Kas čia per patiekalas?
Florentinai
Maniškis vaikis, būdamas dar mokinukas, labai domėjosi kulinarija. Gamino mums visokius patiekalus, pvz. kad ir mėsos suktinukus, įdarytus slyvomis, pyragus kepė. Ir taip rimtai, kad galvojom, jog čia būsimas virtuvės šefas.
Bet kur tau, paskui viskas gražiai praėjo. Nors ir dabar kažką pagamina, bet tik kartą per metus.
As buvau tokiu sedevru kaip Pienes pridariusi, uosvis gyre gyre, viena po kito kapojo, paskui vargsui skrandis sustojo. 😂
Aš kažkada labai stengiaus baklažanus įsisavint - laivelius kažkokius iš jų dariau, knisausi. Ir pasirodė, kad mano šeimynai nuo baklažanų vidurius suka.
O apie vaikus kalbant, tai turi jie savo einamus patiekalus. Aštuonmetis karštus sumuštinius į lovą pusryčiams gali atnešt, dvylikametė pyragus savo iniciatyva kepa. Nėr blogai
Isrinkom mano Elijutei ciuzini,dabar lauksim 6 sav kol pagamins.Perdazem buvusi pusdukros kambari ir nupirkom uzuolaidas.Vyras is darbo parveze didele spinta.Dukra persidaze veidrodzio remus,o as nuvariau palanges,plintusus ir kitos sienines spintos vidu.Namai dvokia,o mes sedim patenkintos.
Elijutei mano tai tik duok puodus marmaliuoti.Marmaliuotu,valgytu ir plistu,ir mus sertu.
Taip kad jai grieztai uzdrausta.
Baklazanai man viena is skaniausiu darzoviu.Labai juos megstu.
Labas rytas mamzes.