Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Pas mane tik Elija su pretenzijom maistui ateina. Tai aš negaminu. Gauna vaisių ir šmotą sūrio be cukraus ir be gliuteno. Jei nepatinka, tegul kūdinasi.  :D​ 

Atsakyti

Pas mane tik Elija su pretenzijom maistui ateina. Tai aš negaminu. Gauna vaisių ir šmotą sūrio be cukraus ir be gliuteno. Jei nepatinka, tegul kūdinasi.  :D 
Ale ar kada kazkokius reikalavimus keliau?Visada randu ka i burna isimesti.

Ir isviso dabar kaip ziuriu ant kiek industrija dirba gerai-kaip pries 5 metus nebuvo beveik nieko mano maitinimosi budui,tai dabar yra visko.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 17 liepos 2019 - 11:47

Ale ar kada kazkokius reikalavimus keliau?Visada randu ka i burna isimesti.

Ir isviso dabar kaip ziuriu ant kiek industrija dirba gerai-kaip pries 5 metus nebuvo beveik nieko mano maitinimosi budui,tai dabar yra visko.

Ne, niekada reikalavimų nekėlei. Bet aš pati stengiuosi tau po nosim nekišti to, ko tu vengi.

O dar kai tingiu gamint, tai iš viso puikus pasiteisinimas to ir nedaryt  :D​ 

Atsakyti

Pas mane tik Elija su pretenzijom maistui ateina. Tai aš negaminu. Gauna vaisių ir šmotą sūrio be cukraus ir be gliuteno. Jei nepatinka, tegul kūdinasi.  :D​ 

O kaip su cukrum vaisiuose?

man, jaučiu, patiktų Elijos mitybos būdas.

Atsakyti

Vaisius valgau.Labiausiai uogas.Visokias.Ryta pradedu nuo 350 gramu smucio vaisiai-uogos-spinatai.

Kaip pripranti,tai neisivaizduoji kad gali buti kitaip.

Atsakyti

Vaisius valgau.Labiausiai uogas.Visokias.Ryta pradedu nuo 350 gramu smucio vaisiai-uogos-spinatai.

Kaip pripranti,tai neisivaizduoji kad gali buti kitaip.

O kavą geri rytais?

Atsakyti

Nesuprantu aš jos maitinimosi  :D​ . Aš kai vengiu cukraus, tai vangiu ir vaisių. Pas ją viskas kažkaip kitaip. 

Atsakyti

Ale ar kada kazkokius reikalavimus keliau? Visada randu ka i burna isimesti.

Na į Orchidėjos gimtadienį kitaip nusiteikus atėjai  :D 

Atsakyti

O kavą geri rytais?

Aš tai rytais geriu žalią arbatą ir aišku be jokio cukraus.

Atsakyti

Aš tai rytais geriu žalią arbatą ir aišku be jokio cukraus.

Kiek esu ragavus žalią arbatą, tiek man nepatiko. Bet aš ir juodos arbatos negeriu, tik vaisinę. O rytais man būtina juoda kava.

Atsakyti

Nesuprantu aš jos maitinimosi  :D​ . Aš kai vengiu cukraus, tai vangiu ir vaisių. Pas ją viskas kažkaip kitaip. 

Šiaip įdomu.

Na, fruktozė tai irgi cukrus.

Bet uogos - tai laikomos ypač vertingom. Uogų niekada neatsisakyčiau.

Atsakyti

Kiek esu ragavus žalią arbatą, tiek man nepatiko. Bet aš ir juodos arbatos negeriu, tik vaisinę. O rytais man būtina juoda kava.

Man kažkada patiko žalia, bet kai nustojau saldinti, negaliu gerti.  Nuo nesaldintos taninų burną sutraukia. :) 

Atsakyti