Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Jus cia ka?-visos i siltus krastus isskridot?-pas paukscius?

Atsakyti

Jus cia ka?-visos i siltus krastus isskridot?-pas paukscius?

pas mus šiandien šilti kraštai, nereik niekur skrist 

Atsakyti

Aš tai sergu 😔

Atsakyti

Aš tai sergu 😔

Oi tai turi laiko, mums čia ir visą romaną parašyti gali  :) 

O jeigu rimtai - tai sveik, gi vasara  :daktaras 

Atsakyti

Oi tai turi laiko, mums čia ir visą romaną parašyti gali  :)

O jeigu rimtai - tai sveik, gi vasara  :daktaras

Prasta rašytoja iš manęs, ligonis ir 😁 rytoj į darbą, tai stengiuosi šiandien jau ir pasveikti ☺️

Atsakyti

Aš tai sergu 😔

Nu bet tu ir sugalvoji... Veikt daugiau neturi ką?  :D 

Sveik.

Atsakyti

Rykute, seda tavo baterka, per daznai sergi. Patausok save. 

Atsakyti

Sveikatos Rykutei! Pas mus irgi pastebėjau prasidėjo kažkokie sirgimai, tai nosis varvančios, tai gerklės skaudančio kazkaip ne į temą visai vasaros viduryje sirgti peršalimo ligomis ypač kai oras normalus vos virš +20. 

Atsakyti

Batareika nusėdus, garantinis pasibaigė... Žodžiu, reik restarto man 😁 nors nesijaučiu labai kažką veikianti, kaip tik daugiau tinginiauju sakyčiau 🙄😇

Atsakyti

Batareika nusėdus, garantinis pasibaigė... Žodžiu, reik restarto man 😁 nors nesijaučiu labai kažką veikianti, kaip tik daugiau tinginiauju sakyčiau 🙄😇

Kiek tu nuveiki tinginiaudama per diena kita tik per menesi vos vos 😊

Atsakyti

Nu kaip mane nervina viešasis transportas daba Kaune, mikriukus nuėmė, o autobusai važinėja kartais ir ne visur. Tai sūnų turiu parsivežti arba už taxi mokėti.

Atsakyti

Nu kaip mane nervina viešasis transportas daba Kaune, mikriukus nuėmė, o autobusai važinėja kartais ir ne visur. Tai sūnų turiu parsivežti arba už taxi mokėti.

Žinok lb faina  kai vaikas vp turi :D. Investuok i tai, tikrai pravers jums visiems 

Atsakyti