Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Evuxiene , o kaip jos turi atrodyt? Kaip pigios olialia?
Tu iziuri naslaiteles , o kitos gal iziuri aukstesne klase , nei vienkartine pigi sintetika ir kinija.
Atsakyti

Evuxiene , o kaip jos turi atrodyt? Kaip pigios olialia?
Tu iziuri naslaiteles , o kitos gal iziuri aukstesne klase , nei vienkartine pigi sintetika ir kinija.

kodėl iškart olialia, jos tikrai ne tokio lygio, tiesiog manau turi būti tinkamesnė apranga tokiai progai, tik tą norėjau pasakyti :) 

Atsakyti

ta tamsi dar pusė velnio, vyresniajai reiktų tik šiek tiek aukštesnių batų ir stovi ji pasitempusi, o mažoji, tai nu... suknelė žemiau kelių tokiai jaunai, nu ką aš žinau,  https://www.lrytas.l.../#foto=11072954nu pažiūrėkit nu man gaila mergaitės našlaitėle gero būdo, kaip iš tos pasakos :hmm: 

Viskas OK man su ja. Skonis draugų neturi 😃

Atsakyti

Viskas OK man su ja. Skonis draugų neturi 😃

tikrai taip :)​ 

Atsakyti

Super grazios abieju sukneles.Ne senos bobos kad klasikiniais kostiumeliais eitu.Man tai labai labai.O neinanoma istisai isstoveti be jokiu priekaistu,muse nuo nosies nuvijus irgi atsiras kritikuotoju.

Labas rytas mamzes

Atsakyti

Bet, Evuxiene, visos jau kelintas puspapis tavęs klausia kaip tavo manymu tos panelės turėjo atrodyti gatvėje - tu tiesiog neatsakai. Kritika neturint savo varianto? 🤔 

Jos juk ne Seime inauguracijoje, dar ir ne vakaras (vakariniam renginiui tikrai dar persirengs). 

Kodėl jų mamos kitokia suknelė ir bateliai? Pirma ji kaip pirmoji šalies ponia ir iškart po pasivaikščiojimo senamiesčiu važiavo į oficialią Prezidento inauguraciją ir antra ji pusamžė moteris - tai ir nevaidina dvidešimtmetės.

Atsakyti

Laba,

Vuo, turim ką pletkinti  :D  :D Man labai labai gražus p.Nausėdienės papuošalas  :wub: Laaabai  :wub: Ir pati atrodo puikiai. 

Dukroms lyg norėtųsi daugiau elegancijos. Kažkas palygino su Obamos dukromis, tai jos paauglės buvo, o čia jau suaugę merginos, universitetus baigę. (Beje, kuri iš jų vyresnė?). Suknelės labai gražios, bet kai kuriose foto tikrai atrodo, kaip per didelius rūbus apsivilkę, ypač baltoji suknelė atrodo bobiškai  :unsure: Dar tie bateliai tokie juodi, kulnas nelabai...O, kitose foto, iš kito kampo fotkintose, visai gražiai. Sunku pasakyti. Neįprastas, bet įdomiai gražus vardas: Gedailė  :4u:​ 

Aha, dėl aukštakulnių tai pritariu. Mūsų Kate kaip laksto su aukščiausiais ir dar vaikus sugeba ant rankų nešti arba Melani Trump  :hmm: Ties antru žingsniu apsivožčiau turbūt. Nors, Terezza su Blueta gi irgi sako, kad nieko sudėtingo.  :hmm: 

Landsbergiai kaip susenę  :huh2: 

Atsakyti

Bet, Evuxiene, visos jau kelintas puspapis tavęs klausia kaip tavo manymu tos panelės turėjo atrodyti gatvėje - tu tiesiog neatsakai. Kritika neturint savo varianto? 🤔 

Jos juk ne Seime inauguracijoje, dar ir ne vakaras (vakariniam renginiui tikrai dar persirengs). 

Kodėl jų mamos kitokia suknelė ir bateliai? Pirma ji kaip pirmoji šalies ponia ir iškart po pasivaikščiojimo senamiesčiu važiavo į oficialią Prezidento inauguraciją ir antra ji pusamžė moteris - tai ir nevaidina dvidešimtmetės.

nelabai supratau, tai čia man reikia suknelių modelius įmesti ar kaip :blink: aš tiesiog sakau, kad aš taip nesirengčiau tokia proga,  kiekvienas turi savo stiliaus supratimą, jeigu jums jums tai atrodo gražu, elegantiška tai vualia, aš taip neičiau ir taškas, diskusiją  baigiau :B 

Atsakyti

Manau visai logiška, kad tu apsirengtum kitaip. Juk ir +20 irgi nesirengtų kaip +40 ☺

Atsakyti

Laba,

Vuo, turim ką pletkinti  :D  :D Man labai labai gražus p.Nausėdienės papuošalas  :wub: Laaabai  :wub: Ir pati atrodo puikiai. 

Landsbergiai kaip susenę  :huh2:

Man irgi Nausėdienė atrodo puikiai.

Landsbergiai seniai susenę. Jo žmona išvis visada atrodo susenus buvo.

O va Adamkai ilgaamžiai kokie. Dar turint omeny, kad Adamkus ir su vėžiu kovojo, o Alma irgi pastaruoju metu vis ligoninėse, o čia vėl abu drauge  :love:​ 

Atsakyti

Nu jo, is smalsumo apziurejau Nausedas ir as. Zmona aprengta gerai, batu spalva nekazka. Del batu ta pati pastaba dukroms, plius pas abi plaukai nesutvarkyti.

Labas rytas su kava.

Atsakyti

Labas dienas

Kad jau apie tai prabilta, tai Nausėdienei keisčiau batelius iš juodų į nude. O dukras iš viso perrengčiau. Suknelių ilgis puikus, bekulnė avalynė irgi labai vietoj, natūralios medžiagos ir nerėkiančis spalvos - aš taip pat už, o/bet/tačiau suknelių modeliai tai labai ne kažką.... Tikrai galima apsirengti daug gražiau ir elegantiškiau neišsifyfinant ir neperlenkiant lazdos. Dabar abi atrodo visai nei šis, nei tas. Kaip į bobutės drapanėles įšokę ir net išsilyginti nepasivarginę.

Atsakyti