Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Šiandien geriau, silpnumas jaučiasi, bet darbe antibai veikia, daug skysčių geriu. Po darbo šiandien tik pusę treniruotės buvau, nes šiandienos jėgos ir išseko 😁 rytoj laisva, tai namie pižamos diena bus 🤭😇

smagu  girdeti, kad sveiksti! bet is kur pas Tave tiek jegu :)

Atsakyti

As nezinau ar gera mintis su angina ir antibais eit i treniruote. Nenusodinsi sirdies? Zinau, kad bambu kaip sena pereksle, bet o kas daugiau.

LO, dar kartuka sveikinu. Ciumpu taure - i tavo sveikata!!!

Nežinau, bet nemanau, nekankinu savęs, tempo nedaviau, daug jėgos ir ne, daugiau techniką lavinau. 

Atsakyti

Pritariu Fatei.

Atsakyti

Nerealios nuotraukos:

https://www.audubon....-awards-top-100

Atsakyti

Labas rytas, šiandien reikėtų savo mažiukui rūbų papirkti į mokyklą, taip viską užnešiojo. Truputį neįvertino vienu metu, tai nepirkau ir sakiau, kad pats dirbti pradės ir tegu perkasi 😁 tai jam dabar pinigų gaila ant rūbų leisti, juk mašinai taupo, o rūbai brangūs pasirodo.... 😀

Atsakyti

Linamong, jūs dirbate ar atostogaujate? 

Atsakyti

sveikos :4u: 

LO sveikinimai nuoširdžiausi, nors ir pavėluotai :birthday2: 

Rykute, jei sergi tai nesportuok, gi apkrauni organizmą, jam poilsio reikia :ax: 

Man paskutinės dienos darbe prieš atostogas, orus pranašauja geresnius tai džiaugiuosi :vacation1:​ 

Atsakyti

Labai tikiuosi gerų orų kitą savaitę, nes antradienį su mergaitėmis užsakėm pramogą su irklentėmis, nuo Akropolio iki Combo buvusio plaukimą Nemunu  :D  :rolleyes:  :B​ 

Atsakyti
Zmones turekit proto ,venkit lauko si savaitgali ir kita savaite. Antibiotikai vidury vasaros jums nieko nesako? Jokia lempute nemirksi? Kad imuniteto pav nebera?
Atsakyti

Ir aš jungiuosi prie bumbeklių perekšlių. Rykute, saugok save. 

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Prisidedu prie nors ir paveluotu bet nuosirdziu sveikinimu LO! 4u.gif
Atsakyti

Saugau save, guliu, važiuoju, dirbu, lauke mažai būnu 😁 pagal mano tempą daba išnaudoju 20% savo aktyvumo, gal čia jums tik taip skaitosi.

Atsakyti