Kada rezultatai bus?
Kardiogramą davė į rankas, kiti ryt, bet po pietų pas gydytoją, dar nebus turbūt, gal dar biliotenį duos.
Egipte buvau 4 kartus. Del viesbuciu - patariu rinktis kuo naujesni ir skaityt atsiliepimus. Šiemet buvom Albatros sea world prie marsa alam, tai kaip is sechrezados pasaku, geresniam nesu buvus niekur pasauly. O dar stovi prie pat fantastisko grozio koralinio rifo. Nebereik jokiu nardymo ekskursiju, uzsidedi savo priemones ir nulipi nuo tiltelio.
Dar neblogas buvo Hilton prie Hurgados.
Pats hurgados miestas baisus, esu karta ten atostogavus, daugiau nebenoriu.
Siaip esu turbut i dauguma ekskursiju vaziavus. Butina aplankyti Kaira ir Luksora karta gyvenime
Nevertos demesio ekskursijos yra keturraciais safari pas beduinus, ir daug yra prastu su laivais. Tas tai reik lb atidziai rinktis.
Visas Egipto grozis realiai yra po vandeniu, todel bent pavirsinis nardymas yra privalu isbandyt
O tas Albatros viešbutis ne Šarm aš Šeiche ? Mes galvojame būtent į tą regioną, irgi sakė nebereikia nardymo eksursijų, nes nors paviršinį nardymą tikrai norisi išbandyti. Dėl eksursijų turėsiu omeny, o kodėl pas beduinus neverta važiuoti, ar galima pamatyt kaip jie gyvena, įeit į jų namus ?
O tas Albatros viešbutis ne Šarm aš Šeiche ? Mes galvojame būtent į tą regioną, irgi sakė nebereikia nardymo eksursijų, nes nors paviršinį nardymą tikrai norisi išbandyti. Dėl eksursijų turėsiu omeny, o kodėl pas beduinus neverta važiuoti, ar galima pamatyt kaip jie gyvena, įeit į jų namus ?
Nea, jis marsa alame. As sarme net nesu buvus.
Beduinai tera cirko artistai ten . Tikrai ne tikri tie ju namai ir gyvenimas. Nor siaip keturraciais per dykuma palakstyt tai smagu
Labas rytas
o kaip Taba ar kas buvote, ten girdėjau gerus atsiliepimus, kažkaip man atrodo baisoka su vaikais būtų į tokią šalį važiuoti, nebent gaučiau geras kainas
Nesuprantu kas ten baisaus. Pilna seimu su vaikais atostogauja. Tiesiog reikia gera viešbutį rinktis, kad maistas butu normalus ir higienos laikytusi personalas.
Mes Marsa Alame buvom tik nardyti su vezliais.
Netikra tie beduinai.Kaip tau atrodo?-ar zmones nores buriu turistu istisai.Beduinai tai uzdaros bendruomenes.Jie net krikscionio arti neprisileis link savo stovyklos.Jie laukiniai.Tu paskaityk apie ju gyvenima pati.
Labas rytas
o kaip Taba ar kas buvote, ten girdėjau gerus atsiliepimus, kažkaip man atrodo baisoka su vaikais būtų į tokią šalį važiuoti, nebent gaučiau geras kainas
Su tuo baisumu,tai cia kaip ir visur.Va mes parplaukia is nardymo safario suzinojom,kad dvi vokietes pleze nudobe.Bet kitais metais Maljorkoj suzinojom kad sprogus vamzdziui zuvo penki zmones.As pati per teroro aktus vos neislekiau i ora Londone.Siaip tai niekur nemaciau tiek apsaugos ir kariuomenes kaip Egipte.O durniu visur yra.