Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Gaile, tai todėl klausei kaip kedų baltumą atgauti? Eisi prezidento inauguruot? 

Pagaliau penktadienis!!! Vaikutis klausia-šiandien tris valandas dirbsi?(nesu dirbusi 3 valandų), aš sakau, nea, 9. Ta akis išpūtė. 😄😄😄

Gero penktadienio ir skanios kavos.

Atsakyti

Gaile, tai todėl klausei kaip kedų baltumą atgauti? Eisi prezidento inauguruot? 

Pagaliau penktadienis!!! Vaikutis klausia-šiandien tris valandas dirbsi?(nesu dirbusi 3 valandų), aš sakau, nea, 9. Ta akis išpūtė. 😄😄😄

Gero penktadienio ir skanios kavos.

Nu taip. Ale neišsivale su dantų pasta gyvatės 

Atsakyti

sveikos :4u: 

kaip fainiai, kad penktadienis šiandien :P vartau prezidento inauguracijos fotkes, nu prezidentienė aprenga gražiai, šukuosa mano akiai labai tinkanti, bet kaip aprėdytos dukros, nu tu bože,toks jausmas, kad apsirengė kas po ranka, dar didžioji pusė velnio, bet mažoji, tai... nei skonio nei elengancijos, o stovėsena... :hmm:  :blink: 

Atsakyti

Evuxiene, nu, negali visos buto cocošanelėmis. Aš irgi nesu elegantiška ir rafinuota. Man gaila jo jaunesnės dukros, atrodo, kad jai kančia ten pozuoti ir būti dėmesio centre.

Atsakyti

Evuxiene, nu, negali visos buto cocošanelėmis. Aš irgi nesu elegantiška ir rafinuota. Man gaila jo jaunesnės dukros, atrodo, kad jai kančia ten pozuoti ir būti dėmesio centre.

nu ok negali, bet bent jau galėjo pasirūpinti apranga, gi sumpranta, kad dabar visi žvilgsniai bus nukreipti ir į jas, bus komentuoja ir pan. nebent abi turi savo nuomonė ir rengėsi kaip norėjo :hmm:​ 

Atsakyti

nu ok negali, bet bent jau galėjo pasirūpinti apranga, gi sumpranta, kad dabar visi žvilgsniai bus nukreipti ir į jas, bus komentuoja ir pan. nebent abi turi savo nuomonė ir rengėsi kaip norėjo :hmm:​ 

O gal koks dizaineris jas papuošė.

Atsakyti

Na o kas ten jums taip kliūva toj aprangoje?

Atsakyti

Vyresnioji dailiai atrodo, mano skoniui. Jaunėlei suknelė lyg per didelė, bet juk mada one size rūbų. Man labiau jos stovėsena kliūva. Aš juk esu eGzpertė. :laugh:  :laugh:  :laugh:​ 

Atsakyti

Na o kas ten jums taip kliūva toj aprangoje?

bateliai turėtų būti aukštakulniai, suknelės elegantikos, nu gi jaunos panos, ka tokiais balahonais rengtis :hmm:​ 

Atsakyti

bateliai turėtų būti aukštakulniai, suknelės elegantikos, nu gi jaunos panos, ka tokiais balahonais rengtis :hmm:​ 

Vakaro renginyje manau apsiaus ir aukštakulnius batelius, ir sukneles pagal reikalingą aprangos kodą.

O dabar gi jos viso labo paskui tėvus pasivaikščiojo Vilniaus semamiesčio akmenuotomis gatvelėmis. Inauguracija gi Seimo rūmuose, o ten ir nuvyko tinkamai apsirengęs prezidentas ir pirmoji šalies ponia (ir tinkama suknele apsirėdžiusi, ir aukštakulniais - labai elegantiškai atrodo)

Atsakyti
Man prezidentienes sandaliukai prie tokios suknios ne i tema, papuosalas irgi.
Atsakyti
O man kazkaip faina atrodo ,kad prezidento moterys konkreciai anti -fyfu ivaizdi ivalde.Kas kitos ,jei ne jos.
Negi tikejotes ten kokiu olialia stiliaus outfitu.
Saunuoles .
Atsakyti