Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Nu tai as apie ta pati tik kitais zodziais.

Parasiau, ir paskui supratau. Anyway, ta byla mano ofise dabar darbo nemazai pridejo del kai kuriu zmoniu, kurie dabar linksniuojami  :D. Tikiuos atsistatydins bicas  :angel2: 

Atsakyti

Manau, kad ant LT jūsų karaliai visai neįdomūs. Reikia gyvent toj šalyje. Lygiai, kaip jums ir būsimas prezidentas mūsų visai dzin.

Nu jeigu neidomus,tai praskipink posta.Man tai LT prezidentai idomus,balsavau.Tik ne uz ji.Ir jeigu ko nezinau tai pasiguglinu.

Parasiau, ir paskui supratau. Anyway, ta byla mano ofise dabar darbo nemazai pridejo del kai kuriu zmoniu, kurie dabar linksniuojami  :D. Tikiuos atsistatydins bicas  :angel2: 

Nu jau labai linkiu atsikratyti.

Atsakyti

Manau, kad ant LT jūsų karaliai visai neįdomūs. Reikia gyvent toj šalyje. Lygiai, kaip jums ir būsimas prezidentas mūsų visai dzin.

Aga, Delfi komentatoriai spjaudosi tulžim būtent dėl to, kad jiems neįdomu.  :D​ 

Atsakyti

Zavi man ta Megan, ne tokia sausa, kaip Kate, bet aktore buvo tai jokia. Kaip tik vakarais seriala su ja rodo.

Atsakyti

Tai galima rašyti ir apie mūsų prezidentą. Kas pakviestos į rytdienos inauguraciją, ką rengsitės  :) 

Atsakyti

Tai galima rašyti ir apie mūsų prezidentą. Kas pakviestos į rytdienos inauguraciją, ką rengsitės  :)

Aš treningus ir kedus 🤣

Atsakyti

Aš treningus ir kedus 🤣

Žadi nepaisyti aprangos kodo ir išsišokti? 😁

Atsakyti

Žadi nepaisyti aprangos kodo ir išsišokti? 😁

Aš tautinius rengiuosi. Audimas 😎

Atsakyti

Aš tautinius rengiuosi. Audimas 😎

Tai į kurį čia taikai ar black tie optional ar coctail attire? :hmm:  Ar tau išvis niekas aprangos kodo nepranešė?  :D 

Atsakyti

Labas rytas, vakar pasisedėti su kolege išėjom į senamiestį 🥰 taip smagiai, be alkoholio, bet šiandien visvien trūksta miego ir tingisi į darbą 😇😁 

Atsakyti

Tai į kurį čia taikai ar black tie optional ar coctail attire? :hmm:  Ar tau išvis niekas aprangos kodo nepranešė?  :D

Jai Saulėns asmeninį kvietimą atsiuntė 😁 

Atsakyti

Tautiniams rūbams nereik kodo. Jie gi visom progom tinka 😀

Atsakyti