kaip pavyzdžiui mėsos nevalgytoją, cukraus, pieno baltymų... 

Mes dabar mociutes jubilieju organizuojam, tai jep, maista derinam prie anuku vegetaru ir veganu. 

O kaip kitaip?

Atsakyti

Šiaip įdomu.

Na, fruktozė tai irgi cukrus.

Bet uogos - tai laikomos ypač vertingom. Uogų niekada neatsisakyčiau.

Taip, fruktozė irgi cukrus. Todėl ir nesuprantu, kodėl Elijai jos tinka. Bet per daug ir nesigilinu. Jei ji paaiškins, bus valio, jei ne, tai tikrai nesikapstysiu atsakymų ieškodama. Tingiu.  :D​ 

Atsakyti

Idomiai kalbat, teskit..

Lo gimtadienis jau daugiadienes beveik gaunasi  :D  :D

Mes dabar mociutes jubilieju organizuojam, tai jep, maista derinam prie anuku vegetaru ir veganu. 

O kaip kitaip?

Na kaip kitaip. Taip kaip Elija rašė. Ateina ir pati dairosi kas ant stalo, randa žolės ir vualia  :D 

Atsakyti

Jeigu neparuoštum, tai gal taip ir būtų. Bet, jeigu kvieti ir žinai, kad yra taip ir taip, tai negi siūlysi to, ką žinai, kad nevalgo. Negražu kažkaip. 

Atsakyti

Ai va ir pavyzdį sugalvojau  :D 

Mano mama būna cepelinų priverda, kai pasakau kad atvažiuosim. Sūnūs jų net nevalgo, tada ji vis iš naujo tarsi nustemba, siūlo paragauti, tikina, kad patiks ...o aš raminu, kad nesijaudintų, turime patys atsivežę pvz. šašlykų ir tuoj prisikepsim.

Atsakyti

Ai va ir pavyzdį sugalvojau  :D

Mano mama būna cepelinų priverda, kai pasakau kad atvažiuosim. Sūnūs jų net nevalgo, tada ji vis iš naujo tarsi nustemba, siūlo paragauti, tikina, kad patiks ...o aš raminu, kad nesijaudintų, turime patys atsivežę pvz. šašlykų ir tuoj prisikepsim.

Mano tėtis irgi vis stebėdavosi, kad kažko nevalgau, nors vos prieš savaitę buvo tas pats pokalbis. Nurašyčiau tai amžiui.

Atsakyti

ne visad gali nurašyti amžiui.

Mano mama pastoviai prideda man į kalėdinės dovanas šokoladu ir saldaus šampano. Nors aš nuo vaikystės nemėgstu saldumynų. Ir ji tikrai ta žino. Nesuvokiu kodėl taip daro ir nebesigilinu jau :D

Atsakyti

Kava geriu,bet be kofeino.Arbata irgi be kofeino.Ar zalia,ar balta ar juoda-tai ta pati arbata,tik skirtingu laiku nuskinta.Skoniai skiriasi,o esme ta pati.

Del cukraus,matai Tere,tu nevalgai vaisiu,del svorio metimo,as del skydliaukes veiklos.Fruktoze skydliaukiai tinka,kaip ir koks kokosu,agavu cukrus.Cia skirtingi dalykai.Kada as metu svori-irgi vaisiu nevalgau.Bet be uogu-negaliu.Cia mano guilt pleasure.

Del atejimo pa LO i baliu,as tik paklausiau kas be gliuteno,cukraus.Tai man ir reikejo sudeti pomidorus,petruskas ir suri.Fsio.

Atsakyti

Kava geriu,bet be kofeino.Arbata irgi be kofeino.Ar zalia,ar balta ar juoda-tai ta pati arbata,tik skirtingu laiku nuskinta.Skoniai skiriasi,o esme ta pati.

Del cukraus,matai Tere,tu nevalgai vaisiu,del svorio metimo,as del skydliaukes veiklos.Fruktoze skydliaukiai tinka,kaip ir koks kokosu,agavu cukrus.Cia skirtingi dalykai.Kada as metu svori-irgi vaisiu nevalgau.Bet be uogu-negaliu.Cia mano guilt pleasure.

Del atejimo pa LO i baliu,as tik paklausiau kas be gliuteno,cukraus.Tai man ir reikejo sudeti pomidorus,petruskas ir suri.Fsio.

Ne, ne svorį metu, o deginu riebalus. Tai skirtingi dalykai. Svorį mesti galima cukraus ir neatsisakant, tik ribojant kcal.

Va, dabar su tavo mityba man viskas aišku. :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 17 liepos 2019 - 13:23

O pati įsidėt negali?  :lol: ...ir taip jau esi vienintelė, kuriai atskirą stalą padengė  :D​ 

Atsakyti

O pati įsidėt negali?  :lol: ...ir taip jau esi vienintelė, kuriai atskirą stalą padengė  :D​ 

Nepavydėk  :D​ 

Atsakyti