Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

gal nepats geriausias atlikimas pasaulyje,  bet vis tik savas prezidentas dainuoja https://www.youtube....em4K2J3PTB2Mn5g

Atsakyti

gal nepats geriausias atlikimas pasaulyje,  bet vis tik savas prezidentas dainuoja https://www.youtube....em4K2J3PTB2Mn5g

Hau du ju du  :lol:​ 

Atsakyti

Hau du ju du  :lol: 

:lol: 

Bet tai kaip Grubliauskas nerealiai riaumoja  :wub: 

Atsakyti

Elija, ačiū už patarimus  :4u: 

Limcamca, vištienos krūtinėlę šviežių pomidorų padaže  :essen:​ 

Atsakyti

Pas mus vėsu ir pasiniaukstę, tau jaukiai namie su mezginiu sėdžiu.

66465086_2490151677882494_79047064944598

Ką jūs veikiat?

Atsakyti

Laba. Grįžau iš pliažo. Kepsiu starkį. 

Atsakyti

Laba su kava ir ledais, 

Šiandien leidau sau iš lovos išlipti tik vidurdienį. Vakarienei cepelinai, kad nebūtų vargo. Visiška nieko nedarymo diena. 

Tik, katinui užkniso laukti šeimininkės, tai nuo 8 ryto laipiojo pirmyn, atgal. Vaizdelis pramerkus akis, ir pakėlus galvą. Maždaug, kelsies tu šiandien ar ne?  :huh2:  :D 

66667273_2883414758396598_60519792407341

Terezza, ką mezgi? Nuostabi spalva  :4u: 

Atsakyti

Tik, katinui užkniso laukti šeimininkės, tai nuo 8 ryto laipiojo pirmyn, atgal. Vaizdelis pramerkus akis, ir pakėlus galvą. Maždaug, kelsies tu šiandien ar ne?  :huh2:  :D

Terezza, ką mezgi? Nuostabi spalva  :4u:

Geras tavo katinas. Harpija mane kasdien apie 6-ą žadina. Meilės jai tokiu laiku tiesiog mirštant prisireikia. Kas kartą gauna velnių ir eina miegot, o kitą rytą viskas kartojasi iš naujo.

Bus suknelė-tunika. Plati, sujuosiama diržu, su V formos iškirpte. Realiai spalva labiau bordinė.

Šilkas slidus, virbalai plonyčiai, tai einasi darbas lėtai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 14 liepos 2019 - 14:54

Mes romantiškai su diedu būnam šį savaitgalį, vaikelis stovyklauja. Jau tuoj pasiimti reiks. Kuo toliau, tuo labiau man nebeįtinka valgyti kažkur, nes namie skaniau mokam pasigamint.

Limcamca, jei tau cepelinų gaminimas ne vargas, tai ką aš žinau. 

Aš diedo prašymu, šaltibarščius gaminsiu, vaikui bus katlietai iš kalakutienos ir cukinijų. 

Atsakyti

​ 

Katino akys kaip tikro "adrenalinščiko" :)​ 

Atsakyti

Duodames po remonto priemoniu parduotuves

Atsakyti

Ką remontuojat, Gaile?

Atsakyti