Labas rytas, dar kartą ačiū visoms už sveikinimus. Vakar vis kėliau taurę su visom, tai neapskaičiavau, šiandien jaučiasi. Mineralinio parsinešiau, atsigausiu.
LO,su praejusiu gimtadieniu. O just tai visas ten vaises suvalget ane,apie kitus negalvodamos.-Nu ir storekit sau vienos. Labas rytas mamzes.
Pridėta:
As siandien atsitysiau siulus i darba, reik baigt pizama megzt triusiui
Tresnia, o tu savo megztų grožių neparduodi? Tik savo malonumui mezgi? nes labai gražu gi, garantuoju, kad daug kas norėtų įsigyti.
Elija, ačiū, aš tau paruošiu naują stalą.
maistas-visoms-progoms.jpg 48,31KB 3 Parsiųsta kartų
Parduodu, va dabartini ir mezgu uzsakymui, reik atiduoti kuo greiciau mergaitei
Elija, ačiū, aš tau paruošiu naują stalą.
Aciu LO,tu tikras draugas.Kas cia butu be gliuteno ir cukraus?
Įsivaizduok, kad viskas be gliuteno ir cukraus.
Zmones turekit proto ,venkit lauko si savaitgali ir kita savaite.
Antibiotikai vidury vasaros jums nieko nesako? Jokia lempute nemirksi? Kad imuniteto pav nebera?
Kodėl?
Ot išranki viešnia
O šiaip tai gera tema diskusijai. Kviečiatės svečių ar organizuojate šventę - tai gaminate atsižvelgdami į kiekvieną galimą akibrokštą? Kaip pavyzdžiui mėsos nevalgytoją, cukraus, pieno baltymų...
Ot išranki viešnia
O šiaip tai gera tema diskusijai. Kviečiatės svečių ar organizuojate šventę - tai gaminate atsižvelgdami į kiekvieną galimą akibrokštą? Kaip pavyzdžiui mėsos nevalgytoją, cukraus, pieno baltymų...
Pas mane viskas be gliuteno ir cukraus,norit eskit-norit dveskit. Tik kol kas niekas to nepastebi.
Bet taip,jeigu zinau kad yra kokiu maitinimosi apribojimu,tai pagaminu pagal ta-tuos zmones.
Kaip pati einu i svecius,tai paprasciausiai nieko nesakau,bet valgau vien darzoves arba vaisius,suri arba i keptuve imesta mesgali.Pati atsinesu smirnovo su obuoliu sultim.