Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Žinok lb faina  kai vaikas vp turi :D. Investuok i tai, tikrai pravers jums visiems 

Kas yra VP?

Atsakyti

Vairuotojo pazymejimas, Rykute :D  :D 

Atsakyti

Teisės 

Atsakyti
Aaaa, tai jis daba mokinasi teoriją, tuoj prasidės važiavimo pamokos ir tikiuosi išlaikys jas 😁
Atsakyti

Aš tai sergu 😔

Nepagąsdinsi - žinom, kad ilgiau, nei dieną nesergi :) 

Atsakyti

Nepagąsdinsi - žinom, kad ilgiau, nei dieną nesergi :)

Jap 😁 sirgimas visiškas laiko gaišimas 😏

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif mes jau palapines supakave, o rodo visa savaitgali lietu. Tai bus England at its finest wub.gif unsure.gif blink.gif biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas, rytines klientes perkėliau, tai išsimiegojau, jaučiuosi daug geriau  :rolleyes:  

Mano mama nusprendė šiais metais, kad mažei reikalingos atostogos ir kai aš dirbu, pasilieka ją su savimi namie  :wub:  tad į laikiną darželį ėjo mergina tik 1d  :D​  

Atsakyti

Labas rytas 4u.gifmes jau palapines supakave, o rodo visa savaitgali lietu. Tai bus England at its finest wub.gifunsure.gifblink.gifbiggrin.gif

tai kur vis delto nusprendet traukti?tai imkit kokius viezbutukus,arba kemperius.Musu brolis viena karta kaip prasibudo su kojom baloj palapinej,tai manes daugiau i palapine su sautuvu nenuvarysi.Krastutiniu atveju masinoj miegam.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 16 liepos 2019 - 10:45

Miargai,ko dar paprasyti,kad istrintu mano pradeta rasyti fotoreportaza?Pradejau rasyti,ir kazkodel vietoj temos pavadinimo imete mano nika.Rasiau ASAi,bet ji gal zinuciu neskaito,ar kaip ten,bet niekas nieko neistrina.Zodziu turiu beda.

Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2019 07 16, 12:42)
tai kur vis delto nusprendet traukti?tai imkit kokius viezbutukus,arba kemperius.Musu brolis viena karta kaip prasibudo su kojom baloj palapinej,tai manes daugiau i palapine su sautuvu nenuvarysi.Krastutiniu atveju masinoj miegam.

Tai dabar i kempinga vaziuosim, dar kita savaitgali vaziuosim skotijos link ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti

Priedas  sampanas-66745290.jpg   90,69KB   0 Parsiųsta kartų

jpg]Priedas  images.jpg   14,8KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  41412383_747019545643181_5857239792831430656_n.jpg   174,31KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti