Limcamca lyg ir klausė - tai, bent jau vyresnioji dukra - tai tikrai mačiau, kad vakare buvo pasipuošusi ilga suknele. Jaunėlė nežinau.
Ir labai silta moteris atrodo. Gerai jauciasi vaidmenyje, sypsena. Tikrai jauku ziurint.
Tas taip, ji atrodo ypatingai šilta ir jauki.
Ir vardas Diana ...bus mūsų lietuvių širdžių karalienė
Nu man lb durnai atrodo tų gėlių krūva ir dar spalvų kiek. Puse nulupus būtų puse velnio
Įvairių atspalvių ir intensyvumo violetinė su lašeliu geltonos ir žalios. Tikrai ne per marga.
Kur visos? Ilsitės po inauguracijos šventės?
Aš tai dviračiu prasivažiavau, skanius pietus pagaminau ir į kompą įlindus sėdžiu. Atostogos artėja. Lyg ir ties Graikija apsistojome. Dabar tik Kreta ar Rodas niekaip neapsisprendžiame
Bet tikrai lieva, sory 😆
Ten buvo daug gerokai lievesnių.
Ka gaminai, Piene?
Laba
Sveikos. O aš apsipatenkinus visa, šiandien gavau nedidelį kiekį Van Cleef & Arpels Neroli Amara ir visą butelką Molinard Patchouli Intense, su pastaraisiais pasikvepinus sėdžiu.
Kur visos? Ilsitės po inauguracijos šventės?
Aš tai dviračiu prasivažiavau, skanius pietus pagaminau ir į kompą įlindus sėdžiu. Atostogos artėja. Lyg ir ties Graikija apsistojome. Dabar tik Kreta ar Rodas niekaip neapsisprendžiame
Jeigu Rode,tai ziurint kur viezbutis,nes daug pietines pakrantes akmenuotos ir per ja eina kaip ir tokia autostrada o uz jos viezbuciai.Kazkaip labai nepatogiai ziurisi.Jeigu viezbutis prie pat juros tai nieko.Mes buvom Miraluna Village viezbutyje,bet maudytis vazinedavom i Parasonisi.Seip Rode autobusu susisiekimas labai geras ir Lindos miestelis fantastiskas.Mano vyrui labai patiko.
Kretoj nebuvau.