Šiandien riedučių pamokose jau aš visai savim patenkinta, daug stabiliau ir saugiau ant jų jaučiuosi 🥰
Laukine Orchdeja sveikinu su gimtadieniu!
Šiandien riedučių pamokose jau aš visai savim patenkinta, daug stabiliau ir saugiau ant jų jaučiuosi 🥰
O kaip Tavo sveikata?
O kaip Tavo sveikata?
Šiandien geriau, silpnumas jaučiasi, bet darbe antibai veikia, daug skysčių geriu. Po darbo šiandien tik pusę treniruotės buvau, nes šiandienos jėgos ir išseko 😁 rytoj laisva, tai namie pižamos diena bus 🤭😇
Kai paauglystėj pramokau važinėti riedučiais, niekada nepagalvojau, kad reikėtų dar tobulintis. Kokius dalykus jūs mokotės?
Sustoti keliais variantais, apsisukti, atgal riedėti, įveikti kliūtis, riedėjimo ir skirtingi būdai, kojų dėliojimas. O visi pratimai labai gerai pratampo kūną, koordinacija, stabilumas.
FB_IMG_1563286125968.jpg 18,78KB 0 Parsiųsta kartų
Labas vakaras,
LO, sveikinu su gimtadieniu! Nuostabi puokštė.
Limcamca, patenkinta grįžo, kitais metais vėl važiuotų. Tiek ir tesužinojom.
Sustoti keliais variantais, apsisukti, atgal riedėti, įveikti kliūtis, riedėjimo ir skirtingi būdai, kojų dėliojimas. O visi pratimai labai gerai pratampo kūną, koordinacija, stabilumas.
Supratau, kad nemoku važiuot Pusiausvyra išvis man silpnesnė vieta. Per kineziterapijos mankštas čiut išsilaikau nenudribus. O čia ne ant čiužinuko būtų dribt.
Gal koks jubiliejus Orchidėjai 🤔 - tai prideramos dainos reiktų paieškot 😁
Sveikinimai didžiausi 🎂🍾
Nea, iki jubiliejaus dar cieli du metai.
Ačiū.
Supratau, kad nemoku važiuot Pusiausvyra išvis man silpnesnė vieta. Per kineziterapijos mankštas čiut išsilaikau nenudribus. O čia ne ant čiužinuko būtų dribt.
Aš irgi supratau, kad nemoku važiuot, nes nesu tai dariusi iš vis.
Supratau, kad nemoku važiuot Pusiausvyra išvis man silpnesnė vieta. Per kineziterapijos mankštas čiut išsilaikau nenudribus. O čia ne ant čiužinuko būtų dribt.Aš su maže varau kartais, kartais viena, bet visiems rekomenduoju, kam nors kiek patinka riedučiai. Smagu, ir mankšta gero, nenuobodu 😁
As nezinau ar gera mintis su angina ir antibais eit i treniruote. Nenusodinsi sirdies? Zinau, kad bambu kaip sena pereksle, bet o kas daugiau.
LO, dar kartuka sveikinu. Ciumpu taure - i tavo sveikata!!!