Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Labu 4u.gif its Fridaaaaaaaaaay bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

QUOTE(evuxiene @ 2019 07 12, 15:12)
ta tamsi dar pusė velnio, vyresniajai reiktų tik šiek tiek aukštesnių batų ir stovi ji pasitempusi, o mažoji, tai nu... suknelė žemiau kelių tokiai jaunai, nu ką aš žinau,  <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.lrytas.lt/lietuvosdiena/aktualijos/2019/07/12/news/g-nausedos-dukra-gedaile-nejaucia-kad-gyvenimas-pasikeite-bet-tiki-jog-tetis-padarys-viska--11073065/#foto=11072954'>https://www.lrytas.lt/lietuvosdiena/aktualijos/2019/07/12/news/g-nausedos-dukra-gedaile-nejaucia-kad-gyvenimas-pasikeite-bet-tiki-jog-tetis-padarys-viska--11073065/#foto=11072954</a>nu pažiūrėkit nu man gaila mergaitės našlaitėle gero būdo, kaip iš tos pasakos hmm.gif​ 

nu joo, suknutes tai is jaunu paneliu i tetutes paverte unsure.gif ax.gif
Atsakyti

Ir jau pašaipos:

Atsakyti

Man tai labai gražus tas papuošalas.

Atsakyti

Na va yra ir tokių, kurie žiūri į gintarą, o mato kiaušinį ...todėl akivaizdu, kad jokios aprangos, avalynės, papuošalų variacijos nebūtų 100% palaimintos, o bet kuriuo atveju atsirastų kritikuojančių ir pašiepiančių...

Atsakyti

Tai aš ir rašau, kam reikia prikibt, tas mato nedakeptą kiaušinį.

Atsakyti

Man irgi gražus.

Priedas  34.jpg   379,74KB   1 Parsiųsta kartų

Šis vienetinis gintaro papuošalas išsiskiria modernia minimalistine forma bei subtilia prabanga. Iš keleto skirtingų gintaro sferų buvo pasirinkta viena, kurioje persipina tiek matinis, tiek skaidrus gintaras. Taip pat prie šiltos jo spalvos priderintas geltonas taurusis metalas. Papuošalo centre – stambi gintaro sfera, kurią juosia du baltais bei juodais brangakmeniais inkrustuoti žiedai.

Atsakyti
Paskambino chirurge is vet.klinikos, abu meginiai (is slaunies limfmazgio ir sprando auglio) nepiktybiniai. Sprande granuloma, pradzioj pasiule naikint leidziamu preparatu, kuris privercia darini nunykti. Jei nesuveiks, tada jau pjaus. Pirmadieni vezu suleidimui.
Atsakyti

Paskambino chirurge is vet.klinikos, abu meginiai (is slaunies limfmazgio ir sprando auglio) nepiktybiniai. Sprande granuloma, pradzioj pasiule naikint leidziamu preparatu, kuris privercia darini nunykti. Jei nesuveiks, tada jau pjaus. Pirmadieni vezu suleidimui.

Kaip gerai, kad nieko pikto  :clap:​ 

Atsakyti

Kaip gerai, kad nepiktybiniai, Pas maniškę prie spenelio guziukas nedidelis, gal žirnio dydžio.  :unsure:​ 

Atsakyti

aptareme pezidento seima,  o  dabar sveciu  eile :) zmones  pinigu  lyg ir turi, bet suknele lyg is jaunystes spintos  istraukta :)

164833017-12a0404c-e665-40ac-bb53-d7cc27

Atsakyti

aptareme pezidento seima,  o  dabar sveciu  eile :) zmones  pinigu  lyg ir turi, bet suknele lyg is jaunystes spintos  istraukta :)

Labai daug ten nusirėdžiusių buvo. Gražiai atrodančių vienetai.

Atsakyti

Ar 5 foto dukros dienines aprangos, sukneles, kampas matosi? Ta pati apranga ir vakare?

https://www.15min.lt.../183126/4823752

Atsakyti