Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Na man tai viskas OK su Tom dukrom. Jaunos panos, ne vakarinė dalis. Kam tie kablai.

Ir pirmos ledes bateliai normaliai atrodo. Negi būtinai turi būt uždaras kulnas?

Atsakyti

Man prezidentienes sandaliukai prie tokios suknios ne i tema, papuosalas irgi.

papuošaslas gi special jai buvo skirtas, man visainieko, dėl batų pritariu, bet iš bėdos dar tinkamai :P 

O man kazkaip faina atrodo ,kad prezidento moterys konkreciai anti -fyfu ivaizdi ivalde.Kas kitos ,jei ne jos.
Negi tikejotes ten kokiu olialia stiliaus outfitu.
Saunuoles .

jų stilius tikrai ne fyfų, aš labai gerai atsimenu, Obamos dukras, nu visada atrodo gerai aprengtos :rolleyes:​ 

Atsakyti

bateliai turėtų būti aukštakulniai, suknelės elegantikos, nu gi jaunos panos, ka tokiais balahonais rengtis :hmm: 

O tai kada balahonais rengtis? Ir Iš vis man ten ne balahonai, komfortuski tvarkingi madingi rūbai 

Atsakyti

O ir papuošalas lb gražus 😀

Atsakyti

Tai ir būtų kvaila, jeigu vakarines sukneles ir aukštakulnius jaunos panelės rytiniam prasiėjimui akmenimis grįstomis senamiesčio gatvelėmis būtų pasirinkę. Tada apkalbėtos būtų kam šitaip išsipustė vakariniais drabužiais 😅

Atsakyti

O tai kada balahonais rengtis? Ir Iš vis man ten ne balahonai, komfortuski tvarkingi madingi rūbai 

nu kada nori,  tik ne tėvo inauguracijos dieną :P​ 

Atsakyti

nu kada nori,  tik ne tėvo inauguracijos dieną :P​ 

Į inauguracijos oficialią ceremoniją jos gi nėjo. Lengvos vasarinės, natūralaus pluošto, jaunatviškos suknelės nueiti prie Basanavičiaus paminklo pats tas. 

Įdomu kaip tu tas paneles saulėtą rytą einančias gatve įsivaizduoji? 

Atsakyti

nu kada nori,  tik ne tėvo inauguracijos dieną :P 

Kodėl ne? Gi ne audimo treningais 😃

Atsakyti

Į inauguracijos oficialią ceremoniją jos gi nėjo. Lengvos vasarinės, natūralaus pluošto, jaunatviškos suknelės nueiti prie Basanavičiaus paminklo pats tas. 

Įdomu kaip tu tas paneles saulėtą rytą einančias gatve įsivaizduoji? 

skaitau komentarus apie dukras, nu nei juoktis nei verkti :P

nu kiek jau ten jos nuėjo, gi ne 15 km :blink: šiaip gi ponia protokolo dėstytoja, tai galėjo mergaitėms patarti kaip atrodyti :hmm:

Atsakyti

Gal tik seses galejo pasiderint suknias, na, ta tamsi man nelabai.

Atsakyti

Man atrodo, kad daug kam iš komentatorių, pasipiktinusių karališkos ar prezidentinės šeimos kablukų ilgiu, būtų sveika pasivaikščiot jų vietoj ir būt išfotkintiems visais kampais. Jei galvojate, kad vienbalsiai jus tauta paskelbtų stiliaus ikona, pagalvokit dar kartą. 

Atsakyti

Gal tik seses galejo pasiderint suknias, na, ta tamsi man nelabai.

ta tamsi dar pusė velnio, vyresniajai reiktų tik šiek tiek aukštesnių batų ir stovi ji pasitempusi, o mažoji, tai nu... suknelė žemiau kelių tokiai jaunai, nu ką aš žinau,  https://www.lrytas.l.../#foto=11072954nu pažiūrėkit nu man gaila mergaitės našlaitėle gero būdo, kaip iš tos pasakos :hmm:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evuxiene: 12 liepos 2019 - 13:13