Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Po remonto prekių parduotuves vakar pasidavėm, neradau plintusų 14 cm aukščio ir iš viso nieko neradau. Jie (remontai) man jau kelia depresiją ir isteriją :D , bet vistiek ateities miražas mielas. Reikia prisėst sofą užsisakyt. Miegamajam naują šviestuvą nusipirkt, bo senąjį jau kaip ir nupirko.

Terezos mezginys ir Limcos katė :wub:​ 

Atsakyti

Geras tavo katinas. Harpija mane kasdien apie 6-ą žadina. Meilės jai tokiu laiku tiesiog mirštant prisireikia. Kas kartą gauna velnių ir eina miegot, o kitą rytą viskas kartojasi iš naujo.

Bus suknelė-tunika. Plati, sujuosiama diržu, su V formos iškirpte. Realiai spalva labiau bordinė.

Šilkas slidus, virbalai plonyčiai, tai einasi darbas lėtai.

Išauklėti katinai pas mane, mandagiai laukia  :D  :D 

Mes romantiškai su diedu būnam šį savaitgalį, vaikelis stovyklauja. Jau tuoj pasiimti reiks. Kuo toliau, tuo labiau man nebeįtinka valgyti kažkur, nes namie skaniau mokam pasigamint.

Limcamca, jei tau cepelinų gaminimas ne vargas, tai ką aš žinau. 

Aš diedo prašymu, šaltibarščius gaminsiu, vaikui bus katlietai iš kalakutienos ir cukinijų. 

Upjora, tu apie mane per gerai galvoji. Cepelinai iš lietuvių parduotuvės.  :D 

Katino akys kaip tikro "adrenalinščiko" :)​ 

Mano abiejų katinų akys tokios didelės. O, ryžiukas tai iš vis moka žaisti akimis, labai gražu žiūrėti kaip fokusuoja vaizdą, išplečia, sutraukia. Labai išraiškingos jų akys. 

Atsakyti

Ką remontuojat, Gaile?

Įrenginėjam butą vln

Atsakyti

Na va ir mano liustrą atvažiuoja šnd imt, vietoj rytojaus, tai greituoju būdu vyrs nuiminėja. O dulkių :oh: Lyg valyta neseniai. Aina peklon tas namų tvarkymas.

Atsakyti

Priviet,

Oras naipuikiausias buvo, prasėdėjau darbe visą savaitgalį. Uždariau ketvirtį, einu sau medalį nusipiešiu. Grįžtant lyt pradėjo. Guliu ant sopkės su bliūdu uogų. Tipo savaitgalis ir pas mane atėjo.

Atsakyti

O man mažius siurprizą paruošė  :D

Priedas  20190714_192342.jpg   171,26KB   7 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labas vakaras, pagaliau jau po Zarasų. Tobulas savaitgalis, nors ir visi pavargę. Laimėjom 1 ir 3 vietas, mūsų komanda palaikymo rėkė garsiausiai, tai man daba vėl gerklė n😖

Dar mano tapetai kuriuos buvau nužiūrėjus likučiai Zarasuose, tai šiandien vos spėjau iki uždarymo, nupirkau 4 ruloniukus ir sumokėjau be kelių cnt 5€ 🥰😁😂🤣🙏😅 jie buvo po 19 ar 17€ tai nežinau kodėl tiek mažai man sumušė, gal paskutiniai Lt jau 🙄

Atsakyti

O man mažius siurprizą paruošė  :D

attachicon.gif20190714_192342.jpg

Kas čia per patiekalas?

Atsakyti

Man rodos, kad ten corn flakes sausainiai.  :hmm: 

Gaile, maniau, jūsų Vilniaus butas išnuomotas. 

Virtuvėje praleidau kokias 3 valandas, katlietai, šaltibarščiai, bulvės su kresnom itališkom, du tinginiai ir dar kepta duona su česnaku. Alta, nebark, šimtą metų nekepiau, mama specialiai atsiuntė kepalą Klaipėdos duonos, kad vargšas žentas gautų keptos duonos. Nusikaliau. Ryt vakarienei užteks ir katlietų ir šaltibarščių. Nereiks gamint. Tinginiai diedui į darbą, vienas kontoros darbuotojams už mano visų siuntinių paėmimą, kitas visiems mokytojams, kad paskutinė savaitė saldesnė būtų. Visi dievina mano varškės apkepą ir tinginį.  :D​ 

Atsakyti

Upjora taip aprašė, kad apsiseilėjus sėdžiu. Tik nežinau ar nuo šaltibarščių ar tinginio :B​ 

Atsakyti

upjora, čia kitas butas

Atsakyti
Ziuriu mano siaubingiausias zinomas patiekalas - ta upjoros duona ,laiko pozicijas ,be jos niekaip.
Disqusting.
Atsakyti