nu joo, suknutes tai is jaunu paneliu i tetutes paverte
nu joo, suknutes tai is jaunu paneliu i tetutes paverte
Ir jau pašaipos:
Ir jau pašaipos: 66494344_879032542495996_651692584871133184_n.jpg
Man tai labai gražus tas papuošalas.
Na va yra ir tokių, kurie žiūri į gintarą, o mato kiaušinį ...todėl akivaizdu, kad jokios aprangos, avalynės, papuošalų variacijos nebūtų 100% palaimintos, o bet kuriuo atveju atsirastų kritikuojančių ir pašiepiančių...
Tai aš ir rašau, kam reikia prikibt, tas mato nedakeptą kiaušinį.
Man irgi gražus.
34.jpg 379,74KB 1 Parsiųsta kartų
Šis vienetinis gintaro papuošalas išsiskiria modernia minimalistine forma bei subtilia prabanga. Iš keleto skirtingų gintaro sferų buvo pasirinkta viena, kurioje persipina tiek matinis, tiek skaidrus gintaras. Taip pat prie šiltos jo spalvos priderintas geltonas taurusis metalas. Papuošalo centre – stambi gintaro sfera, kurią juosia du baltais bei juodais brangakmeniais inkrustuoti žiedai.
Paskambino chirurge is vet.klinikos, abu meginiai (is slaunies limfmazgio ir sprando auglio) nepiktybiniai. Sprande granuloma, pradzioj pasiule naikint leidziamu preparatu, kuris privercia darini nunykti. Jei nesuveiks, tada jau pjaus. Pirmadieni vezu suleidimui.
Kaip gerai, kad nieko pikto
Paskambino chirurge is vet.klinikos, abu meginiai (is slaunies limfmazgio ir sprando auglio) nepiktybiniai. Sprande granuloma, pradzioj pasiule naikint leidziamu preparatu, kuris privercia darini nunykti. Jei nesuveiks, tada jau pjaus. Pirmadieni vezu suleidimui.
Kaip gerai, kad nepiktybiniai, Pas maniškę prie spenelio guziukas nedidelis, gal žirnio dydžio.
aptareme pezidento seima, o dabar sveciu eile zmones pinigu lyg ir turi, bet suknele lyg is jaunystes spintos istraukta
aptareme pezidento seima, o dabar sveciu eile zmones pinigu lyg ir turi, bet suknele lyg is jaunystes spintos istraukta
Labai daug ten nusirėdžiusių buvo. Gražiai atrodančių vienetai.
Ar 5 foto dukros dienines aprangos, sukneles, kampas matosi? Ta pati apranga ir vakare?